merhabalar. açtığım konulardan tanırsınız beni sosyal fobim var. adım atma sorunum var. telefon açmak gibi. şöyle bir sorunum daha var. 6 aydır evden dışarı çıkmadım. çıkamıyorum da. kısır döngüye girdim. ben sabitim ama zaman geçiyor. psikolojik olarak çok hastalandım. elektrik düğmesine basıyorum lamba patlıyor. üzerimde çok stres ve üzüntü var. kısır döngüden kurtulmam için ne yapmam gerekiyor. doktorumuda arayamıyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
6 aydır evden çıkamıyorum
Collapse
X
-
doktorunu neden aramıyorsun. evden çıkman gerek.
yoksa hiç bir şey yaşayamazsın, hiç birşey öğrenemezsin. ölüp gidersin.
kendini ölmeden mezara gömmüşsün.
yarın dışarıya çık. dolaş tek başına. havayı içine çek. olmaz öyle. doktoruna da git hemen.
dediğim gibi ölür gidersin. arkadan ağlayanın bile yoktur senin.
-
birine söyle sana ilaç getirsin. ilaçla rahatlayıp dışarı çıkarsın...Orjinal yazı sahibi: birikiüc View Postmerhabalar. açtığım konulardan tanırsınız beni sosyal fobim var. adım atma sorunum var. telefon açmak gibi. şöyle bir sorunum daha var. 6 aydır evden dışarı çıkmadım. çıkamıyorum da. kısır döngüye girdim. ben sabitim ama zaman geçiyor. psikolojik olarak çok hastalandım. elektrik düğmesine basıyorum lamba patlıyor. üzerimde çok stres ve üzüntü var. kısır döngüden kurtulmam için ne yapmam gerekiyor. doktorumuda arayamıyorum.
Yorum

((
Yorum