Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tüm üyelerin dikkatine..

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Tüm üyelerin dikkatine..

Arkadaşlarım merhabalar..öncelikle daha önce siteye gelip yazmak isterdim fakat sağlık durumum müsait değildi..ve belirtmek istiyorumki ben siteden atıldım..seyfettin bey ile özelden değil bütün üyelerin önünde yüzleşmek istiyorum..Ben seyfettin beye.. sinirle bir mesaj atmıştım "üyeliğim silinsin, fakat bu gece değil, kayıt edeceğim önemli pm lerim var " yazmıştım.Fakat seyfettin bey 3 senelik özel üyenin pm lerine hiçbir saygı göstermeden beni o gece sildirmeyin dediğim halde sildirdi.Üstelik 5 dakika içinde hastalanarak tekrar pm attım "sakın üyeliğimi silmeyin, ben kötü oldum, üyeliğim ve mesajlarımın silinmesine dayanamam, ben biraz kafamı dinleyeceğim siteden uzak kalıp ama sakın üyeliğimi silmeyin " diye rica ettim.Fakat seyfettin bey bu ricamı admine ulaştırmadı.Yani beni hiçbir gerekçe olmadan kasıtlı olarak sildirdi..ben buradayım gelsin konuşalım..

Vicdan mühasebesi yapalım hep beraber..hasta bir üyeyi üstelik her zaman bu site sayesinde yaşadığını söyleyen bir üyeyi sırf lordenle özelden yaşadığım sorunlar yüzünden sildirdi..üstelik benimle hiç iletişime dahi geçmeden.Bir suçum varsa benimle konuşulmalıydı..Başlıpa lordeni dfe bekliyorum.Yapatığım gıybet ve iftirayı merak ediyorum.Benim lordene yaptığım hiçbir iftira yok..herşeyi bana sevgili lorden kendi ağzıyla anlattı..herşey açık açık konuşulsun istiyorum.

Ben buradayım..bekliyorum..kavga etmeye gelmedim..sadece hakkımı arıyorum.

Bu arada mesajlarım silinebilir hangi gerekçe ile sildirildiğimi merak eden arkadaşlar bana pm ile ulaşabilirler..Siteye dönmek amacıyla gelmedim..beni merak eden arkadaşlarım var, canım kardeşlerim var ve ben onlara siliniyorum diyemeden silindim..üstelik silmeyin diye rica ettiğim halde..

Satan senden çok rica ediyorum..gerçekleri tek bir ağızdan dinliyerek yorum yapma..ben kendi isteğimle silinmedim.Sadece seyfettin bey beni siteden kaydırmak istedi ve bunu başardı..Başını yastığa rahat koyuyordur umarım..

Açıklamamı istiyorum.Ben Allah adıma yemin ederimki bütün anlattıklarım doğrudur zaten arkadaşlarımın hepsi yemine gerek olmadan bana inandılar.Az değil 3 senemi harcadım ve 5000 küsür mesaj yaptım.Herkes benim nasıl biri olduğumu biliyor..Yalnız admin olaylardan habersiz tek isteğim Ona ulaşabilmek.

Kendisine pm attım..fakat ulaşacağından emin değilim..site ortamına güvenmiyorum, pm lerin silinebilir..uğradığım haksızlık karşısında paranoyak olmuş durumdayım.Ve admine buradan ulaşmak istiyorum.Lütfen engellenmesin.Kimseye hakaret ettiğim yok ben hakkımı arıyorum.

Yorum

bende bir şey eklemek istiyorum....

gülbenin silinme olayı zincirleme olayların doğmasına neden oldu.... bir sürü hatır kırıklıkları ve bir sürü ara soğumaları yaşandı.... insanlar guruplaşmaya başladı.... kaç yıllık dostluklar silindi...

şahsen ben girdabına kapıldım bu olayların.... dostluklarım zarar gördü... zemini temelden sarsacak olayların yaşanmasına neden müsade ediyorsunuz ki.....

arkadaşlarım var ki onlardan bazıları sırf bu olaydan sonra sildirmek istiyor hesaplarını....

olaylar bir birine girdi.... canım çok fena sıkılıyor.....

Yorum

Gulben,

Eger ortada bir problem olduguna inaniyorsan, lutfen bunu PM yolu ile dile getir. Ikili problemleri bu sekilde cozmen etkili olacaktir. Bu konuda yorum yapmiyorum. Senden de portal kurallarina uymani rica ediyorum.

Yorum

Bu olayların hiç yaşanmamış olmasını isterdim. Gülben sevdiğimiz bir arkadaşımız

Yorum

Re: Tüm üyelerin dikkatine..

