uzun zamandir beraber oldugum ,ayrilma noktasina gelipte ayrilamadigim,iliskimizi ciddi boyuta tasimak icin hicbir caba sarfetmeyen sevgilim megerse benle para icin berabermis.iyi bir meslegim var sayilir ve bunu ileriye tasimak icinde adimlar attim.sevgilim ise bir iste calismadigi gibi iste aramiyor haliyle bu hafta da bana ileleyen zamanlarda da aramiycagini soyledi.peki biz ne zamana kadar bu sekilde gorusmeye devam edicez dedigimde de parami ona yedirmesem evlendigim diger kisiye yedircegimi soyledi.kendimi cok kotu hissettim aldatilmis,kandirilmis hissettim kendimi.ya da ben ofis acicakmisin o benim yanimda calisicakmis.arkadaslar ne yapim.beynim donup kaliyor ne ayrilabiliyoruz ne biraraya gelebiliyoruz psikolojim bozuluyor
Kirasini odemek icin yine para istedi benden bende daha borcunu ödemeden hangi yuzle istiyorsun dedim uzattim konuyu tartistik.kafayi yicem bu adam normalmi sizce?sevmesem tum baglarimi koparcam icimdeki sevgiden kurtulamiyorum bu durumlarda beni cok rahatsiz ediyor
Kirasini odemek icin yine para istedi benden bende daha borcunu ödemeden hangi yuzle istiyorsun dedim uzattim konuyu tartistik.kafayi yicem bu adam normalmi sizce?sevmesem tum baglarimi koparcam icimdeki sevgiden kurtulamiyorum bu durumlarda beni cok rahatsiz ediyor
Yorum