Okulda benle çok dalga geçtiler sinir sistemim ve kaslarım güçlü olduğu ve gözüm döndüğü zaman 2 3 kişiyi mahvettiğim halde okuldan kavgadan kaçınıyorum geçen sene sınıfta benle toplu dalga geçiyorlardı eğer birine tepki verdiğim zaman onlar 8 9 kişi bana bizim ne eksiğimiz var dediği için karışamıyordum . Arkadaşımda yoktu bir olay olsa beni savunacak kişide yoktu . sürekli bu psikoloji vardı hatta birkere son aylardı sanırım nisan ın başlarındaydı iki kişi sakalaşırken üzerime su döküldü sınıfta en nefret ettiğim bana kahkahalarla gülmeye başladı bende çok sinirlendim yumruğumu bir anda hemen sıkmaktan eklem kemiklerim bile kızardı tam o anlık sinirle vurma pozisyonuna geçip tam yumruğum suratına deycekken gücüm bir anda o psikoloji yüzünden eridi ve elim yavaşça deydi . o gün çok rezil olmuştum ve çok sinirlendim o akşam okadar bardak çanak kırdım ve okulun son ayları sınav günleri dışında gitmedim tam 30 gün özürsüz devamsızlığım vardı bu az da olsa beni rahatlattı . ve kişiliğim çok zayıf yeri geldiğinde çok kavga ettim kendimi ezdirmedim ama geçen sene yaşadığım olaylar hiçbirşeye odaklananamama neden oldu bu sene liseye başladım .
Benim okula 1 sene geç başlamama rağmen sesim kalın değil ortalama yaşıım küçük gösteriyor yüzümde sakal ve sivilce bile yok kendimi savunamıyorum şuan okul açılalı 2 ay geçti bir sorun olmadı.
sınıfta tokalaşırken felan ellerimin ağrılığından güçlü olduğumu anlıyorlar arada olay olursa seni çağırırız felan diyorlar arkadan bazılarıda birşey yapamazki felan diyor . aynı zaman da bende olan bu psikolojiden yararlanıp güçlüğümden dolayı dalga geçecekler şimdi olmasada ve ben gene aynı modda olucam .
Ümitsizliğe ve çaresizliğe kapılmak haramdır ama ne yaparsam yapayım kişiliğim değişmiyor sizce ne yapmalıyım
Benim okula 1 sene geç başlamama rağmen sesim kalın değil ortalama yaşıım küçük gösteriyor yüzümde sakal ve sivilce bile yok kendimi savunamıyorum şuan okul açılalı 2 ay geçti bir sorun olmadı.
sınıfta tokalaşırken felan ellerimin ağrılığından güçlü olduğumu anlıyorlar arada olay olursa seni çağırırız felan diyorlar arkadan bazılarıda birşey yapamazki felan diyor . aynı zaman da bende olan bu psikolojiden yararlanıp güçlüğümden dolayı dalga geçecekler şimdi olmasada ve ben gene aynı modda olucam .
Ümitsizliğe ve çaresizliğe kapılmak haramdır ama ne yaparsam yapayım kişiliğim değişmiyor sizce ne yapmalıyım
Yorum