Duyuru

Collapse
No announcement yet.

!!!!!!!!!!!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• !!!!!!!!!!!!

çok daraldım çok bunaldım bunu kimseyle paylaşamam.Yorgunum hemde çok,sadece bunu anlatmak istediğim boğuluyorum.Tanıdığım kişilere bunları söyleyemem.
    Allah'ım çok bunaldım hayatta kalmak mı zor,ölmek mi........

paylaşmak istersen yazabilirsin.

Yorum

umut

ben de o kadar yorgunum ki...hep böyle miydim diye düşününce daha çok yoruluyorum.Aynı dertten muzdarip olan yüzlerce insan var.ne kazandıracak ki bunu bilmek.umut vermiyor karşılığında.
      Her güzel günün bir yerinde keder okunur.

Yorum

Olum de herkesin kapisini calmiyor malesef..yoksa ben hep kapinin arkasinda bekliyorum , olum kapimi calar calmaz kapiyi accam..

hayat yorucudur, en iyisi bu yorgunlugu kabullenip alismaya calismak..
        umudunu yitirme o seni hayata baglayan tek sey...mutlu olabilirsen sanslisin olamazsan da uzulme, mutsuz degilsen sukret...mutsuzluk senin kendi yarattigin seydir , buna da izin verme..

Yorum

mutsuzluk nasıl kendi yarattığımız bir durum olabiilir mi?Ben istemedim.Mutsuz olmamak için elimden geleni yapıyorum mücadele ediyorum ama artık bitti.Tükendim.
          Her yer bana dar kaçacak bir yerim bile yok.Artık önümü göremiyorum.Ne kadar olumlu düşünmeye çalışsamda mutluka beni bekleyen hep olumsuz oluyor.
          Yaşam şartları benden zor insanlar var yarına hayatta kalırmıyım,karnımı doyurabilirmiyim diyen insanlar........ Bunları düşününce kendime daha çok kızıyorum.
          Artık bitti.Ne insanlarla ne de kendimle mücadele edemiyorum.
          Ben bu hayatta kendime bir yer edinemedim

Yorum

Yinede tek çözüm : sabır sabır sabır eminimki...güneş bir gün senin içinde doğacak...tabikii o zaman perdeleri kapatacak bir kişiliğe sahip değilsen... :roll: [/b]

Yorum

Şu videoyu izler misin: http://gayet.ekolay.net/viewVideo.ov...00000000025916
              Cevizin kabuğunu kırıp ozune inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder.(Gazali)

Yorum

umut

"bir anlam gelse /ne varsa alsa/gitse" Özdemir Asaf
                Her güzel günün bir yerinde keder okunur.

Yorum

Arrrslan çok teşekkür ederim.Çok güzeldi.
                  Bayağ ağlattı beni....
                  Meğer ağlamaya ihtiyacım varmış.Biraz rahatladım.İçim boşaldı.
                  Mücadeleye devam............

Yorum

İşleniyor...
                  X