Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sosyal fobi insanı yalancı bile yapar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sosyal fobi insanı yalancı bile yapar

yok abi hiç eski metin olamıyorum ben.. dışarda başka biriyim.. genellikle konuşmuyorum.. çünkü konuşunca bazen ne diyecem aklıma gelmiyor.. eskiden çok sohbet ederdim bıkmazdım.. şimdi de ne konuşacam diyorum.. bazende birşey söylersem belki saçma gelir millete gülerler diye söylemiyorum.. hiç birşeyde ilgimi çekmiyor ne futbol ne film ne birşey.. tek ilgilendiğim müzik ve internet.. müzik herşeyim.. hasta ama çılgınca şarkı söyleyen biriyim.. tek tutkum benim.. herşeyden bıkıyorum ondan asla.. şu sosyal fobimde olmasa insanlar görecekler bende ki yetenekleri ama.. nerdeee.. eve kapanık yaşıyorum genelde.. evde bile sosyal fobi peşimde tel çalsa acaba baksam mı bakmsam mı ya konuşamazsam zaten beni değil annemi arıyolardır boşwer deyip bazen bakmıyorum.. o arayan kişi bazen ''ben sizi aradım geçen yoktunuz evde'' annem hemen e metin evdeydi.. karşı taraf valla bilmiyorum açan olmadı.. annem ''sen evde değilmiydin'' dışarı çıkmıştım markete.. yalandan kim ölmüş demi..
    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Re: sosyal fobi insanı yalancı bile yapar

Orjinal yazı sahibi: Metin06
    yok abi hiç eski metin olamıyorum ben.. dışarda başka biriyim.. genellikle konuşmuyorum.. çünkü konuşunca bazen ne diyecem aklıma gelmiyor.. eskiden çok sohbet ederdim bıkmazdım.. şimdi de ne konuşacam diyorum.. bazende birşey söylersem belki saçma gelir millete gülerler diye söylemiyorum.. hiç birşeyde ilgimi çekmiyor ne futbol ne film ne birşey.. tek ilgilendiğim müzik ve internet.. müzik herşeyim.. hasta ama çılgınca şarkı söyleyen biriyim.. tek tutkum benim.. herşeyden bıkıyorum ondan asla.. şu sosyal fobimde olmasa insanlar görecekler bende ki yetenekleri ama.. nerdeee.. eve kapanık yaşıyorum genelde.. evde bile sosyal fobi peşimde tel çalsa acaba baksam mı bakmsam mı ya konuşamazsam zaten beni değil annemi arıyolardır boşwer deyip bazen bakmıyorum.. o arayan kişi bazen ''ben sizi aradım geçen yoktunuz evde'' annem hemen e metin evdeydi.. karşı taraf valla bilmiyorum açan olmadı.. annem ''sen evde değilmiydin'' dışarı çıkmıştım markete.. yalandan kim ölmüş demi..
    bsg metin ya
    Innocence proves nothing.

Yorum

..

ne diyon adamım..
      bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Yorum

tabiki senin bileceğin iş metincim ama korkularının üstüne gitmen daha yararlı olur gibi geliyor bana
        just a smile

Yorum

Re: ..

ne diyon adamım..
          bsg diyorum
          Innocence proves nothing.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: crystalsun
            tabiki senin bileceğin iş metincim ama korkularının üstüne gitmen daha yararlı olur gibi geliyor bana
            kardeş ciğimli konuşmaları sevmiyorum o yüzden bana yapma..

yok ya üstüne gidince o benim daha çok üstüme geliyor sanki.. tabi anlık değişmelerde oluyor bazen.. ama telefonda saf biri olmaktansa hiç açma daha iyi.. :roll:

Yorum

yok ya üstüne gidince o benim daha çok üstüme geliyor sanki.. tabi anlık değişmelerde oluyor bazen.. ama telefonda saf biri olmaktansa hiç açma daha iyi.. :roll:

tabi sen nasıl istersen... dedim ya senin bileceğin iş diye
              just a smile

Yorum

Re: ..

Orjinal yazı sahibi: incognito
                ne diyon adamım..
                bsg diyorum
                o dediğini sen yap.. burda senin uşağın mı var emrediyorsun.. hem cevap yazmak zorunda değilsin..

Yorum

tabi sen nasıl istersen... dedim ya senin bileceğin iş diye
                  sende de var mı??

Yorum

yok, o yüzden çok kesin yargılarsda bulunmuyorum, gözlemlerimi aktarıyorum sadece
                    just a smile

Yorum

bende öyle yapıyorum genelde.. ama bazende olaylara dikkat etmediğimden oluyo heralde.. valla tel neyse de dışardaki kötü oluyor.. cvp yazdığın için tşk..

Yorum

rica ederim
                        just a smile

Yorum

Metin aslında sorununa bir sorun daha ekliyorsun internette paylaşmakla

Yorum

..

ne alaka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bonnie
                              artık yalancılık sayılır mı bu bilemeyeceğim ama ben de sürekli kendimi saklamak, ve bazen başka biri gibi davranmak zorunda kalıyorum. özellikle yeni tanıştığım insanlara. yoksa kafamın içinden geçenleri bilseler manyak diyip kaçacaklar :lol: o kadar çok şeyi takıyorum ki saniyede, başka bir insanım bu kadar detay düşümesi pek olanaklı değil herhalde. hayatım stres, sürekli kendime eziyet çektiriyorum ama kurtulamıyorum. benim alışmaya çalıştığım ve uygulamaya çalıştığım tek bir taktik var o da yoksaymak ve önemsizleştirmek. yani diğer insanları. bazen insanları ortalıkta salınan eşyalar olarak görmeye çalışıyorum. umurumda değilmiş gibi, onlar yokmuş, sallamıyormuşum gibi varsayamaya çalışıyorum. bunu yapamazsam deliricem çünkü konuştuğum her lafı 1 hafta kafama takıyorum. karşımdak insan çoktan unutmuştur, hatta aklında bile tutmamıştır.
                              sana katılıyorum bonnie.. senin dediklerin aynen bende de var özelllikle takmak özelliklede başka insanların söylediklerini.. ben bu hastalıklar yüzünden biraz çocuksu davranıyorum bazen milletde eleştiriyo sinir oluyorum. sonra birisinin söyledğini kafama takıyorum.. o belkide çoktan unuttu ama ben hem kafaya takıyor hem kopleks yapıyorum.. mesela evdekilerle bile laf dalaşına girsem annem akılsız saf gibi cümlelerde bulunuyo bazen ben ona bile acayip asabileşiyorum.. bi kere sinirden saldırdım resmen.. tutamıyorum kendimi.. karşımdakini alt edecek bi lafta yapıştıramıyorum.. haklı olsan haksız duruma düşüyon.. onun için artık eskisi kadar haşır neşir olmuyor insanlarla olaylarla.. çokda ilgisizim herşeye.. ilgimi çeken tek şey beni mutlu eden müzik ve internet.. herşeyi internetle hallediyorum iletişim bile burdan nerdeyse.. bu kadar cümleyi konuşurken kuramıyorum aklıma gelmiyor.. bazen beğenmedğim bile oluyor yazıyorum bu cvp olmadı siliyorum tekrar yazıyorum.. deli desen deli değil akıllı desen bunlar akıllı işi değil..

Yorum

İşleniyor...
                              X