Bende kendi kendine gelen sinirlenmeler , öfkelenmeler oluyor kinlenmeler oluyor.Bu hastalığın adı nedir ? Norodol 5 mg tablet kullandığım zaman sakinleşiyorum uykuma da biraz yardımcı oluyor.Başka fikir verebilecek olan var mı ??
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arkadaşlar Fikirlerinizi Bekliyorum ??
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: kanarya30 View PostBane93, peki sana ne teşhis kondu ? hiç tedavi oldun mu ne ilaçlarını kullanıyorsun *?
Senin başlığın altında benim başlığım var hatta orda sorunlarımı da yazdım.
Doktor OKB (Obsesif Kompülsif Bozukluk), Beden Dismorfik Bozukluk, Depresyon teşhisleri koydu. Bi kaç kere sordum gittiğimde ne var bende tanınız nedir diye pek söylemek istemedi sadece bunları söyledi yani farklı bir şeyler olduğundan şüpelenmiyor değilim ne bileyim.
İlaç olarak
Duxet
Faverin
Rexapin
kullanıyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kanarya30 View PostRexapin kilo yapmıyor mu ??
Ben bir de bütün gün uyukladığım için başka bir ilaç kullanıyorum ayık tutsun diye. Doktorum onu yazmadı ben kendim aldım hatta yazın dedim yazmadı.
İlaç dinç tuttuğu gibi iştahı kesiyor yani en azından bende yan etki olarak öyle bir özelliği var kişiden kişiye göre değişir tabi.
O kullandığım ilaçların iştah açıcı özelliğini kaldırıyor benden.
Yorum
-
öfke için norodol etkili bir ilaçtır. 5mg düşük bir doz.
sadece öfke sorunu olanlar için düşük doz norodol uygun olabilir.
faverin antidepresan ama OKB için etkilidir.
duxet de antidepresan.
ilaçlar OKB , depresyon ve öfke için verilmiş gibi görünüyor.
Yorum
-
bende de ofke oluyor ben ofke icin lithuril kullaniyorum kullanirsam iyiyim kullanmazsam tekrar basladigim noktaya donuyorum bazen yan etkilerden birakmak ara vermek zorunda kaliyorum yalniz benim ofke kendi kendine olmuyor bazi kendini bilmez densiz kisiler tarafindan bile isteye olusturuluyor ilacli mi ilacsiz mi bilmeden her zaman sanslarini denerler ne oluyorsa
Yorum
Yorum