Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sinir,asabilik

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sinir,asabilik

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum fazlasıyla sinirli bir yapıya sahibim yani istemeden de olsa insanları çok fazla üzüyorum neyin birikmişliği var içimde bilmiyorum ama en ufak şeye deliler gibi sinirleniyorum psikoloğa hiç gitmedim üstüne düşmedim yani, üniversite öğrencisiyim bana kafayı takmış sapık bir hocam var iyice kötü oldum bu ara durduk yere sinir krizi gibi bi şey atlatıyorum bi anda gülüyorum ve mekan fark etmeksizin bi anda ağlamaya başlıyorum delirdim mi ne yaptım bilmiyorum bi akıl verin nolursunuz

Durumun ciddi. Bana sorarsan ilk önce bir psikiyatriste git. İlaçlık bir şeyin yoksa piskoloğa git. İlerde daha kötü olma ihtimalin var. Ona göre..........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: raindrop View Post
      Durumun ciddi. Bana sorarsan ilk önce bir psikiyatriste git. İlaçlık bir şeyin yoksa piskoloğa git. İlerde daha kötü olma ihtimalin var. Ona göre..........

Ve yıl 2018 mezun oldum delirmedim psikoloğa gittim bana antidepresan verdi tabi ki içinde aptal oldum iyice Okulu aksattım derslerim kötüleşti neyse ki mezun oldum sağ sağlim çalışıyorum şu an ama hala sinirli biri miyim diye düşünürsek evet hala çok öfkeli bi yapıya sahibim insanın doğasında olur bazı şeyler buda öyle galiba ilaçla değişecek bi durum değil tahammül sınırım çok düşük...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxbusexx View Post

Ve yıl 2018 mezun oldum delirmedim psikoloğa gittim bana antidepresan verdi tabi ki içinde aptal oldum iyice Okulu aksattım derslerim kötüleşti neyse ki mezun oldum sağ sağlim çalışıyorum şu an ama hala sinirli biri miyim diye düşünürsek evet hala çok öfkeli bi yapıya sahibim insanın doğasında olur bazı şeyler buda öyle galiba ilaçla değişecek bi durum değil tahammül sınırım çok düşük...
        Gecmis olsun... İlaçla düzelecek bir durum değil demissiniz ama yine de ilaç yada en azindan sakinleştirici bitki çayı deneseniz belki ise yarar )
        :10:

Yorum

İşleniyor...
        X