Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fikrinizi alabilir miyim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Fikrinizi alabilir miyim

Selamlar,
    Kafam cok karisik, hayat bir turlu yoluna istedigim gibi girmedi. Hayatin zaten bir mucadele oldugunun farkindayim ama maceranin da bi siniri var di mi
    Neyse direk konuya gireyim. Benim bir erkek arkadasim var, yaklasik 10 aydir cikiyoruz. Ailesini taniyorum, ablasinin dugunune, Almanya'daki ablasinin evine ziyarete filan gittim. Gecen ay Almanyaya gittigimde, bana, benimle evlenir misin? diye sordu, ben de evet dedim, sonra cocuklarimiz olur vs muabbeti yaptik. Ertesi gun yine ayni muabbet, Istanbul"a donduk 10 gun boyunca boyle bir muabbet oldu. Ama sonra bir daha konusulmadi, annesi filan falima bakarken gelin var, ablasi yine ona benzer imalarda bulundu. Ama suan konusu konusulmadi, benim annemler bilmiyor, acikcasi cesaret edemedim soylemeye. Arada kiz alma muabbeti yapio ama hicbir zaman ciddi bir sekilde konusamadik, ben de konusamadim. Ben bu sekilde belirsizlikten cok bunaldim yani istese tekrar konuyu acardi diyorum, ama bir yanimda acaba ben mi hata yaptim bir yerde diyorum. Konuyu benim acabilme ihtimalim yok acarsam sanki onu evlilige zorluyor gibi bir hava olsun istemem, bir de yan cizerse filan moralim cok bozuluacaktir. Oyle bir cesaretim yok. Oyle iste..sizce ne yapmam lazim?

ikimizin de yasi 30 bu arada...
    Last edited by sebo_; 25-01-2016, 03:45 PM.

Biz erkekler için evliliğin hayali hoş, ancak uygulamaya geçirmesi de bir o kadar zordur. Bugün bir düğün en az 50.000 tl den döner. Yaşlarınız evlenmeye müsait, eğer maddi durmu yeterli ve dışarı hayatı da fazla yoksa evlilik için şartlarınız uygun demektir. Siz de evliliğe hazır olduğunuzu sıkça belirtin bence..!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dnm2451 View Post
      Biz erkekler için evliliğin hayali hoş, ancak uygulamaya geçirmesi de bir o kadar zordur. Bugün bir düğün en az 50.000 tl den döner. Yaşlarınız evlenmeye müsait, eğer maddi durmu yeterli ve dışarı hayatı da fazla yoksa evlilik için şartlarınız uygun demektir. Siz de evliliğe hazır olduğunuzu sıkça belirtin bence..!
      ilgin icin tesekkur ederim..maddi olarak bir sıkıntısı yok onların..
      hazır oldugumu bellı ettım. ama sımdıkı adım ne olmalı bılmıyorum..annemle tanıstırmalı mıyım, yoksa onun tanısmak ıstemesını mı beklemelıyım..
      anneme soyledıkten sonra ayrılık yasanmasından korkuyorum ya da ılerlememesınden..belki o da tanıstırmama bozuluyor, bilemiiyorum.

Yorum

Bende bekarim.fakat hayat devam ediyor.zamana birakmali.
        Last edited by birzamanlarben; 26-01-2016, 08:15 AM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sebo_ View Post

ilgin icin tesekkur ederim..maddi olarak bir sıkıntısı yok onların..
          hazır oldugumu bellı ettım. ama sımdıkı adım ne olmalı bılmıyorum..annemle tanıstırmalı mıyım, yoksa onun tanısmak ıstemesını mı beklemelıyım..
          anneme soyledıkten sonra ayrılık yasanmasından korkuyorum ya da ılerlememesınden..belki o da tanıstırmama bozuluyor, bilemiiyorum.

Bir insan ile bir ay geçireyim, yapısının karakterinin haritasını çıkarırım. Sizin de sevgilinizi iyi bir şekilde tanımanız gerekli. Niyeti nedir, ne istiyor bunu ancak en iyi sen anlayabilirsin. Yapılacak en mantıklı şey bence, koca koca insanlarsınız. Oturun diyin ki, biz gönül eğlendirecek yaşı çoktan geçtik. Artık bunun adının konulmasını istiyorum, hayallerimizi ertelemeyelim. En azından aileler tanışsın, söz kesilsin filan diyin.

