Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hayat doluyken şimdi bomboşum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• hayat doluyken şimdi bomboşum

SAMİMİYETİNİZE KALBİNİZİN TEMİZLİĞİNE ÖYLE İNANDIMKİ...DERDİM İÇİMDE BÜYÜDÜ BÜYÜDÜ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.

BEN GİZEM.21YASINDAYIM.BENİM İÇİN BİR MİLATTAN ÖNCE VE SONRAKİ DÖNEM VAR DİYEBİLİRİM.19YAŞ...2YIL ÖNCE DIŞTAN HİÇBİRŞEY YOK GİBİ GÖRÜNÜRKEN PSİKOLOJİK BİR RAHATSIZLIGA YAKALANDIM. İNTİHAR DÜŞÜNCESİ O GÜN BUGÜNDÜR HEP BENİMLE.
    AMA ALLAHIMDAN KORKUMDAN YAPAMIYORUM AMA BEN CEHENNEMİ BU DÜNYADA YAŞIYORUM. OBSESSİF KOMPULSİF BOZUKLUK + DEPRESYON + YAYGIN ANKSİYETEM OLDUGU ORTAYA CIKTI.
    BEYNİMİN ÖN KISMINDA ALPHA DALGALANMASI ARTISI VARMIS. İLAÇ KULLAN KULLAN FAYDA DA ETMİYO,R O KADAR UMUDUM KIRILDI Kİ. EGER BU SEFERKİDE İYİ GELMEZSE MANYETİK UYARIM YAPILCAK, O DA OLMADI ELEKTRO ŞOK....... VE AKLIMDA SU SORU? YA O DA İYİ GELMEZSE NE ZAMAN BİTER BENİM HAYATIM ONU BEKLERİM HERHALDE

bende de okb,pa.sf.depresyon,anksiyete vardı ve tamanlamıyla bitmiş değil ölüm kurtuluş değil
    şimdi o sevdiğim ışıklı yolu yalnız mı yürüyeceğim

Yorum

ben bir yerde duymuştum 20 yıldır ağır depresyonu olan kadın iyileşmiş seninde derdine çağre vardır intihar edeyim deme ben 109 antidepresan attım ayılınca zavallı gibi hissediyorsun kendini

Yorum

sağolun

tşk ederim dertleşmek isteyen destek olmak isteyenler olursa gizemunhappy@hotmail.com u ekleyebilrsiniz

Yorum

İşleniyor...
        X