Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kaygilar...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kaygilar...

ne oldu bana bilmiyorum birkaç gündür kaygılar içinde yüzüyorum adeta kaygı kaygı kaygı ya böyle olmasaydı ya her şey çok kötü olursa gibi düşünceler bütün yaşam enerjim bitiyor...

Çok geçmiş olsun..Benim sıkıntım da kaygı sorunuydu..Anksiyete teşhisi konuldu..

Buarada doktora gittiniz mi, teşhis konuldu mu size?
    :10:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Post
      Çok geçmiş olsun..Benim sıkıntım da kaygı sorunuydu..Anksiyete teşhisi konuldu..

Buarada doktora gittiniz mi, teşhis konuldu mu size?
      teşekkür ederim gitmedim ilaç verip gönderiyorlar benim sorunum kimyasal değil ki ilaç ile çözülsün diye düşünüyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dogan91
        bütün sorunlar kimyasaldır
        benim sorunum ruhsal kimyasal değil biri konuşarak beni rahatlatabilir ama ilaç vererek rahatlatamaz buradaki çoğu kişinin sorunu ruhsal zaten

Yorum

kaygınızın olmasını tetikleyen nedir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: psikolojikyorum View Post
            kaygınızın olmasını tetikleyen nedir
            şeytan vesvese veriyor

Yorum

bir şey iyi veya kötü sonuçlanabilir, her zaman iyi sonuçlanmasını ummak ya da her zaman kötü sonuçlanmasını ummak iyi değildir. kaygılanmayın demiyorum ama fazlası kendinize zarar, ya her şey düşündüğünüzün aksine çok iyi olursa?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: psikolojikyorum View Post
                bir şey iyi veya kötü sonuçlanabilir, her zaman iyi sonuçlanmasını ummak ya da her zaman kötü sonuçlanmasını ummak iyi değildir. kaygılanmayın demiyorum ama fazlası kendinize zarar, ya her şey düşündüğünüzün aksine çok iyi olursa?
                teşekkür ederim haklısınız zaten öğrendim ki başa ne gelse hayırlı olanmış

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Öylesine View Post

teşekkür ederim gitmedim ilaç verip gönderiyorlar benim sorunum kimyasal değil ki ilaç ile çözülsün diye düşünüyorum

Rica ederim..Haklısınız doktorlar genelde ilaç verip gönderiyorlar ama en azından rahatsızlığınızın tam olarak ne olduğunu öğrenebilmek adına bir kereliğine doktora gitseniz daha mı iyi olur acaba?

Mesela sizin de anksiyete mi, yoksa başka bir sıkıntı mı?..Ben sizin yerinizde olsam merak ederdim
                  :10:

Yorum

Bende OKB hastasıyım çok zorlandım bu hastalıkla düşün düşün sonu yok kötü olan bunun saçma olduğunun farkında olman bilerek kendini böyle harcanan ama nedense hersey kendi kendine düzeldi o kadar araştırma yaptim ki psikoloji okucam resmen kaygılar in sonu yok aslında belli ölçüde gerekli fakat biz bu ölçünün süresini artiriyoruz bir kağıda kaygılarını yazmanı ve sonra atmanı oneririm sonuçta onları sen yarattı sen bitirebilirsin (demesi kolay) bu bir kavga gibi yumruk yersin acıyı hissetmezsin ama kavgadan sonra heryerinin morardigini görürsün. Yani bunlardan kaçınma Uzer ine git ne kadar zor olursa olsun acil şifalar. ..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Post

Rica ederim..Haklısınız doktorlar genelde ilaç verip gönderiyorlar ama en azından rahatsızlığınızın tam olarak ne olduğunu öğrenebilmek adına bir kereliğine doktora gitseniz daha mı iyi olur acaba?

Mesela sizin de anksiyete mi, yoksa başka bir sıkıntı mı?..Ben sizin yerinizde olsam merak ederdim
                      Öyle büyük bir sorunum yok hatta geçti diyebilirim bir haftalık bir şeydi boşluktan oldu herhalde boş kalınca şeytan vesvese veriyor ya şöyle olsaydı ya böyle olsaydı diye sonradan düşündüm ki olanlar tesadüf işi değil hepsi Allah' ın yazdığı böyle düşününce korkum geçti teşekkür ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Batuhan99 View Post
                        Bende OKB hastasıyım çok zorlandım bu hastalıkla düşün düşün sonu yok kötü olan bunun saçma olduğunun farkında olman bilerek kendini böyle harcanan ama nedense hersey kendi kendine düzeldi o kadar araştırma yaptim ki psikoloji okucam resmen kaygılar in sonu yok aslında belli ölçüde gerekli fakat biz bu ölçünün süresini artiriyoruz bir kağıda kaygılarını yazmanı ve sonra atmanı oneririm sonuçta onları sen yarattı sen bitirebilirsin (demesi kolay) bu bir kavga gibi yumruk yersin acıyı hissetmezsin ama kavgadan sonra heryerinin morardigini görürsün. Yani bunlardan kaçınma Uzer ine git ne kadar zor olursa olsun acil şifalar. ..
                        Teşekkür ederim iyiyim şimdi.

Yorum

İşleniyor...
                        X