Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aşık oldum Fenayım Arkadaşlar....

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

nabız yoklaması yapmadan açıkma sakın... nabzını tut kızın... ve onunla yakınlaş... kendini tanıt..... yakınlık sağlamadan açılma... böylesi daha kalıcı ilişkilerin kapılarını açar....

Yorum

Re: aşık oldum Fenayım Arkadaşlar....

Orjinal yazı sahibi: gothica
      son derece donanımlı ,çocuk gelişim uzmanı bir kıza aşık oldum ve bunu kuzeni de biliyor.
      ne yapıcamı şaşırdım.kuzeni benim arkadaşım ama yinede utandım söylemeye,O anladı ve beni çözdü.
      sizce ne yapmalıyım.
      çok karmaşık duygular içindeyim.geleceğimi etkileyecek durumdayım. :roll:

gothica şu gördügün özgürü aşk adeta 9.0 şiddetinde deprem gibi salladı aşk beni baştan sona degiştirdi,kişiligimi,hayata bakış açımı ve beynimde uyuyan hastalıgımı uyandırdı...şimdi elimde bir zamanlar nefret ettigim,asla içmiyecegim dedigim sigara var ...diyeceksin sen mutlumusun evet mutluyum ama aşk var ya aşk mantıgı,aklı topraga gömer üstünede helvasınıda yedirir sana çok önemli tavsiye 1-sen hassassın hemen duygularını salıverme 2- karşıdaki kişiyle yakınlık kur sana nasıl bakıyor onu gör 3-hemen cumburlama atlama bu denizi masmavi ve güzel görüp 100 metre yükseklikten atlamaya benzer fakat o durumda deniz beton etkisi yapar yani mahvolursun.....dilegim, inşallah herşey gönlünce gelişir....

Yorum

bende benden donanımlı benden 6 yaş büyük biri ile(felsefe öğretmeni)
        6 yıl aşk yaşadım.ama dikkat böyle donanımlılar adamı fena yapıyor.
        ve biraz şoven bir aileden geliyordu.. kendimden çok ona güveniyordumve ilk elini tutan bendim herşeyin ilkini bende yaşadı
        şimdi ise bütün herkeste onun özelliklerini arıyorum çok güveniyordum
        kendimden fazla :cry: :cry: :cry:

Yorum

Aşık olmak iyidir fakat zararlı sonuçlar yaratabilir.

Sevgili Gothica,

Bence idealinizdeki kızlardan birinin mevcut olduğunu bulmanın ani tesiri ona aşık olmanızı yaratmış. Bu aşkın monoton yaşamından kurtarıcı etkisi iyi olmuş. Sizi hayata karşı motive etmiş. Fakat aynı zamanda kızın sizinle arkadaşlık kurmayı istemiyeceğinin korkusunu yaşamaktasınız. Bu korkunun azabıylede “aşık oldum Fenayım Arkadaşlar...” başlığı altında ne yapman gerektini sormaktasınız.

Benim tavsiyem; ilk önce gerek kızın gerek sizin birbirinizi daha iyi tanıması için imkanlar yaratmanızdır.
          Mesela kendine telefon edip bir pastanede çay içmeye davet edebilirsiniz. Baktınız olmadı kuzeni vasıtasıyle kendisine aşık olduğunuzu iletebilirsiniz. Bu iletimden sonra kendisini tekrar telefonla arayıp bir yerde buluşma talep edebilirsiniz.

Buna rağmen muaffak olamamanız halinde her şeyde bir hayır vardır deyip, kendinizi üzüntüye veya aşağalık duygusuna katiyen kaptırmayın, zararı size olacaktır. İstiyenin bir vermiyenin iki yüzü karadır sözünü unutmayın. Yaşamda her isteğimizin olacağı diye bir kanun yoktur. Kısmetimizde varsa olabilmektedir.

Lütfen kendize iyi bakın, U34
          Çaresizseniz Çare sizsiniz. U34

Yorum

bas evlenme teklifini hiç düşünme...olmazsa olmaz olursada bütün sıkıntıların biter hayatın değişir bizde geliriz düğününe :lol:

Yorum

Re: aşık oldum Fenayım Arkadaşlar....

Orjinal yazı sahibi: gothica
              son derece donanımlı ,çocuk gelişim uzmanı bir kıza aşık oldum ve bunu kuzeni de biliyor.
              ne yapıcamı şaşırdım.kuzeni benim arkadaşım ama yinede utandım söylemeye,O anladı ve beni çözdü.
              sizce ne yapmalıyım.
              çok karmaşık duygular içindeyim.geleceğimi etkileyecek durumdayım. :roll:
              abi, sana saygi duyuyorum. tanimiyorum ama yazdiklarindan cikardgim kadariyla guzel bi adamsin. kiz mevzuunda aklindan cikarmaman gereken tek sey su :

birseyi asla denemeden, sonucunun ne olacagini bilemezsin. tek yapman gereken, gothica gercekte neyse, onu karsindaki hanima katiksiz gostermek, icinden geleni yapmak. sonucda olusabilecek en kotu ihtimal redd edilis olur, ki sen kendin gibi davrandiktan sonra redd edilecegini dusunmuyorum.

5 sayfa yazardin bunlarla ilgili ama zaten ne demek istedigimi anladigini biliyorum. dusunme arzu et sadece. saygilarimla.
              Innocence proves nothing.

Yorum

gothica senın adına sevındım arkadaşım

ama acele etme onla onu tanımak adına birlikte zaman geçirmeye çalış
                kendini yıopratma sen herşeyin iyisine layık bir insansın
                mutsuz olmayı haketmıyorsun

Yorum

gerçekten aşıksan ve o da sana karşı boş diilse, neden yaşamayasınız bi şeyler. hem insanın kendine hem kişilik, hem de meslek açısından yakışan birini bulması öyle zor ki bu aralar. ben fırsatı kaçırmamaya bak derim
                  just a smile

Yorum

şimdi kuzeni biliyorsa inan bana kızda biliyor ya aşk dene duygu yaşayışına şahsına nebilim durumuna göre çok özel bir durum her aşık oldum aa dediğinde olmuyosun bu duyguyu yürekten hissettin an apayrı o apayrılık duygusunu yaşıyorsan zaman kaybetme derim hep şunu derim KEŞKE dememek için bugün varmısın benle demek daha mantıklı yoksa hoş hoş boş boş kah gül kah ağla düşünmekle olmuyo en azından şansımı denedim olmadı kalbime gömerim dersin ama KEŞKE demek inan daha acı olur

Yorum

Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahim,
                      Bu Da Gelir Bu Da Geçer Ağlama.
                      Göklere Erişti Figânım Ahım,

Daimi'yem Her Can Ermez Bu Sırra,
                      Gerçek Aşık Olan Erer O Nûra.
                      Yusuf Sabır İle Vardı Mısır’a,

Yorum

İşleniyor...
                      X