Arkadaşlar yaz mevsıminden son bahar,kışa doğru gidiyoruz.Bu havalar hepinizinde bildiği gibi depresyon havalarıdır.Çevremde bir çok kişinin ataklarının arttığını gördüm ve bunları yazmayı uygun gördüm.Anladığım kadarıyla bu foruma üye olan arkadaşların hastalığı normal insanlara göre biraz daha fazla çünkü burda insanlarla bir şeyleri paylaşma ve içini dökme gereksinimi duyuyor.Ancak ben şunu gözlemledim dışarıda kendini normal sanan ilaç kullanmayan bir sürü rahatsız kişi var ve hasta olduklarını kabul etmiyorlar.Bende 5-6 senedir hastalıkla uğraşan baş etmeye çalışan bir insanım herkes neler yaşıyor ve yaşadıysa bende aynı şeyleri yaşadım yaşıyorum.Herkesin hastalığı derdi kendine büyük geliyor bu doğru ama bazen ben hasta olduğum için Allaha şükür ediyorum çünkü öldürmeyen yaralar güçlendirir sözünü kabul ediyorum ve kadere inanıyorum.Ama bunun böyle gitmeyeceğini de biliyorum her şeyin bir başlangıcı olduğu gibi bitişide olacaktır.İlaçlarınıza ve kendinize güvenin.Üzülmek ve beynininzi kemirmek yerine çözüm odaklı olun bunu nasıl yenerim diye düşünün kendi derdinize derman olun.Mükemmel olmaya çalışmayın hiç kimse ama hiç kimse mükemmel değildir.Her insanın bir noksanlığı vardır ve evde oturmak yerine sahaya çıkın ve insanlarla bilgi ve bilgilendirilmek üzere saldırın.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kendinizi Bırakmayın . . .
Collapse
X
-
İnşallah öyle olur hasta olmak ayıplanacak veya utanılacak bir şey değil ancak insanların yanlışı şu ilaç kullanmamak,bu çok yanlış,ihtisasla birlikte 11-12 sene okuyan doktorlar boşuna mı okuyor.Üretilen ilaçlar için milyonlarca dolar yatıran şirketler boşuna mı yatırım yapıyorlar.Kendi bildiğinizi yapmayın arkadaşlar doktor denetimi altında çözün problemlerinizi.
Yorum
-
galiba biz insan olma mücadelesi içindeyiz. hasta olmayan insanları insan sanıyoruz kendimizi eksik gedik bişi hissediyoruz. uzak kaldıkça insanlardan kendimizi farklı hissediyoruz ve uyum sağlamakta zorlanıyoruz. oysa ki insan olduğumuz için hastalanıyoruz, duyarlılıklarımız olduğu için. bence kendiniz üstün görün diğer insanlardan.
Yorum
-
Haşaa.Allah'ın bir bildiği vardır elbet sanada güzel günler gelecek bundan şüphen olmasın.Ben hep şunu düşünürdüm Dünyada en kötü hastalığa ben sahibim bundan gerçekten çok emindim.6 sene bir fiil bunu her gün her saat her dakka saniye yaşadım.Akrabalarımın hepsiyle ilişkim bozuldu,arkadaşlarimı kaybettim en önemlisi kendimi kaybetmiştim her günüm depresifi hat safhada.Nyse bunları boşverelim sen ilaç kullanıyormusun yardımcı olmak isterim.Hastalığının tanısı nedir açıklarmısın?
Yorum
Yorum