Duyuru

Collapse
No announcement yet.

erkek arkadasim megerse benimle para icin berabermis

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• erkek arkadasim megerse benimle para icin berabermis

uzun zamandir beraber oldugum ,ayrilma noktasina gelipte ayrilamadigim,iliskimizi ciddi boyuta tasimak icin hicbir caba sarfetmeyen sevgilim megerse benle para icin berabermis.iyi bir meslegim var sayilir ve bunu ileriye tasimak icinde adimlar attim.sevgilim ise bir iste calismadigi gibi iste aramiyor haliyle bu hafta da bana ileleyen zamanlarda da aramiycagini soyledi.peki biz ne zamana kadar bu sekilde gorusmeye devam edicez dedigimde de parami ona yedirmesem evlendigim diger kisiye yedircegimi soyledi.kendimi cok kotu hissettim aldatilmis,kandirilmis hissettim kendimi.ya da ben ofis acicakmisin o benim yanimda calisicakmis.arkadaslar ne yapim.beynim donup kaliyor ne ayrilabiliyoruz ne biraraya gelebiliyoruz psikolojim bozuluyor
    Kirasini odemek icin yine para istedi benden bende daha borcunu ödemeden hangi yuzle istiyorsun dedim uzattim konuyu tartistik.kafayi yicem bu adam normalmi sizce?sevmesem tum baglarimi koparcam icimdeki sevgiden kurtulamiyorum bu durumlarda beni cok rahatsiz ediyor
    Last edited by nihal09; 29-01-2016, 11:05 PM.

Sizinle para için olan birine nasıl değer verebiliyorsunuz,nasıl düşünebiliyorsunuz zorunuza gitmiyor mu bu hiç ?

Yorum

yeni ogrendim ve ayrilmak istedigimi soyledim.ona gore para icin beraber degilmis oyle olsa coktan evlenir kendine baktirirmis.psikolojik olarak coktum

Yorum

Test et. Başının belada olduğunu ve ölüm tehliken olduğunu, ayrılman gerektiğini söyle. Misalen başıma bi mafya musallat oldu, seni bulmuşlar öldürecekler ayrılmamız lazım de. Tabanları yakarsa, sevmiyordur. Ben seninle ölümü de göze alırım diyorsa, seviyordur...

Yorum

mazaret uydurup para vermeyin,ihtiyaçlarını gidermeyin.bakalım tepkisi ne olacak...bunu yapabilir misiniz?
          hani akıl vermek gibi olmasın mesela falancaya borcum var veya ailemden birine yardım etmem gerekiyor gibi bi mazaret uydurabilirsiniz.eve ,anneme eşya aldım ödemelerim var vs gibi şeylerde söylenebilir
          Last edited by birzamanlarben; 17-01-2016, 09:50 PM.

Yorum

çok mu zenginsiniz ???
            İnsan hiçbir şey yapmadan da yorulabilir,
            Düşündükleri ağır gelir mesela ....

Yorum

Ayrılın diyebilirim; müstakbel eşine bakmak istemeyen birini eş olarak kabul etmeyin. Dikkatli olun çünkü erkek arkadaşınız alenen sizi sömürüyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dnm2451 View Post
                Test et. Başının belada olduğunu ve ölüm tehliken olduğunu, ayrılman gerektiğini söyle. Misalen başıma bi mafya musallat oldu, seni bulmuşlar öldürecekler ayrılmamız lazım de. Tabanları yakarsa, sevmiyordur. Ben seninle ölümü de göze alırım diyorsa, seviyordur...
                Bunu umursuycagini zannetmiyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: birzamanlarben View Post
                  mazaret uydurup para vermeyin,ihtiyaçlarını gidermeyin.bakalım tepkisi ne olacak...bunu yapabilir misiniz?
                  hani akıl vermek gibi olmasın mesela falancaya borcum var veya ailemden birine yardım etmem gerekiyor gibi bi mazaret uydurabilirsiniz.eve ,anneme eşya aldım ödemelerim var vs gibi şeylerde söylenebilir
                  Kirasina yada faturalarini odeme icin cok israrci davraniyor.duygu somurusu yapiyor.

Yorum

Teslim bayragini cekmis gibisiniz...bazi insanlar hayir demekte zorlanir.ya siz bu gruba dahilsiniz.veya korkulariniza teslim oldunuz.bu ya benden ayrilirsa korkusu.mu??

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nihal09 View Post
                      Bunu umursuycagini zannetmiyorum.

O zaman siz de onu umursamayın ve ayrılın. Hattınızı değiştirin. Rahatsız ederse, savcılığa şikayette bulunun.

Yorum

hiçbir çözüme yanaşmamak ve çözüm aramak ...biribiriyle çelişen iki zıd şey ... icinden cikilmaz gibi gozukuyor..evlenirseniz ic guveysi olur.biri nasilsiniz diye sorunca ic guveysinden hallice denir.ic guveysi olmakta zor.ben sahsen ic guveysi olmak istiyorum bazen.cunki para durumum biraz calkantili.ic guveysinden hallice diye cevap vermek zorunda kalacagim o gun hic degilse cuzdanimin dolu oldugunu gormek beni mutlu ederdi .yinede benim icin gurur kirici.fakat parasizliktan iyidir.42 yasindayim hala bekarim.
                        Last edited by birzamanlarben; 20-01-2016, 08:01 AM.

Yorum

İş aramamak ne demek ya? Hukuken aile kavramında eşlerden biri çalışmıyorsa bunun karşılığında bir şey yapar. Bu ev işi, çocuklara bakmak olarak var bizim kültürümüzde ve bunu hep kadın yapar. Bu tarz bir şey mi düşünüyor? Çok mu yakışıklı, çok mu zeki ne yani? Bence acilen uzaklaşın kendisinden. Dünyaya yatmaya gelmiş bi insanla çalışan, kendi ayakları üzerinde duran bi insanın bir araya gelebileceğini sanmıyorum.

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
                          Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
                          birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
                          Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: birzamanlarben View Post
                            Teslim bayragini cekmis gibisiniz...bazi insanlar hayir demekte zorlanir.ya siz bu gruba dahilsiniz.veya korkulariniza teslim oldunuz.bu ya benden ayrilirsa korkusu.mu??
                            Ya benden ayrilisa diye bir korkum yok.uzuluyorum kendisinin is bulabilecegine inanmiyor beni kim ise alir ki diyor.kotusu is te aramiyor.ya beni kandiriyor yada gercek dusuncesi

Yorum

İş bu noktaya kadar geldi ise bence destek alarak bu işi bitirin. Sadece sizi yıpratır bu ilişki...

Yorum

İşleniyor...
                              X