Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
maria ahiretligim ol istersen olene kadar net arkadasi olunce ahiret arkadasi olalim yalniz arada bir kaybolurum yalniz kalirsin yine ama beni taniyorsun bildigin icin bana gucenmezsin idare eder gideriz bi dusun isine gelirse bana bildirirsin
güldürdün beni peki net arkadaşı olalım kaybolursan dönmez misin sonra? ayrılık acısı çekerim sonra..
çok yalnız hissdiyorum, dünyanın dışınd bir serada tek başına....
"Dünyada yalnızım. Görmek, uzakta olmaktır. Açıkça görmek, durmaktır. Tahlil etmek, yabancılaşmaktır. İnsanlar bana değmeden geçiyor yanımdan. Etrafımda havadan başka bir şey yok. Kendimi o kadar tecrit edilmiş hissediyorum ki, üzerimdeki giysiyle aramdaki boşluğu bile algılıyorum."
güldürdün beni peki net arkadaşı olalım kaybolursan dönmez misin sonra? ayrılık acısı çekerim sonra..
donerim olmadi tel numarami veririm olup kaldim mi kontrol edersin benim yoklugumdan ayrilik acisi cekmez kimse ancak yemeklerimi yiyenler yok olunca yoklugumu fark eder o da yeri doldurulamaz bir sey degil her yerde var ayni yemeklerden
Garip bi durum aslinda hepimiz bu sorunlarimiz yuzunden yalniz sayiliriz benimde kendime gore sorunlarim var en yakinima kiz arkadasima bile anlattim ama sole bisey var onlar bizi ne kadar anlayabilirki bunu icimizde yasayan biziz bi sure sonra onlarada anlatip canlari sikmak istemiyoruz belkide cunku bi sure anlamsizlasiyor onlar icin bu tur seyler maalesef kendi icimize saklarsak daha iyi oluyor belkide bilemiyorum...
Garip bi durum aslinda hepimiz bu sorunlarimiz yuzunden yalniz sayiliriz benimde kendime gore sorunlarim var en yakinima kiz arkadasima bile anlattim ama sole bisey var onlar bizi ne kadar anlayabilirki bunu icimizde yasayan biziz bi sure sonra onlarada anlatip canlari sikmak istemiyoruz belkide cunku bi sure anlamsizlasiyor onlar icin bu tur seyler maalesef kendi icimize saklarsak daha iyi oluyor belkide bilemiyorum...
zaten ben bi tek size anlatıyorum. yani dünya alem biliyor beni ama en yakınımdakiler uyuyor.
Yorum