Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SUÇLULUK DUYGUSUNDAN KURTULAMIYORUM

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• SUÇLULUK DUYGUSUNDAN KURTULAMIYORUM

kendimden nefret ediyorum. hatalarımdan fazla pişmanlık duyuyorum ve bu yüzden bir köşeye çekilip öylece durmak istiyorum. küçük olayları dert edip sürekli ağlıyorum. öfkeme hakim olamıyorum. gereksiz yere öfke patlamaları yaşıyorum. takıntılarımda var. olaylar planlarımın dışında çıkınca sinirlerim tepeme çıkıyor çok fazla tepki veriyorum. aşırı yorgunum ve kendime katlanamıyorum. herkesi üzüyormuşum gibi hissediyorum işin içinden çıkamıyorum. özellikle sinirim günlük hayatımı çok etkiliyor. duygularım çok hızlı değişiyor. bazende normal hayatımda çok mutlu oluyorum dönem dönem değişiyor. yazdan beri bu şekilde bi süre aşırı derecede kötü zamanlar geçiriyorum sonra düzeliyor sonra yine aynı. lütfen yardım edin bana.

nasıl yardım edebiliriz san?

normal bir yaşam süreci için de gördüm ben yazdıklarından seni.

ilaç yutma doktora da gitme.

sevdiğin zevk aldığın işler edin kendine.

mantra vereyim sana bi tane : ben mucizeyim.

bu mantrayı tekrar et sık sık.

sorun kendini değersiz aşağılık biri görmen.

insanlara yardım et. yaşlılara özellikle.

kendini sevmeni sağlayan ne varsa yap.

belki bigün belli olmaz kendini sever sayarsın.

Yorum

merhaba stres ve öfke patlamalarını nasıl gidereceksin bilmiyorum fakat stres hep olacaktır dozunda yasanan stres işleri yoluna koymana yardımcı olabilir durumunun detayını bilmemekle beraber kolay gelsin diyorum...

Yorum

Bir psikiyatriste gidiyormusun ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: görünmez kadın
          yarın için randevu aldım ama o zamana kadar beklemek zor geliyor bu durumdan çok sıkıldım
          Sabretmeye çalış. Evet biliyorum kolay değil. Ama dişini sıkmaktan başka çaren yok. Enstrumental muzik dinleyebilirsin. Ben burayı dinliyorum bazen.

http://www.radiotunes.com/solopiano

Onun dışında, doktorun seni görmeden bir şey söylemek güç. Doktorun bir seni görsün, teşhisi koysun, ilaçlarını versin , sonra gel buraya yaz. Ondan sonra deneyimlerimizi seninle paylaşırız.

Yorum

yarın doktor ilaç yazar rahatlarsın...
            bu dünyada en iyi şey ilaçtır!

Yorum

İşleniyor...
            X