Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayatımdan memnun değilim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Hayatımdan memnun değilim

Öncelikle herkese merhabalar bi destan okumaya hazır olun
    Bazı şikayetlerim var hayattan yana bi doktora ya da arkadaşlarıma anlatmaya çekiniyorum.
    21 yaşında üniversite öğrencisiyim yani ergensin demeyin lütfen.Maalesef bende sedef hastalığı var bilmeyen için söyliyim
    bu hastalık kronik ve elimde büyük yeni tanıştığım bir kişiyle ilk konunun sedef olması bıktırdı beni ve 9 yıldır var artık
    bende kabullenme oldu tedavisinden bıktım yapmıyorum artık tedavi.Bir kızdan hoşlandım sürekli bakıyordu ben çekingenim kızlara karşı
    konuşamadım haliyle ama kızda şu vardı bakmaya bakıyordu ama cesaretimi toplayıp yanına yaklaşınca benden kaçıyordu kız
    arkadaşlarıma tanıştım ego tatmini yapmış sana dedi gururum çok kırıldı yakışıklı biri değilim ağzımda laf yapmaz ama
    övünüyo demeyin çok şükür ben ve çevrem karakterimden memnun maddi durumum iyi değil eski pantlonları giyiyorum bazı
    arkadaşlarım şakayla karışık dalga geçiyolar bende isterim yeni şeyler giymek ama para yok sosyal değilsin diyolar
    ama gördüğüm kadarıyla para olmadıkça sosyal hayatta olmuyor beğendiğim kızlarda beni beğenmiyo aradığım tek şey sevgi afedersiniz beğendiği
    çocukları da gördüm çoğu karaktersiz ama ya kasları var ya parası var ya yakışıklı ya da afedersiniz y.vşak illa benimde böyle mi
    olmam gerekiyo ben ne yapmam gerekiyo ki mutlu oliyim?
    Cevap verenlere şimdiden teşekkürler

Boşver insanlığı, kızı, aşkı meşki. Sen hastalılığın ile uğraş. Bildiğim kadarı ile bulaşıcı değil, ancak ileride iş arama vb. durumlarda önüne engel çıkarabilir...

Önce sağlığını düşün, gerisini boş ver gitsin..!

Benim giydiklerim de artık eskimeye başladı, hatta üstümde 4 senelik filan bir kazak var şuanda. İnan bana umursamıyorum artık kimin ne düşüneceğini. Temiz olsun, söküğü olmasın rengi filan çok solmuş olmasın yeterli. Sadece kendime duyduğum saygı için dikkat ediyorum saçıma sakalıma temizliğime. Diğer insanların düşünceleri artık umrumda değil!!!

Yorum

Çok geçmiş olsun... Tedavini bırakma lütfen.
      Bu insanlar böyle maalesef. Bana da yanaşan yok. Benle arkadaş bile olmuyorlar. Sessizim, çekingenim diye uğraşmıyor kimse. Nerde bir fırlama onun etrafı dolu. Ciddiyet yok, eğlence peşindeler. Sonra da senin benim psikoloji bozuk. Onların olmalı, bizim değil! Yanlış bir şey yapmıyoruz biz. Sahte ilişkiler, cıvık insanlar. Emin ol uzun sürmüyor onların ilişkileri de. Beğendiği çocuklar hep öyle tiplerse zaten o kızdan da hayır gelmez. Kılıfına göre değerlendirilir olmuş insanlar! Yazıklar olsun.

Yorum

Cevaplarınız için teşekkür ederim ben kendi yoluma bakıyorum durduk yere işte elbiselerim eski falan demiyorum da millet yüzüme vurunca takıyorum fazlaca şükür aktivitelere çağıran arkadaşım çok ama birine gitsem üçüne gitmiyorum param kısıtlı kız konusunda da tek istediğim karşımdaki kızın benim onu sevdiğim kadar sevmesi ya başka bi şey istemiyom insanların ilişkilerinde çıkar aramasından da bıktım üç beş gün samimiyet kurup hemen kullanmaya çalışanlar var yanlış anlamayın isteğini yaparım yarımcı olurum ama bi yerden sonra kullanmaya başlıyolar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aykut36 View Post
          Cevaplarınız için teşekkür ederim ben kendi yoluma bakıyorum durduk yere işte elbiselerim eski falan demiyorum da millet yüzüme vurunca takıyorum fazlaca şükür aktivitelere çağıran arkadaşım çok ama birine gitsem üçüne gitmiyorum param kısıtlı kız konusunda da tek istediğim karşımdaki kızın benim onu sevdiğim kadar sevmesi ya başka bi şey istemiyom insanların ilişkilerinde çıkar aramasından da bıktım üç beş gün samimiyet kurup hemen kullanmaya çalışanlar var yanlış anlamayın isteğini yaparım yarımcı olurum ama bi yerden sonra kullanmaya başlıyolar

Öncelikle kıyafetinle eski vs. diye dalga geçenler, insanlıktan nasibini almamış olanlardır. Öyleleri ile muhattap olma, ölüyorum dese bir bardak su verme. Ve cevap olarak da meşhur bir söz vardır ne elbiseler gördüm içinde insan yok, ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Şuan ben de eski kıyafetlerimi giyiyorum, ha yenisini alacak maddi imkan var ama ben istemiyorum. Temiz olsun ve söküğü renk solması vs. olmasın yeterli. Çünkü kendimi insanlara beğendirme gibi bir derdim yok. Zaten bir işe başlarsak çalışırken iş kyafeti, şu kpss işi olursa takım elbise modu.

Diğer arkadaşlık ilişkileri konusuna gelince de, bunu hemen hemen herkes yaşamıştır. Hayatı defterden kitapdan değil, sahadan öğreceksin yani yaşayarak. Tecrübe edinerek. Tecrübe edinmek için de, bazı kayıplar yaşaman ve kazık yemen gerek. En güzel tecrübe, kazık yenilerek öğrenilendir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dnm2451 View Post

Öncelikle kıyafetinle eski vs. diye dalga geçenler, insanlıktan nasibini almamış olanlardır. Öyleleri ile muhattap olma, ölüyorum dese bir bardak su verme. Ve cevap olarak da meşhur bir söz vardır ne elbiseler gördüm içinde insan yok, ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Şuan ben de eski kıyafetlerimi giyiyorum, ha yenisini alacak maddi imkan var ama ben istemiyorum. Temiz olsun ve söküğü renk solması vs. olmasın yeterli. Çünkü kendimi insanlara beğendirme gibi bir derdim yok. Zaten bir işe başlarsak çalışırken iş kyafeti, şu kpss işi olursa takım elbise modu.

Diğer arkadaşlık ilişkileri konusuna gelince de, bunu hemen hemen herkes yaşamıştır. Hayatı defterden kitapdan değil, sahadan öğreceksin yani yaşayarak. Tecrübe edinerek. Tecrübe edinmek için de, bazı kayıplar yaşaman ve kazık yemen gerek. En güzel tecrübe, kazık yenilerek öğrenilendir

çok teşekkür ederim dediklerini yapıcam öyle insanları takmamayı ve kaybederek öğrenirken de yılmamayı çok teşekkür ederim

Yorum

İşleniyor...
            X