Orjinal yazı sahibi: Gülben...
            Arkadaşlarım merhabalar..öncelikle daha önce siteye gelip yazmak isterdim fakat sağlık durumum müsait değildi..ve belirtmek istiyorumki ben siteden atıldım..seyfettin bey ile özelden değil bütün üyelerin önünde yüzleşmek istiyorum..Ben seyfettin beye.. sinirle bir mesaj atmıştım "üyeliğim silinsin, fakat bu gece değil, kayıt edeceğim önemli pm lerim var " yazmıştım.Fakat seyfettin bey 3 senelik özel üyenin pm lerine hiçbir saygı göstermeden beni o gece sildirmeyin dediğim halde sildirdi.Üstelik 5 dakika içinde hastalanarak tekrar pm attım "sakın üyeliğimi silmeyin, ben kötü oldum, üyeliğim ve mesajlarımın silinmesine dayanamam, ben biraz kafamı dinleyeceğim siteden uzak kalıp ama sakın üyeliğimi silmeyin " diye rica ettim.Fakat seyfettin bey bu ricamı admine ulaştırmadı.Yani beni hiçbir gerekçe olmadan kasıtlı olarak sildirdi..ben buradayım gelsin konuşalım..

Vicdan mühasebesi yapalım hep beraber..hasta bir üyeyi üstelik her zaman bu site sayesinde yaşadığını söyleyen bir üyeyi sırf lordenle özelden yaşadığım sorunlar yüzünden sildirdi..üstelik benimle hiç iletişime dahi geçmeden.Bir suçum varsa benimle konuşulmalıydı..Başlıpa lordeni dfe bekliyorum.Yapatığım gıybet ve iftirayı merak ediyorum.Benim lordene yaptığım hiçbir iftira yok..herşeyi bana sevgili lorden kendi ağzıyla anlattı..herşey açık açık konuşulsun istiyorum.

Ben buradayım..bekliyorum..kavga etmeye gelmedim..sadece hakkımı arıyorum.
            buyuk ihtimalle seyfettin bey herkimse, biraz meskuldu. sanirim 2. ozel mesajini goremedi. bence kasti bir durum yok, lufen fazla umursamayin boyle onemsiz seyleri sevilen birisiniz sanirim ve bence eski hesabinizda kac mesajiniz oldugu onemli degil, insanlar sizi rumuzunuzla taniyor.
            Innocence proves nothing.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: satanstoystore
              Gulben,

Eger ortada bir problem olduguna inaniyorsan, lutfen bunu PM yolu ile dile getir. Ikili problemleri bu sekilde cozmen etkili olacaktir. Bu konuda yorum yapmiyorum. Senden de portal kurallarina uymani rica ediyorum.
              Herkesin merak ettiği bir konuyu kulaktan kulağa pm şekliyle tartışılması mantıksız...

Yorum

Gulben,

Neden seyfettin bey cevap yazmıyor..Ben buradayım..Seyfettin bey online..neden gelip gülben kızım bir yanlış anlaşılma olmuş demiyor.ben forum kurallarını ihlal etmiyorumki..siteden haksız yere atıldım ve bunu arkadaşlarıma anlatıyorum.Bu benim şu andaki derdim..yani ben sorunumu paylaşıyorum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: GTO
                  Gulben,

Herkesin merak ettiği bir konuyu kulaktan kulağa pm şekliyle tartışılması mantıksız...
                  Olayların üstünün ört bas edilmesi isteniyor..

Benim haklı olduğumu satanda dahil seyfettin beyde biliyor..ama gtülben kimki diyorlar..silelim gitsin..konuşamasın..zaten hasta..hastalanır uğramaz bir daha..

Seyfettin bey ikinci pm imi aldı ve bu pm i aldığını başka kişilerle de konuştum.Şahitlerim var herkes benim haklı olduğumu biliyor.Seyfettin bey ikinci pm imi de aldı..fakat O silinmemi tercih ettiği için görmemezlikten geldi.

Yorum

gülben gerçekten böyle bir olay yaşadığına üzüldüm

ama bu site böyle pek adalet arayışına girme bence psikolojinide anlamalarını arama bunlar pisikolojinin p sinden anlayabilecek kapasitedede değiller

bak ben dün sabah üye oldum. tüm mesajlarımı bakalım bir tane bile hakaret içerice mesaj yokketn akşam atılmışım

ama diğer taraftan bonnie ve diğer bir kaç şahıs açık ve alenen hayatımda ağzıma bile alamayacağım küfürler etmelerine rağmen ve gerekli modlara söylenmesine rağmen onların üyelikleri dururken benimki iptal oluyor

her zaman dedim zulme adaletsizliğe ses çıkarmazsanız gün gelir o adaletsizlik sizi bulur....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sev__beni
                      gülben gerçekten böyle bir olay yaşadığına üzüldüm

ama bu site böyle pek adalet arayışına girme bence psikolojinide anlamalarını arama bunlar pisikolojinin p sinden anlayabilecek kapasitedede değiller

