Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ÖLÜMÜ ÖZLEDİM ANNE YAŞAMAK İSTERKEN DELİCE

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ÖLÜMÜ ÖZLEDİM ANNE YAŞAMAK İSTERKEN DELİCE

hayat o kadar garip ki acısıyla tatlısıyla sürüp akıp gidip devam ediyor kötü günlerim iyilere nazaran sayıca çok fazla
    zamandan dost olmuyor ardına bakmıyor yürüyor,ilacı olmayanın duyguları en tezinden çürüyor,bazıları bazı anlar bizi bizden daha iyi anlıyor ama çoğu zaman bizi bizim gibi anlamıyorlar
    eğer derdimiz dünyasa dünya kadar derdimiz var demektir,şunu çok iyi biliyorum ki her ölen pişman ölür, ama yinede benim için yerin altı yerin üstünden daha iyidir,bu kadar endişe kaygı anksiyete insana fazla geliyor bazen ölmek istirahattır gibi geliyor bana dediğim gibi ölümü özledim anne yaşamak isterken delice,sevgilerimle...
    UNUTULANLAR UNUTANLARI HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAZLAR

sen ölme canımsın... ben seni nedense çok seviyorum. çektiğin acıyı da tanıyorum. yaşaması gereken insanlardan birisin.
    üzülme olur mu? doğa yürüyüşlerine çıkabilirsen çok iyi geliyor. ankara da olsaydın ben sana destek olurdum birlikte uzun yürüyüşlere çıkardık. güzel kardeşim güçlü ol.

Yorum

sana iyi dileklerin için ben çok teşekkür ediyorum ben ankarada değil istanbuldayım ama bellimi olur sevenler bir gün kavuşur belki bir gün görüşebiliriz sen de kendine çok iyi bak sevgilerimle...
      UNUTULANLAR UNUTANLARI HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAZLAR

Yorum

İşleniyor...
      X