Psikiyatriye gitmeye çekiyorum. Belkide kendimce kibirleniyorum hastaligimi kabullenmiyorum. Ama gitmem gerek onerisi olan var mi 😢 ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Psikiyatre gidemiyorum
Collapse
X
-
doktorlar beni sakatlanması ya da öldürülmesi gereken düşman olarak görüyorlar
mesela küçük bir rahatsızlıktan bahsetsem onu büyütmek için ya da farklı bir hastalık çıkarmak adına ellerinden geleni yapıyorlar
bir problemden bahsedince onlara resmen koz vermiş oluyorum
hiçbiri tedavi etmiyor aksine bozuyor kalıcı zarar veriyorlar
- 1 like
Yorum
-
Psktrler benim bildiğim ilaç yazar. Uzun uzun konuşmak istemiyorsan ve kendi sorunundan haberdarsan sorununa ilişkin klasik tanım cümlelerini aklında tut.. zaten anahtar kelimeleri duyunca gerekeni yazarlar. kısa sürede halleder çıkarsın çekinecek bir durum yok.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: nicky View Postdoktorlar beni sakatlanması ya da öldürülmesi gereken düşman olarak görüyorlar
mesela küçük bir rahatsızlıktan bahsetsem onu büyütmek için ya da farklı bir hastalık çıkarmak adına ellerinden geleni yapıyorlar
bir problemden bahsedince onlara resmen koz vermiş oluyorum
hiçbiri tedavi etmiyor aksine bozuyor kalıcı zarar veriyorlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Batuhan99 View PostSeni düşman olarak görmiyorlar ardeşim psikiyatri demek sadece destek demektir. farklı hastalık yazsalar ne olucak ben okb hastasıyım bana ilaç verdi klasik olarak kullanmadım bu senin kararın durumun psikotik birşeymi, mücadele et çekinme hastalığından kimseye hesap vermek zorunda değilsin benle çok dalga geçen oldu ben bunlara güldüm acaip komik geliyot bana insanların salak gibi davranması her hastalıpa karşı çıkmamız savaşmamız gerek.belki çok kötü hissediyorsun kafan dolu herşey zor geliyor bizde oyüzden burdayız yoksa benim bu siteteye girmem için bir sebebim kalmazki ruh durumu insanın beynini çok etkiler mantığını bazı durumlarda mantığını kaybediyor insan bu yüzden bunu geri kazanmak iç.n uğraşmalıyız .geçmiş olsun terapi görüyormusun
tavsiyelerin için teşekkürler
bahsettiğim sadece psikiyatri doktorları değil hepsi
terapi görmüyorum sağlık çalışanlarının vicdansız psikopat son derece tehlikeli ve zararlı olduklarını
düşünüyorum hastanede özellikle acildekiler etrafta cehennem zebanileri gibi dolaşıyorlar
psikiyatri drlarından bugüne kadar çözüme yönelik davranan görmedim
depresyonda olan birine antipsikotik yazmak yan etkisi depresyon olan ilaçlar vermek hayat enerjisini sömürmek resmen insanlık dışı yardım amacları yok
ben güçlü olmasaydım ölebilirdim
iyi ki internet var bu sahteliklerin farkına varabiliyoruz ve kime güvenmememiz gerektiğini anlayabiliyoruz
benim derdim antidepresan kullanmak da değil ama kimbilir kaç kişi iyileşemiyor bu sebepten
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: *Latife
ozellikle acillerde cok iyiler internetten saglikla ilgili guvenilir bir bilgiye ulasamazsin cig soganin mide ulserine iyi geldigi bilgisine ulasabilirsin
ben kendi açımdan yorumladım sana farklı davranıyorlardır zaten ayrımcılık yaptıkları bir gerçek
herkese aynı kötülükleri yapamazlar birinden biri şikayet eder
hiçbirine güvenmiyorum
internette yanlış bilgiler de çok ama güvenilir kaynaklardan bilgi almak da mümkün
ilaç kullananların yorumlarına ulaşabiliyoruz bence onlar da çok ders verici ve faydalı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: birzamanlarben View Postilaclarida biraktim psikiyatriyede gitmiyorum.kimyasallarla yasamaktansa sonumu beklerim daha iyi.200 yil once kimyasallar mi vardi sanki.kaderimde ne varsa onu yasarim.veya 200 yil once yasasaydim ne olacaksa onu.
http://iyigelenyiyecekler.com/karaci...en-yiyecekler/
Yorum
-
pazartesi mercimek
sali domates
carsamba yayla
persembe iskembe
cuma bulgur
cumartesi sehriyeli tavuk
pazar tarhana corbalari
bunlari kendin yap hazir corba olmasin arpa ekmegi bul bulamassan arpa unu bul evde ekmegi kendin yap tum gun yat kalk corba ekmek yiyceksin baska da bisey yemiyceksin
Yorum
Yorum