Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lütfen yardım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Lütfen yardım

Arkadaslar araniza yeni katıldım benim sorunum daha önce panik atak gecirdim 1 sene önce belirtileri ates basması el titreme gerceklik dışı görme normal bi panik atak 1 hafta önce evde televizyona bakarken karanlik oldu birden televizyonun ışıgından birden cok korktum ertesi gün kafam tam ortasi yanmaya basladi arkadaslar ve uyusmaya arada benligimi kaybediyorum şurumu panik atakta oldugu gibi ve acayip kulak cinlamasi oluyo basinc oluyo beynime hastaneye kaldirildim tomogrofi cektiler kafamin bisey cikmadi aile hekimine gittim anlattim pskolojik olabilir dedi paxera önerdi dün ictim daha bi faydasini görmedim bide hep aksamlari oluyor 6 7 gibi basliyor bas dönmem oluyo acayip sekilde gegirme oluyo ates basmasi oluyo kulagima kadar yuzum yaniyo sonra soguyo uymaya calisirkende kafama basinc uygulaniyo lutfen bu panik atakmi yoksa baska biseymi zaten hayatim kötü intihar edicem en sonunda eskiden gecirdigim panik atak bu sekilde degildi geciyodu bu kafama baski ve basdönmem gecmiyo ne yapacagimi hangi doktora gitcegimi sasirdim beni anlamiyolar yada ben yanlis bisey diyorum
    Last edited by Freerunning; 28-11-2015, 05:14 PM. Reason: Yardim

Kimse yokmu

Yorum

emar çektir nörolojiye git. paxile devam et galiba sen son zamanlarda sterse maruz kalmışsın.

Yorum

Nöroloji tomogrofi cekti bisey yok diyip gonderdi bide gaz sıkısıyo cikartamayincada oda bas donmesi vs yapiyor hngi doktora gidip ne dicegimi sasirdim.artik

Yorum

psikiyatriye git

Yorum

Öncelikle çok geçmiş olsun freerunning ..ben 8 yaşımdan beri panik bozukluk hastasıyım..şu an 30 yaşındayım ve benim rahatsızlığım kronik olduğu için hala tedavi görmekteyim.

Endişelenecek bir durum yok panik ataklar sürekli olarak şekil değiştirerek gelir bize ..bir belirtiye alışıp yendiğimiz zaman başka bir kılıkta , başka bir belirti ile hayatımıza yeniden girmeye çalışır.Beyninde herhangi tıbbi bir sorun olduğunu düşünmüyorum.ilaçlarını düzenli bir şekilde kullanmaya devam etmelisin.Dört gündür kullanıyorum ama hala geçmedi karamsarlığına lütfen kapılma.Antidepresanlar ağrı kesici bir ilaç gibi birkaç saat içerisinde etkisini gösteremiyor maalesef.Olumlu bir sonuç alabilmek için birkaç ay kullanılması gerekiyor.Bu yüzden telaşlanma ..sabırlı ol..iyi olacağına güven ve bol bol inanarak dua et.Hastalıklar bizim bu hayattaki en büyük öğreticilerimizdir yeterki biz onlardan nasıl faydalanacağımızı bilelim.Hastalığınıza bir şanssızlık değil de büyük bir lütuf olarak bak.İnan bu gerçekten böyle.Ve nefes alabildiğin her an için şükret ve tadını çıkar.Çok şükürki tedavisi olan tamamen geçmese bile hafifleyen bir hastalığa sahibiz.Hiç acısı dinmeyen hastalıklar dermanı olmayan dertler var.Sen yüreğini serin tut..emin ol bu da gelip geçicek aynı diğerleri gibi.
            Last edited by Gülben; 01-12-2015, 12:23 AM. Reason: düzeltme
            Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
            Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
            Değirmende un olsun diye ezdiler,
            Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
            EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...

Yorum

İşleniyor...
            X