Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Niçin kendini salak yerine koyuyorsun.?Bunuda nereden çıkardın şimdi..?
Bir hata yaptıysan ve bunun sonucunda böyle konuşuyorsan yani salağım tarzında bence yanlış düşünüyorsun..Hatasız kul olmaz..Boşuna dememişler..Ama kendini salak yerine koymamalısın..Hastalığına gelince herkes hasta olabilir..Fiziksel veya ruhsal farketmez..Önemli olan tedavi olmak,iyileşmek için çabalamaktır..Hayata daha çok tutunmak,pes etmemektir...
Sen tedavini olacaksın..İyileşmeye bakacaksın..Gerisi fasa fiso..Hata mı yapmışsın..?İyi tarafından bak..Her hata bir tecrübedir..Ve insanı olgunlaştırır..Hadi hayata yeniden bak..EN küçük şeye bile mutlu ol..Kendini yermek yerine övmeyi dene..Geç aynanın karşısına öv kendini..Her moralin bozulduğunda kendinin ne kadar mükemmel ve önemli olduğunu düşün ve kendini sev...!
<div>Kendini bitmez cumle sananlara okkalı bir nokta..!</div>
arkadaşlar neden kendinizi böyle tasvir ediorsunuz?? siz ne salaksınız ne pısırık ne zavallı nede başka birşey..lütfenn böyle yapmayın kendiniize saygı duyunki saygı görün.. hem öyle bile olsanız bunu kendi içinizde bilin başkalarının bilmesine gerek yok dimi? biz sizi güçlü bilelim..
yok.salak kelimesini bu dünyanın çamurla dönen çarkına kendimizi uyarlamayı bilemediğimiz için kullandık.en azından kendi adıma..yoksa o manada salak olsaydık sorgulama sistemimiz çalışmıyor olurdu
bende bazen salak bazen çok akıılı olduğumu düşünüyorum
çelişkilerden bıktım insanlardan nefret etmekten kötü olarak görüp öç alma isteğinden bıktım kendime zarar vermekten bıktım kendimi üzmekten ve bu düşüncelere engel olamamaktan bıktım
Yorum