Duyuru

Collapse
No announcement yet.

depresyondayım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• depresyondayım

depresyona girdim arkadaşlar. evden çıkamıyorum. napcam şimdi ben?kurslar başlıycak eylülde, sosyal ortam beni daha kötü yapacak. napcam şimdi.

kış degilki 1 bardak kahve alıp kitap oku diyim. bir kutu dondurma alıp güzel bi film izle
    ....

Yorum

Geçen rüyamda ölüyorum.İnsan korkarak ürpererek uyanır değil mi?Ben seviniyordum yahu.Saınrım ben de baya bi depresyona girdim...

Yorum

kendini rahatlatmaya çalış.
        aksine 1 ay sonra başlayacak olan sosyal ortamlı kurslar sana iyi gelecektir.açılırsın rahatlarsın
        boş,meşgalesiz,meşguliyetsiz durmak bu hastalığın gücüne güç katıyor. kursta rahatlayacağını umuyorum.
        Bu Dünyaya Lanetli Olarak Geldim, Lanetli Olarak Geberip Gideceğim...

Yorum

bir kez daha deniyim sosyalliği belki bu kez başarırım.

Yorum

Sosyal olmak Türkiye gibi bir yerde hiç kolay değil maalesef ki. İnsanlar düşüncelere hiç saygılı değil. Farklıklar dışlanıyor. Öyle kötü bir memleket ki ya onlar gibi olacaksın ya da guruptan dışlanacaksın. Sonra birileri gelip ahkâm kesiyor güzel yurdum memleketim senin için canımı veririm diye. Ne oluyor anlamak mümkün değil. Bende asosyal olmaya devam ediyorum. Herkes gibi davranmak acı da verse başka yapılacak bir şey yok. Adapte ol veya yok ol…

Yorum

katıldığım kurslarda sadece dersle ilgili olmak istiyorum, millet hem konuşuyor hem işini yapıyor. sürekli dikkatim dağılıyor ama sabrediyorum. sosyal olmak için gitmiyorum. Türkiye de konuşkanlık çok tutulan bişi iş yapman önemli değil konuşuyor olman önemli.

Yorum

İşleniyor...
              X