Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bıktım artık lütfen bana yardım edin.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bıktım artık lütfen bana yardım edin.

arkadaşlar merhaba.gün içinde irili ufaklı bir çok hata yaptığımı zannediyorum.günlük yazmıyorum ama inanıyorum ki günlük yazacağım zaman bir çok hata okuyacağım gelecekte ve bunlar yüzünden yüzüm kızaracak.ailem ve çevremdekiler bana büyük hatalar yapmadın hatta hatasız bir insansın diyor ama yine de gün içindeki fikrim değişmiyor.siz de gün içinde o kadar fazla hata yapıyor musunuz?benim evde kpss'ye hazırlanışımın dolayısıyla vaktimin ezici bir çoğunluğunun evde geçişinin bundaki etkisi nedir?cevaplarınızı bekliyorum

KUSURSUZ OLMAK İÇİN NE YAPMAK LAZIM HATA YAPMAMAK DIŞINDA????[/b]
    http://img5.imageshack.us/img5/9366/...2alcopyfw2.jpg

slm

niçin kusursuz olmalıyım ,diye başlayan bir yazı yazsan mantıklı bir açıklama yapabilir misin?başkalarının sözlerine çok mu değer veriyorsun ,bir de bu yönden bakmalısın bence.başkalarının sözlerine değer verenler hep başkalarının hayatlarını yaşarlar.ne desem de bunun adı takıntı işte .nasıl çözümlenebilir ki..
    Her güzel günün bir yerinde keder okunur.

Yorum

Hatasız KUL olmaz

Yorum

hata=insan derim bizler hatalar yapayapa öğreniriz birşeyleri hipotez gibi yani hata yapıp doğruyu buluruz buda insan hayatında olmazsa olmaz bırseydır.ben hata yapmıyorum dıyen mutlaka ama mutlaka kendi gibi davranmıyordur buda doğal olarak senin hayatın olmaz.

Yorum

Re: bıktım artık lütfen bana yardım edin.

Orjinal yazı sahibi: gokhanhoca22
          günlük yazmıyorum ama inanıyorum ki günlük yazacağım zaman bir çok hata okuyacağım gelecekte ve bunlar yüzünden yüzüm kızaracak.
          Hatalarımızı okumak, hatırlamak iyidir ve böylelikle ders alıp aynı hatalara düşmemiş oluruz, daha çok dikkat ederiz. Bunda kötü bir yan göremiyorum.

İnsanlar hata yaparak başarıya ulaşır. Edison hata yapmak istemeseydi ampulü nasıl bulabilirdi?

Size birsürü kitap okuyun desem bile kitap yalnızca bilgilendirir, deneyimlendirmez. İkisi oldukça farklı. Bu yüzden denedikçe öğrenirsiniz. Armut piş ağzıma düş yok.
          Cevizin kabuğunu kırıp ozune inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder.(Gazali)

Yorum

günlük yazmak çok güzel bi şey insan kendini böyle böyle geliştiriyor, öneririm ben yararlı bir şey.
            öyle ki msn günlüklerini okumak bile bir şeyler öğretiyor insana
            just a smile

Yorum

Gün içinde NİYETİNİZ İYİ ise hatalarınızdan dolayı LÜTFEN KENDİNİZİ AFFEDİN .. Umarım yapılabilitesi vardır sizin için ..

Affettikçe belki yargılamanız da geçer zamanla ..

Yorum

İşleniyor...
              X