Merhaba arkadaşlar ben hayattan ve yaşamdan zevk alamıyorum.Yaptığım hiçbirşeyden keyif alamıyorum.26 yaşımı sonlandırmak istiyorum kimse beni umursamıyo keşke tusa çalışan bir tıp öğrencisi olsam yada alese çalışan bir öğrenci olsam günde onlarca test çözsem o tadı alsam öğrenci olabilsem arkadaşlarım olsa beni arasalar hatrımı sorsalar nasılsın nerelerdesin diye bu facebook icadından ilkokul arkadaşlarımın yarısından fazlası beni sildi veya yahut bloke etti böyle lise mezunu olarak yaşamak kötü kimse değer vermiyor insana hayatta eğitimsiz kimseyi sevmiyolar..bir kursa yazıldım çoğunun işi var ve öğrenci halk eğitimin kursu ama kendimi meraba ben ** diye tanıttım sadece ismimle inanın çok mutsuzum..Geleceğim karanlık..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hayatıma bir son vermek istiyorum..
Collapse
X
-
Yaptığın şeyin geri dönüşü olmayacak biliyorsun değiil mi? Bir tart bakalım, bir yana dertlerini bir yana cehennemi koy. Hangisi daha göze alınılabilir...
Sana yapma etme demeyeceğim, bende şiddetli bir şekilde düşünüyorum ölmeyi ki senin anlattıklarından çok daha ağır sıkıntılar.
Hep tutunacak bi dal arıyorum, çabalıyorum..!
Sende elinden geleni yap, hesap verirken en azından birkaç kelam etmeye yüzün tutar...
Tabi bunları islam inancın olduğunu varsayarak yazdım, inanmıyorsan dikkate alma..!
-
Bizimde çoğumuz hayattan bir zevk almıyor,zoraki yaşıyoruz diyebilirim.ama hayat böyle işte bazı dönemlerde çileden çıkıyoruz ölümü bile yaşamaya tercih edebiliyoruz ama o bitti tükendi dediğimiz o umut varya işte o umut az olsa bitmiyo ve hayata tutunduruyo bizi.o yüzden sende pes etme tekrar ayağa kalkmaya çalış.eğitimini de bu kadar kafaya takma bence lise mezunusun kötü değil yani biz üniversite mezunu oldukta noldu çoğu lise mezunu arkadaşimin benden daha iyi işleri var benden daha mutlular.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dnm2451 View PostYaptığın şeyin geri dönüşü olmayacak biliyorsun değiil mi? Bir tart bakalım, bir yana dertlerini bir yana cehennemi koy. Hangisi daha göze alınılabilir...
Sana yapma etme demeyeceğim, bende şiddetli bir şekilde düşünüyorum ölmeyi ki senin anlattıklarından çok daha ağır sıkıntılar.
Hep tutunacak bi dal arıyorum, çabalıyorum..!
Sende elinden geleni yap, hesap verirken en azından birkaç kelam etmeye yüzün tutar...
Tabi bunları islam inancın olduğunu varsayarak yazdım, inanmıyorsan dikkate alma..!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: reliable View PostBizimde çoğumuz hayattan bir zevk almıyor,zoraki yaşıyoruz diyebilirim.ama hayat böyle işte bazı dönemlerde çileden çıkıyoruz ölümü bile yaşamaya tercih edebiliyoruz ama o bitti tükendi dediğimiz o umut varya işte o umut az olsa bitmiyo ve hayata tutunduruyo bizi.o yüzden sende pes etme tekrar ayağa kalkmaya çalış.eğitimini de bu kadar kafaya takma bence lise mezunusun kötü değil yani biz üniversite mezunu oldukta noldu çoğu lise mezunu arkadaşimin benden daha iyi işleri var benden daha mutlular.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: robert View PostŞimdi KPSS desen 90 altı alım yok bende o zeka yokda o puanı alacak çünkü nerden baksan kaç kişi giriyor yani.. özel sektör desen zaten yaşama imkanı tanımaz heleki benim mizacı sıkıntılı birine çünkü mesleğim yok
2 tane 2 senelik myo okudum, ikisi de bitmedi. biri esnaf diğeri fabrika 3 yerde çalıştım, ayrıldım. Şimdi personel alımları sözleşmeli olarak 1 senelik, onlara başvurdum. salı çarşamba perşembe de kpss dersanesine gidiyorum akşam 6-9 arası. Hiç çalışmadan ve hiç matematik netim olmadan 74 almıştım. Yaşım 23.5 ve bende de bir meslek yok. Ben yine de ölümü seçmemiştim, taki bazı ailevi problemler yaşayana kadar. Ölümden başka bir seçeneğim kalmayana kadar. Ve kafamda bir savaş, bir taraf sık dişini kazan kpss yi git bu şehirden. Diğer tarafım bu dünyadan komple git diyor. İşte bunun kararını veremedim bir türlü.
Sana tavsiyelerim;
kpss dersane kayıtları devam ediyordur, bir hafta ders işlendi halen şansın var dene.
Askeri personel(uzman erbaş vs.) alımları devam etmekte. kkk,deniz kuvvetleri,hava kuvvetleri personel temini sayfalarına bak(askeriye sivil memur alımı yazarak aratabilirsin)
İşkur binasına git, oradan şifre ve üyelik al.(ücretsizdir).
Sonra işkur dan iş ilanlarına bak. Bir işi seçtin diyelim, çğrenme türü pratikten diyorsa tecrübe istemiyordur. İş başında eğitim görüyorsun.
Bulunduğun şehirde iş başı eğitim programı var mı bak. İşkurdan öğrenebilirsin. Bu program dahilinde sigortan ve günlük 25 tl harçlığın işkur tarafından ödeniyor, bu programa dahil olan bir iş yerinde eğitime başlıyorsun ve iş öğreniyorsun...
Benim sana tavsiyelerim bu kadar. İlle de öleceğim diyorsan özür dilerim ama yapma etme diyemem çünkü ben de aynı intihar düşüncesindeyim ve artık çok ama çok ciddileşti son değerlendirmeleri yapıyorum. Ama son kez derim ki; bi düşün. Geri dönüşü olmayan ölüme gitmeye değer mi dertlerin?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: robert View Postyaşıyorum dnm2451 pek iyi değilim yaşamaya devam edecem artık nereye kadar
Ölmek istiyormuşsun ya, kpss için öldür kendini. Günle 2-3 saat internet vs. bak, geri kalan zamanını kpss'ye ayır.
Ya da kendine asgari ücretli de olsa bir iş bulmaya bak. İnsan boş durdukça kafayı yer. İyi bilirim, geçmişi hayırlar. Nerde ne kadar işine yaramayacak canını yakacak hatıra varsa hepsini hatırlar...
Yorum
Yorum