sürekli içmek bıktırmaz mı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Psikiyatre gidemiyorum
Collapse
X
-
kimyasal kullanmak istemiyorsan bitkisel olanı kullan istersen
depresyon için sarı kantaron 300 mg 3*1 veya 5-htp 100 mg 2*1,
anksiyete(sürekli,gerilim,kaygı,endişe hali) için valerian 300 mg 3*1
okb için ise inositol günde 18 gr kullan en az 15 gün eminim çok farklı hissediceksin.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Batuhan99 View PostBunları önermen gerçekten güzel birşey fakat bitkisel ilaçlar da bir takım reaksiyona ve kalp krizine neden olabilir o yüzden bunları yaparken yine doktora başvurman doğrusu olur
Yorum
-
Batuhan hastalığın çözümü için, maddi yollar yanında manevi yollarda aramalısın. Kimi insanlarda ilaç işe yararken kimisinde yaramayabiliyor. Ama en sağlıklısı seni anlayan bir psikologla görüşmen. Senin yüzünde anormal birşey olursa kendi kendine aynaya bakmadan onu görüp düzeltebilir misin ? Aynaya bakmassan farketmessin bile, psikologda bir ayna vazifesi görür sorununu ayna misali farketmeni sağlar ve onu nasıl düzelteceğini söyler.
Yorum
-
Mümkün olduğunca oku,bilimle ilgilen, bilim senin yolunu aydınlatacaktır, lakin tedaviyi geçiştirme, eğer tedavi olmassan birde bakmışsın ki yıllar akıp geçmiş herkes yıldızlara çıkmış sen ise potansiyelin olduğu halde hastalık yüzünden hep kendini kısıtlamışsın ve yerinde saymışssın, bu insana çok koyuyor.
Bu şunun gibi; hayat bir maraton koşusu, diğerlerinin ayağında spor ayakkabı var, senin ayağındada var ama içi demir dolu ve hepinize koş diyorlar, onlar koşuyor ama sen arkada kalıyorsun, seni görenler hiçbişeyin yok,ne eksiğin var onlardan, sen de koşsana, yalan yapıyorsun, hastalık hastasısın diyorlar. halbuki bilmiyorlar ayağındaki koşmana engel demiri, dışardan herşey normal gözüküyor, yaran yok, beren yok, konuşmanda düzgün deli de değilsin yan, o zaman sen yalandan ediyorsun, yalandan böyle yapıyorsun diyorlar, bu sözü şimdi yazdım ya sinirim tepeme çıktı birden, annem söylerdi bunu bana hep kulağımda vird oldu adeta. Ayağında o demir olmasa belki de hepsinden hızlı koşacak potansiyelin var, ama demir engel oluyor sana. O demiri at. kendi kendine ondan kurtulman çok zor. Bilen birinden yardım al.
Psikolog Davut İbrahimoğlu var Fatihte ona danışabilirsin. sevgiler.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Ahmt2211 View PostPsktrler benim bildiğim ilaç yazar. Uzun uzun konuşmak istemiyorsan ve kendi sorunundan haberdarsan sorununa ilişkin klasik tanım cümlelerini aklında tut.. zaten anahtar kelimeleri duyunca gerekeni yazarlar. kısa sürede halleder çıkarsın çekinecek bir durum yok.
Yorum
Yorum