Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aşık oldum Fenayım Arkadaşlar....

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• aşık oldum Fenayım Arkadaşlar....

son derece donanımlı ,çocuk gelişim uzmanı bir kıza aşık oldum ve bunu kuzeni de biliyor.
    ne yapıcamı şaşırdım.kuzeni benim arkadaşım ama yinede utandım söylemeye,O anladı ve beni çözdü.
    sizce ne yapmalıyım.
    çok karmaşık duygular içindeyim.geleceğimi etkileyecek durumdayım. :roll:
    Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Gothica tadını çıkart aşık olmanın bence.Ve duygularını en kısa sürede sevdiğin insana açıkla .İçinde kalmasından çok daha iyidir
    Ay IşIğInDaN KaLbİmDe Bİr GeCe Ve YaLnIzLıK.IşIğI GiZLeR kArAnLıK yOk OLmAz GöLgeLeR.AY IŞIĞINDA SAKLIDIR....

Yorum

evet ama aşık olduğum kişi arkadaşımın kuzeni ne yapıcam :?: :?: :?:
      kız çok tatlı ve cici bir kız hemde çocuk gelişim uzmanı .
      şaşkınım fena çarpıldım . offf ne yapçam şaşkınım......
      Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

Arkadaşının kuzeni olsun nolcakki bu çok normal bişey arkdaşının kuzeni değil kardeşide olabilirdi aşk sınır tanımazkii bu sana engel olmasın.Çok mutlu olabilirsin yeterki kendine engel oluşturma duygularını açıkla içinde kalmasına izin verme)...
        Ay IşIğInDaN KaLbİmDe Bİr GeCe Ve YaLnIzLıK.IşIğI GiZLeR kArAnLıK yOk OLmAz GöLgeLeR.AY IŞIĞINDA SAKLIDIR....

Yorum

gothica biraz bekle derim, acele etme açılmak için..

Yorum

gothica umarım aradığın kişidir karşına çıkan kişi.kimolduğu önemli değil sen onu takma kafana.herşeyde bir hayır var deyip yola çıkmalısın bence....
            umarım mutluluk yakınında tutabileceğin kadar yanında :lol:
            testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

aradığım kişi ne demek ..ta kendisi...
              çocuk gelişim uzmanı daha ne isterim ben..

Yorum

eeeeee daha ne ozaman neyi bekliyorsun.birkaç sat sonra gün ışıyacak .vakit kaybetme derim.
                erken bu soruyu sormak için o sana karşı nasıl acaba :roll:

Yorum

gothica??? mesleği niye bu kadar gözün boyamış senin??

Yorum

Kafeincim erkekleri bilirsin işte ..
                    ne yapayım benim gibi dürüst kişilikli olunca hep kendimizi eksik görüyoruz malesef.
                    Üstelik benden 2 yaş büyük bu kız.
                    nasıl olucak bilmiyorum..
                    çok da cici. pamuk gibi.

Yorum

"Pamuk el" yorumunu hatirladim Gothica Umarim mutlu olursun (ben hala "Pamuk elli" kadinlarin genelde 80 yas ve uzeri olmasi gerektigini savunuyorum

Neyse, saka bir yana; sanirim cekim hissetmissin... Bunu henuz "ask" ile karistirma..... Karsindakini tanimak icin kendine izin ver once.

Sevgiler....

Yorum

yaş önemlimi?ben hep derimki kadın büyük olursa çekip çevirir
                        sen takma yaşı

Yorum

2 yaş büyük mü? bu güzel olabilir.. evli değil anladığım kadarıyla.. hayat bu neden olmasın gothica ama çok kaptırma kendini olur mu, sonra çok üzülme ama arkadaş olmaya tanımaya çalış şimdi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: satanstoystore
                            "Pamuk el" yorumunu hatirladim Gothica Umarim mutlu olursun (ben hala "Pamuk elli" kadinlarin genelde 80 yas ve uzeri olmasi gerektigini savunuyorum

Neyse, saka bir yana; sanirim cekim hissetmissin... Bunu henuz "ask" ile karistirma..... Karsindakini tanimak icin kendine izin ver once.

Sevgiler....
                            satanstoystore ben bu kızın eline dokundum ve hakikaten pamuk gibi.nasıl dokunduğumu sormayın Oldu bi şekilde.
                            öyle cici ki anlatılaz sanki yaşanır.adeta ideal eş.
                            ama işte kısmet :!: :!: :!:
                            olmaz almaz. ben abşkasının da olsa hep mutlu olmasını isterim..

Yorum

gothica dikkatli ol. İnsan aşık olunca çok tuhaf oluyor. Aşık olmak üzerine bildiğim ve çok katıldığım bir sözü var Platon'un; "Aşk çok zor bir şuur bozukluğudur." Kolay gelsin.
                              Cevizin kabuğunu kırıp ozune inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder.(Gazali)

Yorum

İşleniyor...
                              X