Duyuru

Collapse
No announcement yet.

okuldan nefret ediyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• okuldan nefret ediyorum

okula gitsem ödev mi vericekler her gün ödev yetiştirme stresi yarın okula gitmeyeceğim çünkü okula gitsem yine strese giricem gitmesem yine strese giricem sabah 6 akşam 4 e kadar ayaktayım eve geliyorum spor yapmam lazım kiloluyum vakit kalmıyor açık liseye geçip üniversite sınavına çalışsam ailem okuyamadıda açık liseyemi geçtin der eve almazlar
    okulda hergün aynısı bi gün dinleneyim hiç birşeyi dert etmeyim yok bide lise3 üm 1 sene daha var
    hergün stres karın ağrısı keşke doğmasaydım diyorum

acaba cidden ne zaman mutlu oldum
    Last edited by qwerty123123; 12-04-2015, 08:12 PM.

okuluna git. okul bulamayıp gidemeyen savaş olan ülkelerden birinde yaşasaydın bugünlerine hasretle bakardın.

Yorum

Açık liseye geçsen TM den mezun olabilir misin ? İkinci olarak inan üniversite hayatı bundan daha kolay değil. Tamam bölümden bölüme ,üniversiteden üniversiteye değişiyor. Ama adam akıllıca üniversite bitirmek ve bölümünde başarılı olmak istityorsan babalar gibi ders çalışmalısın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonsun View Post
        okuluna git. okul bulamayıp gidemeyen savaş olan ülkelerden birinde yaşasaydın bugünlerine hasretle bakardın.
        savaş olan ülkelerden birinde yaşasaydım türkiyede sınavsız üniversite girerdim hem sınav stresi ödev stresi çekmezdim

raindrop

olacağımı sanmıyorum bende sırf okul puanı için burdayım ama evde daha verimlide ders çalışabilirm hiç bilmiyorum çünkü eve sadece dinlenmeden dinlenmeye ödevden ödeve giriyorum
        annemin babamın yüzünden çok hocaların yüzünü görüyorum

birde üniversite sonuçta sevdiğim bölümü okuyacağım edebiyatı ne yapayım ben 3 gündür edebiyat proje yapıyorum hala'da yapıyorum ben edebiyatçımıyım banane batılılışma etkisinden geçmiş türk yazarların edebi eserlerinin birbiriyle karşılaştırılıp farklılıkların yazılıp dönemlerine göre anlatılmasından

Yorum

sen de çok cin fikirlisin. yaramazlık yapma okulunu bitir bir an önce..

Yorum

@qwerty123123

Sana değil kendime güldüm. Tıpkı benim lise ve üniversite yıllarımda ki gibi düşünüyorsun. Ama çok yanılıyorsun. Ben edebiyatı savunmuyorum onun gerekliliğinide yalnız inan bana üniversitelerin bir çoğunda sırf müfredatı doldurmak için bir sürü alan dışı dandirik ders koyuyorlardı benim zamanımda 4 yıllık süre boyunca okuduğun bölüm ile ilgili doğru düzgün bir şey öğrenmek ve o alanda profesyönel olmak imkansız. Bak sana aklıma gelmişken bir örnek vereyim. Mesela en önemli alan dersini çok rahat geçerken , beden eğitimi dersinden sürünerek geçmen çok olasıdır. Veya şöyle söylersem daha doğru olur alandışı dandirik derslerden geçmesi bazen alan derslerinden çok daha zor olur. Eğer şanslıysan yüksek yaparsan o zaman biraz alanında bir şeyleri tam olarak öğrenirsin. Ben en iyi ve temiz müfredatı üniversite olarak açıköğretim fakültesinde gördüm. Benim en büyük temennim olabilecek bütün bölümlerin açıköğretimlerinin olması.

Yani demem o ki malesef eğitim sistemi istediğimiz gibi değil. Bu sistemi yaparken sana bana sormuyorlar. İnşallah ileride düzelir.

Yorum

raindrop
              açık öğretimde okusak kim iş versin ki
              dediğiniz doğru resimden kaldım

sonsun okulumda haritadan amerikayı gösteremeyenler bile var hepimiz aynı sınava giricez onların ezberi daha iyi diye onlar daha iyi bölümlere yerleşicek bölüm hakkında hiç bilgisi olmayan kişiler gidiyor sonra başarılı olamıyorlar olan biz gibi kişilere oluyor mesela üniversiteye öğrenci alıyor olsam mühendisliğe yaptığı projelere katıldığı yarışmalara bakarım edebiyatı napsın ki

Yorum

senin ne düşündüğün nasıl yapacağın bu sistemde sökmez yavrucuğum. sen bitirmeye bak, diplomanı al. diploma en iyi silahtır. takılma etrafa ciddiyetinle önüne bak.

Yorum

senin ne düşündüğün nasıl yapacağın bu sistemde sökmez yavrucuğum. sen bitirmeye bak, diplomanı al. diploma en iyi silahtır. takılma etrafa ciddiyetinle önüne bak.
                  peki teşekkür ederim dershaneye gitmiyorum evde sıfırdan matematik dersine başladım tamamen evden çalışarak kazanmayı düşünüyorum

Yorum

çalış evde ne güzel işte. ben dershaneye gitmeden kazandım.

Yorum

çalış evde ne güzel işte. ben dershaneye gitmeden kazandım.
                      siz kaç puan yaptınız, bide ben sıfırdan anlatan matematik kitabı aldım kafam basmıyor senelerdir matematik görmedim toplama çıkarmadan başladım
                      birde seneye suriyeliler sınavsız üniversite giriş hakkı kazandı kontejyan çok dolacak felan dediler bununda stresi var

Yorum

ben matematikten yapabildiğim 6 soru yaptim 15 soruyu şıklarda yakın 2 cevap arasından tahmin yürüttüm yani attım hiç yapmamaktan iyi oldu tutmuş. zaten ts den tercih yapmıştım. kafayı yiyemeye yeni yeni başlamıştım ve matematik bende sıfırlamıştı. sümerolojiyi istiyorum yeniden sınava gireceğim. ben öğrencilikten başka bişii sevmiyorum. çok ders çalışmak, öğrenmek

Yorum

İşleniyor...
                        X