Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kendime acıyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kendime acıyorum

Okulda benle çok dalga geçtiler sinir sistemim ve kaslarım güçlü olduğu ve gözüm döndüğü zaman 2 3 kişiyi mahvettiğim halde okuldan kavgadan kaçınıyorum geçen sene sınıfta benle toplu dalga geçiyorlardı eğer birine tepki verdiğim zaman onlar 8 9 kişi bana bizim ne eksiğimiz var dediği için karışamıyordum . Arkadaşımda yoktu bir olay olsa beni savunacak kişide yoktu . sürekli bu psikoloji vardı hatta birkere son aylardı sanırım nisan ın başlarındaydı iki kişi sakalaşırken üzerime su döküldü sınıfta en nefret ettiğim bana kahkahalarla gülmeye başladı bende çok sinirlendim yumruğumu bir anda hemen sıkmaktan eklem kemiklerim bile kızardı tam o anlık sinirle vurma pozisyonuna geçip tam yumruğum suratına deycekken gücüm bir anda o psikoloji yüzünden eridi ve elim yavaşça deydi . o gün çok rezil olmuştum ve çok sinirlendim o akşam okadar bardak çanak kırdım ve okulun son ayları sınav günleri dışında gitmedim tam 30 gün özürsüz devamsızlığım vardı bu az da olsa beni rahatlattı . ve kişiliğim çok zayıf yeri geldiğinde çok kavga ettim kendimi ezdirmedim ama geçen sene yaşadığım olaylar hiçbirşeye odaklananamama neden oldu bu sene liseye başladım .

Benim okula 1 sene geç başlamama rağmen sesim kalın değil ortalama yaşıım küçük gösteriyor yüzümde sakal ve sivilce bile yok kendimi savunamıyorum şuan okul açılalı 2 ay geçti bir sorun olmadı.

sınıfta tokalaşırken felan ellerimin ağrılığından güçlü olduğumu anlıyorlar arada olay olursa seni çağırırız felan diyorlar arkadan bazılarıda birşey yapamazki felan diyor . aynı zaman da bende olan bu psikolojiden yararlanıp güçlüğümden dolayı dalga geçecekler şimdi olmasada ve ben gene aynı modda olucam .
    Ümitsizliğe ve çaresizliğe kapılmak haramdır ama ne yaparsam yapayım kişiliğim değişmiyor sizce ne yapmalıyım
    Last edited by kmltkk; 11-12-2015, 06:15 PM.

Kaç yaşındasın? Sanırım lise öğrencisisin. Nasıl dalga geçiyorlar? Yani fiziki görüşününle mi, isminle mi, konuşma şeklinle mi?

Yorum

fiziki görüşle felan dalga geçmiyorlar . bulaşıyorlar haşır neşir felan yapıyorlar

Yorum

Kardeşim kendi kendine seneryo üretme Lise'ye giden adamsın böyle saçma şeylerle beynini meşgul etme dayanamiyorsanda psikiyatriste git yoksa ilerler işin içinden hiç çıkamazsin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kmltkk View Post
          fiziki görüşle felan dalga geçmiyorlar . bulaşıyorlar haşır neşir felan yapıyorlar

Herkesin başına gelmiştir. Sende aynı ölçüde şaka yap onlara, lise yıllarında bende saman alevi gibi hemen kavgaya çevirirdim olayı ama zaman geçtikçe, insan olgunlaştıkça bazı şeyleri boşvermesini öğreniyor. Aldırış etmemeye çalış. En az zararla kurtulmaya çalış...

Yorum

Ortaokullar hep böyledir. Aynı raddede bir eğitim gördüm vaktiyle. Fakat ben herhangi yeterli bir çözüm buladururken mezun oluvermiştim. Elbette 1-2 yıl sonrasını olumsuz etkiledi. Etkilemez mi?.. Ağırkanlı olsanız bile, dalga geçme mevzusunda ayak direrler. Çözüm bulamadan mezun oldum. Ne diyebilirim bilemiyorum.
            Last edited by Recep Yılmaz; 11-12-2015, 10:50 PM.

Yorum

benimle lisede dalga geçen 3 kişilik bir grup vardı. canımdan bezdirdiler müdür yardımcısına şikayet ettim. en az dalga geçeni dövmüş hocalar azılı olan kurtarmış. çıkışlarda bekliyorlardı okulun arka kapısından çıktım bir süre. ertesi sene sınıfımı değiştirdiler. o lisenin önünden geçerken hala içim acır.

derslerine odaklan okulu bitirmekten başka şey düşünme. açık liseye geçersen asosyal olursun. uzatırsın. bitir kurtul. çalışkanlığınla göz doldur fiziksel güç önemsizdir.

Yorum

Bana bulaşanlar it te , kopuk ta değil benim o psikolojimden yararlanıyorlar ben okuldan çıkarken o çocukla yüzleşmemek için yukardaki yokuştan gidip 100 metre daha fazla yol yürüyorum
                Siz se hep hazır cevap veriyorsunuz takma , etme , boşver . Malesef ses çıkaramadıkça böyle insanlar türüyor yakında böyle olaylar yüzünden intihar edende çıkar . Pek tepki veren ve o psikolojiden kurtulmak istiyorum . Yardımcı olun

Yorum

bu hep böyledir o yaşların genel karekteristiğidir. kimse bunu dünyanın hiç bir yerinde değiştiremedi.

Yorum

ilkokul birde basladilar ugrasmaya dovup itip kakmaya evde zaten iskence var canim tatli boyna dayak yiyoruz yuzumdeki safliktan mi nedir yillar gecti hala oyle sesimi duyurmazsam guc yetiririz saniyorlar Allah`tan sesim gur yoksa oldurup etimi yiyecekler nerdeyse o derece yani ben cok okudum okula baslamadan iki yil once okumaya baslamistim zaten neyse sinif atladim hocalar cok sevdi falan herkes parmakla gosteriyor ama nefret ediyorlar sonrasi derin dipsiz bir yanlizlik olsun dayaktan kurtulduk bari anneler o okulu oyun yeri sanan cocuklarina orasi okul ona gore davranin deselerdi bunlar boyle olmazdi goz morartan kemik kiran cocuklar var okullarda Allah belalarini versin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kmltkk View Post
                      Bana bulaşanlar it te , kopuk ta değil benim o psikolojimden yararlanıyorlar ben okuldan çıkarken o çocukla yüzleşmemek için yukardaki yokuştan gidip 100 metre daha fazla yol yürüyorum
                      Siz se hep hazır cevap veriyorsunuz takma , etme , boşver . Malesef ses çıkaramadıkça böyle insanlar türüyor yakında böyle olaylar yüzünden intihar edende çıkar . Pek tepki veren ve o psikolojiden kurtulmak istiyorum . Yardımcı olun
                      yanina alabilecegin birileri varsa al gidin beraber bi guzel dovun ailenden yardim isteyebilirsin bi temiz dayak yemeden rahat birakmazlar bu gece uyumuyorum sabaha kadar senin yerine ben de beddua edicem

Yorum

İşleniyor...
                      X