Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bu hayatta gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bu hayatta gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür

hayat o kadar kısa ve garip ki bazen yerin altı yerin üzerinden daha iyi diye düşünüyorum insanların çoğu ruhsal rahatsızlığı olan insanlara ön yargılı davranabiliyorlar,halbu ki bizleri bizim gibi olanlar anlar
    bu hayata hiç bir şey getirmeden geliyor ve öldüğümüz zaman da hiç bir şey götürmüyoruz, şizoafektif bozuklıuk gerçekten zor bir hastalıkmış annemide kansere kurban verdim,abim de özürlü ms hastası babamda 73 yaşında yorgun ve yaşlı bende akıl hastasıyım eskiden güzel bir hayatım vardı ama şimdi çok zor ve maalesef kötü bir dönemdeyim, kimisinin mutluluğu bir resim-kimisinin mutluluğu dört mevsim,benim mutluluğumda resimlerde saklı kaldı annemi çok özlüyorum ama o'na baktığımda sadece soğuk bir kaya parçası görüyorum ben bu hayatı artık istemiyorum nasıl olsa herkes bir gün ölecek dediğim gibi belki de yerin altı yerin üstünden daha iyiydir,selametle....
    UNUTULANLAR UNUTANLARI HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAZLAR

aile fertlerinin rahatsızlıkları üzüyor seni senin üzüntüden uzak durman gerekir aile kavramını sil at kafandan herkesi kendi kaderine bırak tek ve bagımsız bir birey olarak kendi hayatına odaklan unutma herkez kendi kaderini yaşar onur ..........

Yorum

İşleniyor...
    X