Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Psikiyatre gidemiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

sürekli içmek bıktırmaz mı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nicky View Post
      sürekli içmek bıktırmaz mı
      ekmek var iste hem her gun degisik corba
      o zaten bikmis hayattan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: *Latife View Post

ekmek var iste hem her gun degisik corba
        o zaten bikmis hayattan
        Benden mi bahsediyorsun.iradem olsa amenna..yinede saol yazdiklarini dikkate alicam.

Yorum

kimyasal kullanmak istemiyorsan bitkisel olanı kullan istersen
          depresyon için sarı kantaron 300 mg 3*1 veya 5-htp 100 mg 2*1,
          anksiyete(sürekli,gerilim,kaygı,endişe hali) için valerian 300 mg 3*1
          okb için ise inositol günde 18 gr kullan en az 15 gün eminim çok farklı hissediceksin.

Yorum

Bunları önermen gerçekten güzel birşey fakat bitkisel ilaçlar da bir takım reaksiyona ve kalp krizine neden olabilir o yüzden bunları yaparken yine doktora başvurman doğrusu olur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Batuhan99 View Post
              Bunları önermen gerçekten güzel birşey fakat bitkisel ilaçlar da bir takım reaksiyona ve kalp krizine neden olabilir o yüzden bunları yaparken yine doktora başvurman doğrusu olur
              Tabi haklısın, benim önerdiğim bitkisel ilaçların standart endikasyon ve kullanım şekilleri... hastanın öyküsü ve biyokimyasal durumuna göre en doğru kararı hekimi verecektir lakin yanında ek başka ilaç antidepresan kullanmıyorsa bunların pek bi zararı olacağını sanmıyorum çünkü bunları ben baya bi araştırmıştım vaktiyle.

Yorum

Dr.lardan şüpheleniyorsan başka birinin şikayetini kendine kopyala doktora yapıştır Yani kendi şikayetin gibi söyle. şikayet edene ne vermiş sana ne vermiş karşılaştır. ilaç türlerinde anormal bir durum varmı diye bak.

Yorum

Batuhan hastalığın çözümü için, maddi yollar yanında manevi yollarda aramalısın. Kimi insanlarda ilaç işe yararken kimisinde yaramayabiliyor. Ama en sağlıklısı seni anlayan bir psikologla görüşmen. Senin yüzünde anormal birşey olursa kendi kendine aynaya bakmadan onu görüp düzeltebilir misin ? Aynaya bakmassan farketmessin bile, psikologda bir ayna vazifesi görür sorununu ayna misali farketmeni sağlar ve onu nasıl düzelteceğini söyler.

Yorum

Mümkün olduğunca oku,bilimle ilgilen, bilim senin yolunu aydınlatacaktır, lakin tedaviyi geçiştirme, eğer tedavi olmassan birde bakmışsın ki yıllar akıp geçmiş herkes yıldızlara çıkmış sen ise potansiyelin olduğu halde hastalık yüzünden hep kendini kısıtlamışsın ve yerinde saymışssın, bu insana çok koyuyor.
                    Bu şunun gibi; hayat bir maraton koşusu, diğerlerinin ayağında spor ayakkabı var, senin ayağındada var ama içi demir dolu ve hepinize koş diyorlar, onlar koşuyor ama sen arkada kalıyorsun, seni görenler hiçbişeyin yok,ne eksiğin var onlardan, sen de koşsana, yalan yapıyorsun, hastalık hastasısın diyorlar. halbuki bilmiyorlar ayağındaki koşmana engel demiri, dışardan herşey normal gözüküyor, yaran yok, beren yok, konuşmanda düzgün deli de değilsin yan, o zaman sen yalandan ediyorsun, yalandan böyle yapıyorsun diyorlar, bu sözü şimdi yazdım ya sinirim tepeme çıktı birden, annem söylerdi bunu bana hep kulağımda vird oldu adeta. Ayağında o demir olmasa belki de hepsinden hızlı koşacak potansiyelin var, ama demir engel oluyor sana. O demiri at. kendi kendine ondan kurtulman çok zor. Bilen birinden yardım al.
                    Psikolog Davut İbrahimoğlu var Fatihte ona danışabilirsin. sevgiler.

Yorum

Bilim farklı bir dünya, insan içine gömüldü mü her şeyi unutuyor..

Yorum

doktorlarla ilaç konusunda anlaşamıyorum bana sipariş verme diyorlar ya da işime karışma diyorlar

Yorum

doktora git, kimseyi dinleme, ama inandığın sevdiğin sevebileceğin bir doktor olması lazım.
                          mesela ben grup terapilerini sevmedim.
                          ama bire bir doktor gayet güzel oluyor.
                          yeter ki doğru doktoru bul.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ahmt2211 View Post
                            Psktrler benim bildiğim ilaç yazar. Uzun uzun konuşmak istemiyorsan ve kendi sorunundan haberdarsan sorununa ilişkin klasik tanım cümlelerini aklında tut.. zaten anahtar kelimeleri duyunca gerekeni yazarlar. kısa sürede halleder çıkarsın çekinecek bir durum yok.
                            Özellikle de devlettekiler.

Yorum

Bende gidemiyorum hiç bir şey d¨¹zelmeye çekmiş gibi geliyor

Yorum

benim hayatta en iyi dostların psikiyatristlerim oldu beni dinleyen ve anlayan hep onlar oldu.

Yorum

İşleniyor...
                                X