Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yalnızlık

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: cybryl View Post
    maria ahiretligim ol istersen olene kadar net arkadasi olunce ahiret arkadasi olalim yalniz arada bir kaybolurum yalniz kalirsin yine ama beni taniyorsun bildigin icin bana gucenmezsin idare eder gideriz bi dusun isine gelirse bana bildirirsin

güldürdün beni peki net arkadaşı olalım kaybolursan dönmez misin sonra? ayrılık acısı çekerim sonra..

Yorum

....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: maria View Post
        alıştım duruma bazen birden uçuruma düşüyor gibi oluyorum. önemli değil.
        Ailenize içinizi dökseniz?

Yorum

çok yalnız hissdiyorum, dünyanın dışınd bir serada tek başına....
          "Dünyada yalnızım. Görmek, uzakta olmaktır. Açıkça görmek, durmaktır. Tahlil etmek, yabancılaşmaktır. İnsanlar bana değmeden geçiyor yanımdan. Etrafımda havadan başka bir şey yok. Kendimi o kadar tecrit edilmiş hissediyorum ki, üzerimdeki giysiyle aramdaki boşluğu bile algılıyorum."
          ((

Yorum

İyi tarafından bakalım. En azından bu konuda yalnız değiliz

Yorum

yalnızlıgın iyi tarafı senin gibi başkalarının oldugunu bilmek.
              ....

Yorum

güldürdün beni peki net arkadaşı olalım kaybolursan dönmez misin sonra? ayrılık acısı çekerim sonra..
                donerim olmadi tel numarami veririm olup kaldim mi kontrol edersin benim yoklugumdan ayrilik acisi cekmez kimse ancak yemeklerimi yiyenler yok olunca yoklugumu fark eder o da yeri doldurulamaz bir sey degil her yerde var ayni yemeklerden

Yorum

tamam ben sana özelden yazıyım artık ben yemek yemiyorum pek o sorun olmaz
                  bu fotoğraftaki kim??

Yorum

Garip bi durum aslinda hepimiz bu sorunlarimiz yuzunden yalniz sayiliriz benimde kendime gore sorunlarim var en yakinima kiz arkadasima bile anlattim ama sole bisey var onlar bizi ne kadar anlayabilirki bunu icimizde yasayan biziz bi sure sonra onlarada anlatip canlari sikmak istemiyoruz belkide cunku bi sure anlamsizlasiyor onlar icin bu tur seyler maalesef kendi icimize saklarsak daha iyi oluyor belkide bilemiyorum...
                    Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

Yorum

tamam ben sana özelden yazıyım artık ben yemek yemiyorum pek o sorun olmaz
                      bu fotoğraftaki kim??
                      depresif bir arkadasimin fotografini kullanabilir miyim dedim olur dedi.sana yakinlik hissediyorum maria

Yorum

gülüyormuş gibi ama arkadaşın. belki sizin yan apartmanda oturuyorumdur onun içindir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Negatif View Post
                          Garip bi durum aslinda hepimiz bu sorunlarimiz yuzunden yalniz sayiliriz benimde kendime gore sorunlarim var en yakinima kiz arkadasima bile anlattim ama sole bisey var onlar bizi ne kadar anlayabilirki bunu icimizde yasayan biziz bi sure sonra onlarada anlatip canlari sikmak istemiyoruz belkide cunku bi sure anlamsizlasiyor onlar icin bu tur seyler maalesef kendi icimize saklarsak daha iyi oluyor belkide bilemiyorum...

zaten ben bi tek size anlatıyorum. yani dünya alem biliyor beni ama en yakınımdakiler uyuyor.

Yorum

İşleniyor...
                          X