Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hem salak hem hastayım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Cool olduğunu göstermeye yarıyor masumcum, enyax cool bir cevap verdi ya ondan taktı gözlüklerini ,değil mi enyaxcım?
    Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

Tabi iyi niyetli olan birinin cool olma ihtimali az, bu dünya kötülerin dünyası : )
      Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iyimser
        Salaklık dediğiniz şey herhalde iyiniyet.

İnsan karşısındakini kendisi gibi görüyor ve sonra kazık yiyince salak durumuna düştüğünü hissediyor.

İnsan neyse odur, 7 sinde de 70 inde de odur. Yapacak birşey yok boş yere üzülmeyin.

Sevgili arkadaşlar üzülen bir üyeye boş espriler yapmasak da yardımcı olmaya çalışsak ne dersiniz :idea:
        salaklıkdan kastınız eğer buysa arkadaşın dediği gibi ben salağın önde gideniyim (iyiniyet)

Yorum

beni nasıl nitelesinler :?:
          belkide bu güne kadar anlatamadığım neler sıralarım :!: :!: :!:
          Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lagrima666

İnsan karşısındakini kendisi gibi görüyor ve sonra kazık yiyince salak durumuna düştüğünü hissediyor.

İnsan neyse odur, 7 sinde de 70 inde de odur. Yapacak birşey yok boş yere üzülmeyin.

Sevgili arkadaşlar üzülen bir üyeye boş espriler yapmasak da yardımcı olmaya çalışsak ne dersiniz :idea:
            salaklıkdan kastınız eğer buysa arkadaşın dediği gibi ben salağın önde gideniyim (iyiniyet)
            Bak bak bak bu da beni salak sanmasınlar diye hemen parantez içinde belli etmiş
            Her şey güzel olacak...

Yorum

Re: hem salak hem hastayım

Orjinal yazı sahibi: junkdarc
              diyorum ki keşke hem salak hem hasta olmasaydım.
              sadece salak olsaydım yada sadece hasta olsaydım.
              bende diyorum ki keşke Riyakarlarla karşılaşmasaydım :!: demekki yaşamın bizim katlanılamıyacağımız unsurları var :!:
              bular farkında bile olmadan bizi kötü etkiliyor :!: :!:
              peki bunların bizi etkisi altına lamaması için gerekenleri yapabilmemeiz için neyimiz var :?: :?:
              Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=m8tPs7FrB1g

Yorum

Re: hem salak hem hastayım

Orjinal yazı sahibi: gothica
                  Orjinal yazı sahibi: junkdarc
                  diyorum ki keşke hem salak hem hasta olmasaydım.
                  sadece salak olsaydım yada sadece hasta olsaydım.
                  bende diyorum ki keşke Riyakarlarla karşılaşmasaydım :!: demekki yaşamın bizim katlanılamıyacağımız unsurları var :!:
                  bular farkında bile olmadan bizi kötü etkiliyor :!: :!:
                  peki bunların bizi etkisi altına lamaması için gerekenleri yapabilmemeiz için neyimiz var :?: :?:
                  riyakardan kastın kim yada yaşamış olduğun sıkıntı ne tam olarak bilmiyorum ama kendini bu kadar yiyip bitirmene değiyor mu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: masum528
                    Orjinal yazı sahibi: lagrima666

Bak bak bak bu da beni salak sanmasınlar diye hemen parantez içinde belli etmiş

hayırcnm olurmu öyle şey parantez içinde belirttim çünkü salak değilim iyiniyetliyim.salak olsam bile ulu olta meydanda söylemem içimde kalır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enyax
                      Orjinal yazı sahibi: hale46
                      Orjinal yazı sahibi: enyax
                      Aman yarabbi ne çok salak varmış bu sitede
                      yoksa yoksaa sende mi 8O :lol:
                      Hayır salak olacak kadar iyi biri olduğumu düşünmüyorum 8)
                      akıllı bir kötüsün yani.ikisi bir arada olmuyor mu?hem iyi hem akıllı.bak bu daha cool duruyor 8) çalışmak lazım üstünde

Yorum

İşleniyor...
                      X