Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dikkat eksikliği sorunum vaar !

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Dikkat eksikliği sorunum vaar !

arkadaşlar benim dikkat eksikliği sorunum var hiç bişiye odaklanamıyorum ve çok çabuk sıkılıyorum. Dolayısıyla yaptığım her iş yanlış veya yarım. 24 yaşında muhasebeciyim bu durum benim işimi olumsuz etkiliyo ne yapabilirim sizce arkadaşlar?

Re: Dikkat eksikliği sorunum vaar !

Orjinal yazı sahibi: wınner
    arkadaşlar benim dikkat eksikliği sorunum var hiç bişiye odaklanamıyorum ve çok çabuk sıkılıyorum. Dolayısıyla yaptığım her iş yanlış veya yarım. 24 yaşında muhasebeciyim bu durum benim işimi olumsuz etkiliyo ne yapabilirim sizce arkadaşlar?
    3 bira cek sinavlardan once guzel olur
    Innocence proves nothing.

Yorum

zihninde aşırı odaklandığın bişeyler var.... dikkatini başka yere veremenin nedeni bu.... dikkat eksikliği yoktur.... aşırı dikkat yüzünden başka yerlere odaklanamama vardır....

dikkatini büyük olasılıkla sorunlarına veriyorsun.... kafanda taktığın sorunların var.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: therapy25
        zihninde aşırı odaklandığın bişeyler var.... dikkatini başka yere veremenin nedeni bu.... dikkat eksikliği yoktur.... aşırı dikkat yüzünden başka yerlere odaklanamama vardır....

dikkatini büyük olasılıkla sorunlarına veriyorsun.... kafanda taktığın sorunların var.....
        sen psikologmusun?
        Innocence proves nothing.

Yorum

therapy nin söylediği mantıklı geldi bana, sorunlarını halletmeye çalışmalısın önce

yanılmıyosam pdr okuyodu therapy,, incognito cum??
          just a smile

Yorum

Re: Dikkat eksikliği sorunum vaar !

Değerli arkadaşım,
            öncelikle geçmiş olsun diyeyim.
            Uzman bir doktora gidip ADHS Sendromu'nun var olup olmadığını kontrol ettirmende yarar vardır. Anlattıklarının bu yönde bir rahatsızlık olduğu görünüyor. Ama uzman bir doktor veya heyet kontrolü olmadan, bu duruma karşı herhangi bir ilaç tedavisine başlama. Ritalin konusunda da çok dikkatli ol, sıkıntılı günler yaşatabilir..

Her şeyin gönlünce olmasını dilerim...

Yorum

tşk ederim arkadaşlar

Yorum

tşk ederim arkadaşlar
                wınner ben de ymm yanında çalışıyorum dikkatsizlik yüzünden kendi kdv mizi yanlış vermişim. Dehb yüzünden hangi işe el atsam başarılı olamıyorum : (
                Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: masum528
                  tşk ederim arkadaşlar
                  wınner ben de ymm yanında çalışıyorum dikkatsizlik yüzünden kendi kdv mizi yanlış vermişim. Dehb yüzünden hangi işe el atsam başarılı olamıyorum : (

Sevgili Masum,
                  Bu konuda geliştirilen tedavi yöntemleri vardır. Bir uzmanına danışın, size yol gösterecektir...

Yetişkinlerde görülen bir hiperaktivite çeşidi olarak kabul edilmektedir...

Her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ederim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: incognito
                    Orjinal yazı sahibi: therapy25

sen psikologmusun?
                    hayır değilim.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: McBusiness
                      Orjinal yazı sahibi: masum528
                      tşk ederim arkadaşlar

Sevgili Masum,
                      Bu konuda geliştirilen tedavi yöntemleri vardır. Bir uzmanına danışın, size yol gösterecektir...

Yetişkinlerde görülen bir hiperaktivite çeşidi olarak kabul edilmektedir...

Her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ederim...
                      Bendeki kişilik özelliği yani hastalık değil geçeceğini pek düşünmüyorum ama yine de geçirmek için az çok çaba harcıyorum.
                      Her şey güzel olacak...

Yorum

Kişilik özelliği olsa bile kontrol altına alınabilir. Merak etme, ümidini kesme ve mücadeleye devam et...

Her şeyin gönlünce olmasını temenni ederim...

Yorum

İşleniyor...
                        X