Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hastanede yatmak

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• hastanede yatmak

hastanede yatarken hasta bakıcılar ve hemşireler bana fırça atıp duruyorlardı

Hitkori kardeşim hastane ortamı travmatiktir. Neler yapıyordun da kızdırıyordun hastane çalışanlarını anlatsana biraz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: algea View Post
      Hitkori kardeşim hastane ortamı travmatiktir. Neler yapıyordun da kızdırıyordun hastane çalışanlarını anlatsana biraz...
      mesela Bakırköy'de yatarken bir keresinde psikiyatriste gidip doktor ben ne zaman taburcu olacağım dedim hemşire eliyle dışarıya gösterip çık dışarı diye bağırdı ne zaman psikiyatriste bir şey desem bana eliyle kapıyı gösterip çık dışarı diye bağırıyorlardı

Yorum

Ben Hacettepe Psikiyatride yattım. Kimse bana fırça falan atmıyordu, camı kıran hastayı bile en fazla bağlamışlar, 1 saat sonra salmışlardı. Eğer öyle bir durum var ise, fırça atma vb. kendinizi savunun. Ezdirmeyiniz. Doktorlara ve ailenize durumu bildirin.

Yorum

Anlatılanlara göre bakırköy biraz depo hastane olduğu için fazla ilgilenmiyorlar olabilir. Ben de Uludağ Üniversitesinde yattım defalarca ama başıma birşey gelmedi. Bakırköy daha farklı olsa gerek.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: algea View Post
            Anlatılanlara göre bakırköy biraz depo hastane olduğu için fazla ilgilenmiyorlar olabilir. Ben de Uludağ Üniversitesinde yattım defalarca ama başıma birşey gelmedi. Bakırköy daha farklı olsa gerek.
            İlgilenecekler işleri o. Orası özel yer değil, devlet kurumu. Benim vergimle maaş alıyorsa ilgilenecek. Bir şeyleri değiştirmek için, önce ses çıkartmak gerekir.

Yorum

Ekrem tokta yattım o da aynıydı

Yorum

Hacettepe'den aradılar, tekrar yat diye aradılar. Durumum kötü değil aslnda şuan, yatsam mı bilemedim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Son Kanunsuz View Post
                  Hacettepe'den aradılar, tekrar yat diye aradılar. Durumum kötü değil aslnda şuan, yatsam mı bilemedim.
                  ben yatınca daha kötü oluyorum

Yorum

merhaba. okb,anksiyete,depresyon hastasıyım.çok sık rapor almak durumunda kaldığımdan dolayı arkadaşlarımla aram bozuldu;ama hasta olduğum da bir gerçek.işlere yabancılaşıyorum.hastanede yatmalı mıyım ne yapmalıyım ?

Yorum

Yatmalisin

Yorum

İşleniyor...
                      X