Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ders çalışamıyorum yardım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ders çalışamıyorum yardım

Arkadaşlar Üniveriste ogrencisiyim sınavlar yaklaşıyor. Anksiyete bozukluğu var bende . Bunun için 150 mg efexor alıyorum ilk başlarda kötüydü ama şimdi fena değil. Lakin bu ilaç beni uykudan öldürüyor. Cipram kullanırken de son zamanlarda aynı dertten muzdaripdim. Mide koruyucu kullanıyorum gastrit için ama onunla alakası yok çünkü belli bir zamandır alıyorum. Odaklanmam artsın diye günde 2 defa omega 3 alıyorum EFA 1200 ama yok yanı kafa gıdık benim sürekli uykum var şu yataktan bi dinlenmiş kalkamiyorum. Sarhoş gibiyim şuan da kafam güzel sanki. Dersmers okusamda anlamıyorum ki tekrar dönmem gerekiyor. B vitamini değerlerim de iyi. Doktoruma söyledim. Ama geri dönüş yapmadı. Aklıma Coq10 geldi 30 mg ile başlıyım diyorum faydasını mı görürüm zararını mı yardım edin

efexor yerine prozac deneyebilirsin

Yorum

Soğuk algınlığı için kullanılan bir şurup vardı bilmem kaldı mı piyasada? Bir kere kullandım, 24 saate kadar uykusuz kaldım uyuyamadım nasıl bir uyarıcıymış. Ve halsizlik yoktu üstümde, 24 saat uykusuz kaldım android gibiydim. Tabi ertesi gün daha ağır bir uykuya gerek duduyor insan. Böyle arada uyanık kalmam gereken zamanlarda atıyordum bir kapak, sonra istesen de uyuyamıyorsun. Doktoruna bi danış sudafed şurubu.

Yorum

Bende efexor kullanıyorum günde 300 mg yanı senin kullandığının iki misli fakat buna rağmen okuduğum bir şeye çok rahat odaklanabiliyorum.İşinin de gayet başarılıyım ve çok dikkat gerektiren bir işim var.Ama tek bir itici güç var içimde o da sevmek ..sevdiğim sürece her işi yapabiliyorum.

Fakaaaaat gel gelelim ev işlerinden ve temizlikten nefret ediyorum ve ne zaman bir kaç saat ev işi yapsam kendimi hasta ve güçsüz hissediyorum.Bütün moralim sıfıra iniyor ve sinir katsayım artıyor )))))

Demek isteğim acaba ders çalışırken sıkılıyor olabilir misin.Bence çözümü ilaçlarda aramak yerine motivasyonunu arttıracak birşeyler üretmelisin.Kısa aralıklarla çalış ve kendini bu molalarda sevdiğin birşey ile ödüllendir.

Uyku ve halsizlik problemi bende uzun yıllardır var kullandığım ilaçların yan etkisi olarak.Fakat ders çalışmak efor gerektirecek bir olay değil.Gerekirse uyku molaları ver fakat asıl problem bence ders çalışma isteğini arttırmak.Mecburiyetten çok sevmeyi başarabilirsen sorunun çözülür diye düşünüyorum.

Kendini iyi bak..
        Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
        Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
        Değirmende un olsun diye ezdiler,
        Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
        EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gülben View Post
          Bende efexor kullanıyorum günde 300 mg yanı senin kullandığının iki misli fakat buna rağmen okuduğum bir şeye çok rahat odaklanabiliyorum.İşinin de gayet başarılıyım ve çok dikkat gerektiren bir işim var.Ama tek bir itici güç var içimde o da sevmek ..sevdiğim sürece her işi yapabiliyorum.

Fakaaaaat gel gelelim ev işlerinden ve temizlikten nefret ediyorum ve ne zaman bir kaç saat ev işi yapsam kendimi hasta ve güçsüz hissediyorum.Bütün moralim sıfıra iniyor ve sinir katsayım artıyor )))))

Demek isteğim acaba ders çalışırken sıkılıyor olabilir misin.Bence çözümü ilaçlarda aramak yerine motivasyonunu arttıracak birşeyler üretmelisin.Kısa aralıklarla çalış ve kendini bu molalarda sevdiğin birşey ile ödüllendir.

Uyku ve halsizlik problemi bende uzun yıllardır var kullandığım ilaçların yan etkisi olarak.Fakat ders çalışmak efor gerektirecek bir olay değil.Gerekirse uyku molaları ver fakat asıl problem bence ders çalışma isteğini arttırmak.Mecburiyetten çok sevmeyi başarabilirsen sorunun çözülür diye düşünüyorum.

Kendini iyi bak..
          Halısınız bunu bende düşündüm ama ben yataktan dinlenmiş kalkamiyorum ki enerjim söküp alınmış sanki. Cymbalta 30 kullanırken kendimi cin gibi hissediyordum. Zehir gibi olmuştum kısa sürede. Gel gelelim 25 . günde nefes darlığı yaptı efexor denen laneti kullanmaya başladım allah belasını verir inşallah. 300 mg nasıl alıyorsunuz 150 sabah 150 akşam mı ?

Yorum

efexor öyle yapar. başka bir ilac dene

Yorum

Orjinal yazı sahibi: delidumrul View Post
              efexor öyle yapar. başka bir ilac dene
              Abi daha öncede konuşmuştuk hayatım yeni düzeliyor gibi bu ilaç anmı aglatti zaten yeni etki ediyor gibi sanki şimdi bunu bırakıp başka bir şeye geçmek yemiyor tabiri caiz se çözüm bulamazmiyiz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: entüisyonist View Post

Abi daha öncede konuşmuştuk hayatım yeni düzeliyor gibi bu ilaç anmı aglatti zaten yeni etki ediyor gibi sanki şimdi bunu bırakıp başka bir şeye geçmek yemiyor tabiri caiz se çözüm bulamazmiyiz
                dikkat toplamaya, uyku dağıtmaya yarayan bir şey iste doktordan. secenek var

Yorum

Orjinal yazı sahibi: entüisyonist View Post

bir de ilacı ne zaman alıyorsun? sabahsa akşama kaydirabilirsin.

Yorum

sutafed icme sakin doktora danismadan oksurugu baskilar alerjik biriysen olebilirsin bile uyumamak icin cayli kahveli prozactan daha iyisi yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: delidumrul View Post

bir de ilacı ne zaman alıyorsun? sabahsa akşama kaydirabilirsin.
                      Sabah alıyorum ilaç güya konsantrasyonu arttıracaktı

Yorum

İşleniyor...
                      X