Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu duruma dayanmak çok zor

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bu duruma dayanmak çok zor

Herkese merhabalar. Hepimiz zorlu bir hayat yaşıyoruz ve ben bu yaşadığım zorlu hayattan bahsetmek istiyorum... Hayatımdaki zorluklara rağmen kendime ugrasabilecegim bi sanat dalı bulmuştum. Bu sanat dalı beni iyi hissettiriyorsun. Günün birinde iyi bir sanatçı olacak ve yaradilisimdaki bu eksikliği sanat yoluyla giderecektim. Ama hırsım her şeyi golgelemeye yeterdi. En iyi ben olmalı ve o alanda ölümsüz olmaliydim. Ancak öyle olmadı. Bugün bir olay oldu ve en iyi ben olacağım dediğim sanat dalimda bir kişi önüme geçti. Üstelik ben çok çalışmama ve günlerimi heba etmeme rağmen bu gerçekleşti. Beni geçen kişiyse umursamaz bir halde takılıyor ve en iyi benim pozları veriyordu. Daha önce ondan daha iyi performanslar elde etmiştim, ancak bu küçük sınanma olayında geçilmiş ve yenilmistim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Acaba yetersiz miyim diye düşünmeye başladı.. Hatta kendimde acaba dunning kruger sendromu olduğunu düşünüyorum. Sizler ne dersiniz arkadaşlar? Ne yapmalıyım?

en iyi olmak zorunda değilsin. ayrıca bu konularda tek bir en iyi olmaz, en iyi kimine göre o, kimine göre budur. rahat olmaya çalış, işine bak.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: delidumrul View Post
      en iyi olmak zorunda değilsin. ayrıca bu konularda tek bir en iyi olmaz, en iyi kimine göre o, kimine göre budur. rahat olmaya çalış, işine bak.
      Sorun burada işte. Ben en iyi olmak istiyorum, evet değişir bu durum ama yapılan sinamada birinci olamamak kötü bi ölçüt oldu benim için. Kendimi yiyip bitiriyorum.

Yorum

bence siz biraz takıntı yapmışsınız bu durumu bencede herkes en iyi olmak zorunda değil kme göre ayrıca ?? bence işi doğal akışına bırakın . bu hayatta herkesin uğraştığı yapmaktan zevk aldığı şeyler vardır ...
        İnsan hiçbir şey yapmadan da yorulabilir,
        Düşündükleri ağır gelir mesela ....

Yorum

En iyisi olunsa kac yazar olumlu dunya.dunyaya fazla kiymet vermemek lazim.bir ara bende boyle seylere kafayi takardim.bi baltayada sap olamadim.psikolojik rahatsizliklarim kariyerimin onune gecti.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: birzamanlarben View Post
            En iyisi olunsa kac yazar olumlu dunya.dunyaya fazla kiymet vermemek lazim.bir ara bende boyle seylere kafayi takardim.bi baltayada sap olamadim.psikolojik rahatsizliklarim kariyerimin onune gecti.
            Haklısınız, ama benimde önüme geçti sayılır. Umarım geçerli bi yol bulurum

Yorum

Ya hep ya hicci bi insanım, ya en tepede olmalıyım, ya da yerin yedi kat dibinde

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ruguh9 View Post
                Ya hep ya hicci bi insanım, ya en tepede olmalıyım, ya da yerin yedi kat dibinde
                aynı sanat dalında o kişiden farklı bir janra yönelsen... örneğin o kişi jazz gitaristiyse sen de blues çal.

Yorum

Isigi henuz dunyaya ulasmamis yildizlar vardir...

Yorum

İşleniyor...
                  X