Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Geçmişte Dalga Geçildiğim Anları Unutamıyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Geçmişte Dalga Geçildiğim Anları Unutamıyorum

Birkaç yıl önce okuldaki sınıfta benle sürekli dalga geçiyorlardı neredeyse tüm sınıf gülüşüme, yürüyüşüme, konuşmama her şeyime gülüyorlardı. O zamanlar biraz içine kapanık insanlarla düzgün iletişim kuramayan biriydim o yüzden biraz haklılık payları vardı komik bir durumdaydım ama çok abartıyorlardı. Şimdi o dönemleri atlattım artık iletişim sorunum yok hiçbir sorunum yok ama geçmişteki anlar aklıma geliyor keşke şimdi olsa böyle yapardım zamanı geriye alsam kendimi ezdirmezdim keşke şöyle deseydim gibi şeyler sürekli aklıma geliyor engelleyemiyorum canımı sıkıyor. Nasıl kurtulabilirim bu durumdan aklıma geldikçe moralim bozuluyor.

1,5 sene sonra edit: Artık aklıma pek takılmıyor hatta son 3 aydır hiç bu konuları düşünmüyorum. Bu sorunu yaşayanlara tavsiyem kesinlikle o kişilerle görüşmeyin yüzleşmeyin. Dalga geçen insanlar genellikle yüzsüz insanlardır, bir kere samimiyet kurarsanız aradan 5 yıl geçse de gördüğünüzde "oo naber kanka" ayağına yatarlar. Geçmişte neden dalga geçtiğini sorarsanız hoş bir durum olmayabilir o yüzden bu insanlarla hiç görüşmeyin zaten zamanla unutuluyor.
    Yüzleşmenin bir yararı olacağını düşünmüyorum daha çok moralinizi bozar. Ben geçen yaz o dalga geçenlerden biriyle karşılaştım hem de hiç istemediğim bir yerde. Yanımda ortak arkadaşımız olduğu için cafede 1 saat kadar oturup sohbet etmek zorunda kaldım. İnanın bu kadar pislik bir insan görmedim ben hayatımda. 5 yıl sonra ilk kez görüyorum ve her gün dalga geçtiği bana "oo naber kanka hiç arayıp sormuyon" diyor. Şimdi bu tip insanlara "geçmişte neden benle dalga geçtin" diye sorsan düzgün cevap verir mi sana? O yüzden hiç o konulara girmedim, biraz soğuk davrandım ve bir an önce kurtuldum o ortamdan.
    Last edited by charles; 07-02-2016, 02:40 PM.

Olan olmuş artık. Geçmişte kalmış. Kendini ezdirmişsin ve belki bugün o ezilmelerden dolayı ayaktasın. En azından bu iş hayatını ele geçirmemiş. Uunut geçmişi. Zaman herşeyin ilacıdır, yıllar geçtikçe unutacaksın.

Yorum

İçinde bulunduğun çevreye göre değişir. Bazen ya öyle olması gerekir yada böyle. Ortasını bulmak mümkün olmaz. Yakın zamanda benden daha çekingen arkadaşımla görüşme fırsatım oldu. Başka türlü olması mümkün değildi belkide dedik. Başka türlü olanlar kendilerininde istemeyeceği yerlerdeydi. Hayırlısı olsun

Yorum

benimde aklıma geliyor

Yorum

valla benımde aynı eskıden unutamadıgım cok sey var canımı sıkan.kndımı avutmaya calısıyorum ama bosuna yanı.onu yapan kısıye kısılere karsılıgını vermeden gecmıyor bu meret.oyle bır ımkanın yoksa tecrube oldu dersın aynı hatayı bırdaha yapmamaya ozen gosterırsın.en azından ben bunu yapmaya calısıyorum.bırdaha hata yaptıgımda ıcım ıcımı yıyor

Yorum

Bir suç için iki defa hapis yatmaya gerek var mı? Bir tanesini geçmişte acı çekerek ödemişsin bir daha niye ceza çekesin ki?

Yorum

bende de vardı bu sorun tam alttatım diyemeyeceğim ama epey düzeldi zamanla

Yorum

her e kadar şöyle yap böyle yap densede bu düzelmez zamanla unutursun başka bir ilacı yok bana göre..

Yorum

Geçmişte benimle de çok dalga geçtiler.Dört sene öce 1 tanesini kıstırdım ve patakladım.10 senedir psikloljik tedavi görüyorum.Geçmiş beynimi fena halde kemiriyor.Ne yapamayacağımı bilemiyorum.

Yorum

Sana kötü bir şey de yazılmaz ki kızar tekme tokat girersin aman diyeyim

Ben naif insanım anlam ki öyle külhanbeyi tavırlarından. Kıstırıp kıstırıp dövme milleti gün gelir bundan da pişmanlık duyabilirsin o değil dövecek adam kalmaz

Oyyy oyyy siz iyi ki varsınız ben de kendimi deli sanırım

Yorum

benimde aklıma geliyor bazen yalnız değilsin.

Yorum

Patakladığım zibidi ve arkadaşıyla karşılaşmamak için yazın hafta sonları yazlığa gitmek istemiyorum. Beni onlarla ailem dayak zoruyla arkadaşlık ettirdi ortaokulda lisede.Keşke o yazlık alınmasaydı da yaz tatillerinde çalışsaydım. Çalışmak istedim babam izin vermedi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ekremarda.35 View Post
                          Patakladığım zibidi ve arkadaşıyla karşılaşmamak için yazın hafta sonları yazlığa gitmek istemiyorum. Beni onlarla ailem dayak zoruyla arkadaşlık ettirdi ortaokulda lisede.Keşke o yazlık alınmasaydı da yaz tatillerinde çalışsaydım. Çalışmak istedim babam izin vermedi.

Geçmiş yağmura şemsiye tutulmaz denir. Benle de çok dalga geçildi, hesabını sorduğum da oldu soramadığım da. Geçti, bitti ve gitti...

Yorum

Bende aynı durumlar yaşadım. Bir kişi için dayanılmaz şeyler bunlar. Gençlikte insanlar farklılıkları görmezden gelip acımasızca üzerine varırlar. Lakap takarlar eleştirirler. Biraz büyünce ise bunları bırakırlar ve görmezden gelirler bir kenara bırakırlar arkandan konuşurlar. Herkes gibi olmak zor. Sonuç olarak insanın varacağı son nokta sosyal isolasyon ve de yanlızlık.

Yorum

Takinti durumu...alay edilmek kadar beni psikolojik olarak zorlayan sey yoktur desem abartmis olmam.helede surekli kafaya takinca cidden hayatin zehir oluyor.uykularin kaciyor.basin agriyor.hatta felc gecirecekmissin gibi elin ayagin uyusuyor tutmuyor.bende gidip benimle alay edenlerle yuzlesmek zorunda kaliyorum.kavga edemiyorum tabi sadece niye alay ettin diyorum.son zaman boyle bi kac ufak tepkim oldu .hemen ozur dilemeye basliyorlar.bu biraz rahatlatiyor beni ama adamin tavirlarindan anliyorsun ki kale alinmiyorsun.hic degilse ozur dilemeleri biraz rahatlatiyor.kavga etmeden gidip alay edenlerle yuzlesebilirsen belki rahatlarsin diyebilirim.

Yorum

İşleniyor...
                              X