bak ben dün sabah üye oldum. tüm mesajlarımı bakalım bir tane bile hakaret içerice mesaj yokketn akşam atılmışım

ama diğer taraftan bonnie ve diğer bir kaç şahıs açık ve alenen hayatımda ağzıma bile alamayacağım küfürler etmelerine rağmen ve gerekli modlara söylenmesine rağmen onların üyelikleri dururken benimki iptal oluyor

her zaman dedim zulme adaletsizliğe ses çıkarmazsanız gün gelir o adaletsizlik sizi bulur....
                      Allah seyirci kalmayacaktır sev beni..zaten çok da umudum yok..seyfettin bey admine benden önce ulaşacaktır muhtemelen ve tekrar silineceğim...Ama bunun ahiret hayatı da var..Bu sitede adalet değil başka kavramlar kazansa bile..Allah karşısında olayları kimse yanlış aktaramayacak.Allah karşısında sorguya çekileceğiz hepimiz..ve tek tek 5000 küsür mesajımın hakkı sorulacak..hepsi benim için büyük emekti..

Tekrar ediyorum sitemim ya da mesajlarım kesinlikle admine değil..tüm bu olaylardan habersiz olduğunu düşünüyorum.Aslında admin beni de belki ciddiye almaz..fakat en azından ben şansımı denemiş olacağım..hakkım için mücadele etmiş olacağım..Siteye asla asla gelip bir cümle bile yazmamayı düşünüyordum fakat arkadaşlarım suçlu gibi kaçmamamı söyledirler ve Onların istekleri ile buradayım.En azında ilerde keşke demeyeceğim..keşke admine ulaşmaya çalışsaydım demeyeceğim..En azından her yolu denedim diyeceğim.

Yorum

gülbenciğim canımsın sen boşver admini modu
                        bak seni bukadar seven var sitede sevenlerin için burda ol
                        senin yerin apayrı farkındasın seni çok seviyoruz ve biz sevenlerin için olmaya devam et canım

Yorum

Ortada haksızlığa uğradığını idda eden ve bunu çekinmeden dile getirip kendinden emin bir şekilde hodri meydan diyen ..bir çok kişi tarafından sevilen,bu siteye emek vermiş tecrübeli ,eski ve takip ettiğim sürecede forum kurallarına uyan ve insan ilişkilerinde samimiyetine inandığım ve güvendiğim değerli bir arkadaşım var.

Bende ikili problemlerin özelden çözüme kavuşturulması taraftarıyım ancak..yaşanan bu tatsız olay bir şekilde bizlere kadar ulaştı ..kimsenin aklında soru işareti kalmaması ve acabalara yer bırakılmaması için bu tatsız vakanın burada sorunsuz bir şekilde tatlıya bağlanmasını temenni ediyorum.

Saygılar
                          Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonkartal
                            Ortada haksızlığa uğradığını idda eden ve bunu çekinmeden dile getirip kendinden emin bir şekilde hodri meydan diyen ..bir çok kişi tarafından sevilen,bu siteye emek vermiş tecrübeli ,eski ve takip ettiğim sürecede forum kurallarına uyan ve insan ilişkilerinde samimiyetine inandığım ve güvendiğim değerli bir arkadaşım var.

Bende ikili problemlerin özelden çözüme kavuşturulması taraftarıyım ancak..yaşanan bu tatsız olay bir şekilde bizlere kadar ulaştı ..kimsenin aklında soru işareti kalmaması ve acabalara yer bırakılmaması için bu tatsız vakanın burada sorunsuz bir şekilde tatlıya bağlanmasını temenni ediyorum.

Saygılar
                            Teşekkür ederim..olayı çok güzel özetlemişsin.Eğer benim hakkımda arkadaşlarıma yalan yanlış pm ler atılmasaydı ben bu olayı sitenin geneline taşımayacaktım.

Seyfettin bey bilmiyor mu..Allah aşkına bu insanlar benim canım kanım..hepsi benim sözümün yemin değerinde olduğunu bilirler..Ve yaptığım bir dedikodu varsa eğer benim haklı olduğumu bilirler..şimdiye kadar kimseyle takışmamışım..karşı tarafın ise barışık olduğu bir üye yok..

Yorum

Tekrar hoş geldin

Sevgili Gülben,

Seni tekrar aramızda gördüğümün mutluluğu hakkında başka bir başlığa gönderdiğim yazıma aşağıdaki linkten erişmeni diler, tekrar hoş geldin derim.

Bu arada Sn. Moderatör Psk SeyfettinTekin’den senin yanısıra benimde, üyeliğinin nasıl olupta silindiğini aynı başlık altında açıklamasını rica ediyorum.

U34

Link:
                              http://www.psikoloji.gen.tr/modules....hlight=#456219
                              Çaresizseniz Çare sizsiniz. U34

Yorum

İşleniyor...
                              X