Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kapı Kapı doktor gezdim 1 i bile ativan yazmadı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kapı Kapı doktor gezdim 1 i bile ativan yazmadı

arkadaşlar bendeki durum duygu durum bozukluğu ve panik atak var.bu ilaç çok iyi geliyor ama hangi doktora gitsem bana anti depresan yazıyor. en son umudum olmayarak gittiğim doktor bana zyprexa yazdı tam güzel geldi bana derken gene panik hallerim devam etti ( 4 yıldır bir işe girip çalışamıyorum bu illlet yüzünden ) + olarak solian yazdı .bu solianı kullandım daha beter oldum ....Yahu biriniz bile mi insaflı olmassınız bin kez dememe rağmen 1 ativan yazmayı hakir görüyorsunuz.lanet olsun böyle işe arkadaşlar

eğer önceden kullandıysan ki dediğine göre kullanmışsın o ilaç bağımlılık yapıyor ondan yazmıyorlardır

Yorum

Bu tür ilaçlar torbacılarda bulunur

Yorum

yavas yavas doktorlarla aramdaki buzlar eriyor

Yorum

2 gün önce psikiyatriste gittim bana bi sürü şey anlattırdı. dinledi dinledi. tek söylediği ilacın var mı ilaç yazıyım mı. anksiyete çok zorladığında almak üzere ansiyolotik yazabilir misiniz dedim. zyprexayı 5mg artır. olmazsa acile başvur orda yazarlar dedi. o ilaçlar sersemlik yapar uyutur B planı olsun yeşil dedi. zaten çok unutkanlık yapıyo yeşil, yaşlılarda çok sakıncalı alışıpta yaşlanınca bunak olmak istemem.

Yorum

Uygun fiyata bulurum sana o mallardan dostum
            Sevilmektense Güvenilmeyi Tercih Ederim.!!

Yorum

İşleniyor...
            X