Bir erkeği, evlilikten gözünü en çok korkutan şey maddiyattır. Eşime bakabilir miyim, aldığım şeylerin borcunu ödeyebilir miyim korkusu. Eğer o korku yoksa, evlenmek için çok da problem olmasa gerek.

Biz buradan ne desek boş, çünkü sevgilinizi tanımıyoruz. Belki evlenenip maddi bir borcun altına ya da kısıtlamaya girmek istemiyor.

Belki de, evlenmek mutlu olmak elini taşın altına sokmak istiyor ama bugün yarın derken sürekli erteliyor birileri de fırsattan istifade kafasını dolduruyor.

Belki de, sizi daha tam olarak tanımıyor. Ya da tam olarak güvenemiyor.

İhtimaller daha çok sıralanabilir, gerçeği ise ancak sevgilinizden öğrenebilirsiniz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dnm2451 View Post

Bir insan ile bir ay geçireyim, yapısının karakterinin haritasını çıkarırım. Sizin de sevgilinizi iyi bir şekilde tanımanız gerekli. Niyeti nedir, ne istiyor bunu ancak en iyi sen anlayabilirsin. Yapılacak en mantıklı şey bence, koca koca insanlarsınız. Oturun diyin ki, biz gönül eğlendirecek yaşı çoktan geçtik. Artık bunun adının konulmasını istiyorum, hayallerimizi ertelemeyelim. En azından aileler tanışsın, söz kesilsin filan diyin.

Bir erkeği, evlilikten gözünü en çok korkutan şey maddiyattır. Eşime bakabilir miyim, aldığım şeylerin borcunu ödeyebilir miyim korkusu. Eğer o korku yoksa, evlenmek için çok da problem olmasa gerek.

Biz buradan ne desek boş, çünkü sevgilinizi tanımıyoruz. Belki evlenenip maddi bir borcun altına ya da kısıtlamaya girmek istemiyor.

Belki de, evlenmek mutlu olmak elini taşın altına sokmak istiyor ama bugün yarın derken sürekli erteliyor birileri de fırsattan istifade kafasını dolduruyor.

Belki de, sizi daha tam olarak tanımıyor. Ya da tam olarak güvenemiyor.

İhtimaller daha çok sıralanabilir, gerçeği ise ancak sevgilinizden öğrenebilirsiniz.

Neticede evlenme teklifini kendi yapti zaten, uzerinden iki ay gecti bir girisim yok. Sanirim bir sekilde konuyu acmaliyim, ama nasil olacak bilmiyorum. Neticede kocaman insanlariz ayibi yok bunun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sebo_ View Post

Neticede evlenme teklifini kendi yapti zaten, uzerinden iki ay gecti bir girisim yok. Sanirim bir sekilde konuyu acmaliyim, ama nasil olacak bilmiyorum. Neticede kocaman insanlariz ayibi yok bunun.

Benimle evlenir misin diye sormuş, tam bir teklif olabilmesi için;

Ya parmağınıza bir yüzük takması lazım,

Ya da ailelerinizin en azından birer kahve içerek tanışıp, kısa bir zamanda söz yahut nişan yapılması.

Bunlar olmuyorsa, olacağına dair de zaman belirtilmiyorsa benim için o sorulan evlenir misin sorusu bir teklif değil bir görüş almadır. Bana göre, sana evlenme teklif edilmemiş, evlenip evlenmeyeceğin ile ilgili görüşün alınmış. Tabi bunlar benim şahsi değerlendirmelerim. Konunun gerçek yüzü, srvgilinizde gizli.

Nasıl bir yapısı var bilmiyorum ama; karşısına çıkıp evlenme teklif ettin ama hiçbir girişimin yok. Nasıl olacak bu iş, planın ne diye bi sor derim. Sen yapısına göre bu soruyu düzenle.

Mülayim bir kişiliği varsa, yönlendirilme yönü liderlik yönünden daha ağır basıyorsa beni oyalama şeklinde sorarsın sorunu.

Liderlik yönü ağır ve çabuk sinirlenen bir yapısı var ise, hesap sorar gibi değil de bilgi ister gibi sorarsın yani bir an önce yuva kurmak istediğini bu hayalinin ne zaman gerçek olacağı şeklinde.

Yorum

İşleniyor...
              X