Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aşk acısının bir çaresi var mı ??

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: algea View Post
    Arbesk arkadaşım bir türlü ergenlikten sıyrılamadın gitti. Aşk peşinde koşacağına kendine bir iş edin. Paran varsa kendi başına ayaklarının üzerinde durabiliyorsan eğer kız bulmak sorun değil…

lafını bilde konuş 27 yaşındaki adam ne zaman ergen oldu ???

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Arabesk View Post
      sevgililer günüde geliyor neyapacaz ???

Takilma abicim su güne hic bir degeri olmayan,sevgililerin degil saticilarin yüzünün güldügü bir gün..Sevmek baska bir sey bu gibi günlerde kutlanilicak bir sey degil..
      'Öldüm' der durur, yine de yaşarsın!...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: siirimsi View Post

Takilma abicim su güne hic bir degeri olmayan,sevgililerin degil saticilarin yüzünün güldügü bir gün..Sevmek baska bir sey bu gibi günlerde kutlanilicak bir sey degil..

içim acıyor içim yüreim kanıyor ben başımı alıp nerelere gidim ben ??

Yorum

Çaresi zamandır sanırım...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ahmt2211 View Post
            Çaresi zamandır sanırım...
            bilmiyorum çaresi nedir ne değildir

UNUTTUM DESEM DE İNANMA YALAN !
            NE GİDEN UNUTULUR ?
            NEDE KALAN UNTUR ??

Yorum

Dünyanın merkezine kendini koy kendine aşık ol acı çekmezsin birilerini bul takıl vicdan muhasebesi yapma düşünmeni engelleyen basit işlerle uğraşırsan biter mümkünnse sevdiğine benzemeyen insanlarla flört et daha kısa sürede Unutursun kimileri kumara kimileri içkiye kimileri şehvete sende bul kendince bir yöntem ona göm acını

Yorum

Arkadaşım senin yaşadığını herkes yaşıyor ama zamanla bir şekilde geçiyor ben napayım bende sana yaşadığımı anlatayım o zaman sen belki kızı görmüyorsun ben hergün onu görüyorum bende sevgililer gününden 2 gün önce ayrıldım 3 aylık ilişkimize ben dayanamadım artık son verdim ve biz aynı iş yerinde çalışıyoruz düşün yani iş desen değiştiremezsin hani sonuçta iş çok zor bulunan birşey ekmek yiyorum ordan kendi başıma kendi ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyorum ve bende gittim bir hafta önce kendisine 14 ayar 400 liralık bi kolye aldım düşün yani 100 lira cebimde para kaldı şu an onla 1 ay geçinmek zorundayım ailemede birşey diyemiyorum hani istesem çekinmeden verirler ama artık belli bi yaştan sonra insan utanıyor gelmişim 25 yaşına ve kendi ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyorum ve bir hiç uğruna bitti benimkisi saçma sapan bir nedenle düşün yani neymiş ilgi göstermiyormuşum halbuki ona neler aldım neler yaptım 3 ay içinde şiirler yazdım önüne güller serdim son bir hafta nolduysa saçmalamaya başladı bende bıktım bitirdim ne yapacaktım ağlayacakmıydım 2 gün biraz morelim bozuk gezdim sonra yavaş yavaş kendime geldim allah büyük allaha inancını kaybetme demekki hayırlısı değilmiş yani anlıyacağın arkadaşım sen çok takılmışsın bu kızlar böyle sen birazda takıntı haline getirmişsin biraz kendini düşün kendine bak senin yanında olmak isteyenle gez,toz,eğlen biraz güçlü ol arkadaşım
                Last edited by Negatif; 15-02-2015, 01:57 PM.
                Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HerseyBir0
                  sevgililer gunu için 1.5 hafta önceden tonca ugras emek harcadım para verdim 3 gun once 2 senelik ilişki bitti ben ne yapicam beni kim anlasin bu zamanda ask mask yaşanmaz ama Turkiye de yaşanmaz bu zaman da adam gibi sağlam bir kadin bulmak cok zor bulsan bile bir sure sonra o da sapitiyor.

bunun caresi zaman filan degil ya zaman filan degil yasadigimiz su zamana bak ya boyle bir zaman da zamanla mi gecicek bu acilar kac defa aci yasicaz daha 50 yasina geldiginde bosaniyor insanlar aci cekmeden ki aci cekeni de vardir is mi simdi bu? bugun sana seni deli gibi seviyorum sana asigim evlenmek istiyorum seninle soyle hayallerim var diyip sana 2 sene yasatip 2 sene sonra terk ediyor sen napiyorsun sevginden askindan 2 sene olmasina ragmen 1 gram azalmamis etmemis ama iste sevgililer gunune 1 hafta kala dogum gunune 2 hafta kala seni terk ediyor sevmiyorum artik eskisi gibi hissedemiyorum diye zaman mi geciricek zaman hic bir seyi gecirmiyor o hep bilinc altinda kaliyor bir gun aklina geldiginde yalnizca hayatinda olmadigina alismis oldugundan katlanabiliyorsun yoksa bu acinin gitti bir yer yok sen nereye kalbin oraya bilinc altin oraya hep cok kizginim insanlara artik cok...!
                  aynen bendede biraz öyle oldu aşığım deli gibi seviyorum felan v.b.şeyler... allahtan benimkisi o kadar sürmedi bi süre sonra hiçbir neden yokken sapıtıyorlar nedenini bende anlamıyorum forumdaki kız arkadaşlara bu soruyu sormak isterim gerçekten niye böle acı çektirmekten hoşlanıyorlar erkeklere bi süre sadistlikmi oluşuyor karekterlerinde yoksa önceden varda bi süre sonra hortluyormu anlamış değilim valla
                  Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

Yorum

zaman..
                    tek ilacı zaman

Yorum

İşleniyor...
                    X