Arkadaşlarım merhabalar..öncelikle daha önce siteye gelip yazmak isterdim fakat sağlık durumum müsait değildi..ve belirtmek istiyorumki ben siteden atıldım..seyfettin bey ile özelden değil bütün üyelerin önünde yüzleşmek istiyorum..Ben seyfettin beye.. sinirle bir mesaj atmıştım "üyeliğim silinsin, fakat bu gece değil, kayıt edeceğim önemli pm lerim var " yazmıştım.Fakat seyfettin bey 3 senelik özel üyenin pm lerine hiçbir saygı göstermeden beni o gece sildirmeyin dediğim halde sildirdi.Üstelik 5 dakika içinde hastalanarak tekrar pm attım "sakın üyeliğimi silmeyin, ben kötü oldum, üyeliğim ve mesajlarımın silinmesine dayanamam, ben biraz kafamı dinleyeceğim siteden uzak kalıp ama sakın üyeliğimi silmeyin " diye rica ettim.Fakat seyfettin bey bu ricamı admine ulaştırmadı.Yani beni hiçbir gerekçe olmadan kasıtlı olarak sildirdi..ben buradayım gelsin konuşalım..
Vicdan mühasebesi yapalım hep beraber..hasta bir üyeyi üstelik her zaman bu site sayesinde yaşadığını söyleyen bir üyeyi sırf lordenle özelden yaşadığım sorunlar yüzünden sildirdi..üstelik benimle hiç iletişime dahi geçmeden.Bir suçum varsa benimle konuşulmalıydı..Başlıpa lordeni dfe bekliyorum.Yapatığım gıybet ve iftirayı merak ediyorum.Benim lordene yaptığım hiçbir iftira yok..herşeyi bana sevgili lorden kendi ağzıyla anlattı..herşey açık açık konuşulsun istiyorum.
Ben buradayım..bekliyorum..kavga etmeye gelmedim..sadece hakkımı arıyorum.
Vicdan mühasebesi yapalım hep beraber..hasta bir üyeyi üstelik her zaman bu site sayesinde yaşadığını söyleyen bir üyeyi sırf lordenle özelden yaşadığım sorunlar yüzünden sildirdi..üstelik benimle hiç iletişime dahi geçmeden.Bir suçum varsa benimle konuşulmalıydı..Başlıpa lordeni dfe bekliyorum.Yapatığım gıybet ve iftirayı merak ediyorum.Benim lordene yaptığım hiçbir iftira yok..herşeyi bana sevgili lorden kendi ağzıyla anlattı..herşey açık açık konuşulsun istiyorum.
Ben buradayım..bekliyorum..kavga etmeye gelmedim..sadece hakkımı arıyorum.

Yorum