Bir şey izliyorum, beynim tecavüzü savunacak tezler çıkarıyor, eğitim sistemine karşı çıkan bir video izledim acaba tecavüzü mü savunuyor, çocuk tacizini mi savunuyor diye düşünüyorum. Beynim tecavüz etmem için yer arıyor sanki. Her şeyden böyle bir anlam çıkarmaya başladım. Az önce Bim'e gittik birden içimden bir çocuğa tecavüz edip babasının canını yakmak gibi bir istek geçti, böyle garip hisler geçiyor kafamdan. Aklımda çocuk figürü canlandı mı bir garip hissediyorum, çocuklara karşı şeytani hisler var içimde. Çoğunu kelimeye dökemiyorum. Sağlıklı düşünememeye başladım (bunu söylerken bile tecavüz edip bu bahaneyi söyleceğim geliyor aklıma). Mesela ailemle konuşuyorum, anlatıyorum bunları aklımdan işte ben anlattım size birisine tecavüz edersem suçlu sizsiniz gibi düşünceler geçiyor. Bir his geliyor o an sadece bir çocuğa tecavüz etsem rahatlayacakmış gibi hissediyorum. 2 gün önce bir dürtü gibi bir düşünce, istek geldi. Bir çocuğu kolundan tutup götürüp tecavüz etmek gibi, hem istek hem düşünce geldi. Çocuklara tecavüz eden insanlar hakkında onları savunma tezleri oluşuyor kafamda. İşte bir çocuğa tecavüz eden insan benim gibi sorunlar yaşıyorsa haklıdır, tecavüz ettiyse nolmuş gibisinden. Dün bir haber gördüm 11 saatlik bebeğe 2 saat tecavüz diye. O bebeğe tecavüz edilirken görüntüler geldi gözüme, o tecavüzcü yerine kendimi koyup tecavüz görüntüleri yaşadım. 2 saat boyunca o çocuğa nasıl tecavüz edildiğini düşündüm, çocuğun ağlayışları geldi aklıma. Ailem diyor takıntı, sen vicdanlı bir insansın yapmazsın falan, içimden böyle bir yapma isteği geçiyor. İşte öyle olsan ağlamazsın, üzülmezsin diyorlar, ben herşeyi yalandan yapıyormuşum gibi hissediyorum. Ağlamayı da, duyduğum sıkıntıları da. Lambayı aç, kapat, aç işim bitince kapat, aç, kapat yapıyorum bazen. Bunu bile OKB'nin arkasına sığınmışım gibi hissediyorum. İyice kafayı yedim Allah sonumu hayır eylesin.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Beynim Hep Bu Anlamı Çıkarıyor.
Collapse
X
-
Senin öyle bir isteğin yok, beynin sana öyle hissettirmeye çalışıyor, sende korkuyorsun. Ben çözdüm. Tecavüze katıldığın falan yok, katılmaktan korkuyorsun. Benim gibi.
Bende atıyorum kendime çok zıt görüşlere katılıyor muyum diye korkuyordum, bunun içinde tecavüz falan da vardı. Zaten vicdanlı olduğumuz için beyin buradan yükleniyor birader. Olay o.
Ben atlattım gibi bir şey bunları büyük ölçüde. Sana da yardımcı olmak isterim.Last edited by Son Kanunsuz; 01-01-2017, 01:08 PM.
-
Şuan içimde birisine tecavüz etme isteği var. Beynim çok karmaşık, geçmişte yaşadığım sıkıntıları anlatırken yalan atıyormuşum gibi hissediyorum. Sürekli sanki yalan atıyormuşum gibi hissediyorum. Ailem diyor tecavüz edemezsin ama içimde bir tecavüz etme isteği oluşuyor ve bu istek çocuklara karşı. Bugün uzanırken aklımdan bir bebekle fantezi kurdum, en azından öyle düşünüyorum. Sende tecavüz isteği var mıydı? Veya işte herhangi birini kolundan çekip götürüp tecavüz etmek gibi. Hapishane'de ki görüntülerim geliyor, bir ara insanların beni kınadıkları falan (işte bunları acaba gerçekten yaşadım mı yoksa yalan mı atıyorum şüpheye düşüyorum). İşte bugün şartel attı şimdi hapishane de olsan böyle bir derdin yok gibi bir düşünce geldi, hapishane de yiyecek içecek sorunun olmaz gibi. Sonra abime bugün dedim "işte aklımda çocuk tecavüzcülerini savunmak gibi düşünceler geçiyor, işte onlarda benim gibi böyle sorunlar yaşıyorsa haklıdır, işte dürtülerini kontrol edemiyorlarsa, bunun tedavisi de yokmuş" gibisinden ("işte onlarda benim gibi böyle sorunlar yaşıyorsa haklıdır" kısmını net hatırlamıyorum) o da dedi işte "dürtülerini kontrol edemiyorlarsa gerçekten, ellerinde değilse, tedavi de olamıyorlarsa, akıl sağlıkları yerinde değilse sorumlu olmayabilirler ama biz gene rezil herif, onun bunun çocuğu diye söveriz, Allah öbür dünya da onun o durumunu bilir ona göre sorguya çekilir, cezası verilir" gibisinden şeyler dedi. Beynim hemen "aha tecavüzü savundu, kişinin elinde değil, git tecavüz et" buna benzer anlamlar çıkardı. Oyun karakterleri, sanalika da kız karakterlere, 2 tane erkek karakterin ölüsüne (yapmadım gibi ama tam emin değilim), 2 tane kızın 6-9 yaş arası resimlerine masturbasyon falan yaptım. Dayımın kızı var 9 yaşında falan ona bile art niyetle bakmışımdır, ilgi duymuş da olabilirim. Dayımın büyük kızına da masturbasyon yapmıştım benden 2 yaş falan küçük, bir kaç akrabama da. Ailemle defalarca konuştum bu konuyu ama içim rahat etmiyor, sanki pedofiliyim, beynim çocuklara saplanmış, bundan kaçışım yokmuş gibi bir düşünce vardı bir ara, şuan var mı bilmiyorum. Bir çocuğa da mutlaka tecavüz edecekmişim gibi hissediyorum. Sence istesem de birine tecavüz edebilir miyim? Pedofili olsam dahi?Last edited by okabe1; 01-01-2017, 04:24 PM.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: okabe1 View PostŞuan içimde birisine tecavüz etme isteği var. Beynim çok karmaşık, geçmişte yaşadığım sıkıntıları anlatırken yalan atıyormuşum gibi hissediyorum. Sürekli yalan sanki yalan atıyormuşum gibi. Ailem diyor tecavüz edemezsin ama içimde bir tecavüz etme isteği oluşuyor ve bu istek çocuklara karşı. Bugün uzanırken aklımdan bir çocukla fantezi kurdum, en azından öyle düşünüyorum. Sende tecavüz isteği var mıydı? Veya işte herhangi birini kolundan çekip götürüp tecavüz etmek gibi. İstesem de bunu yapabilir miyim sence? Pedofili olsam dahi?
Bak, sen vicdanlı bir insan olmasan dediğin gibi ağlamazdın bunun için. Eğer bir şeyi yapmak istemiyorsan, yapmazsın. Bundan vicdan azabı duyuyorsan niye yapmak isteyesin? İstek değil o, korku. İlaç kullanmıyor musun sen?
Yorum
-
Okabe bana kalırsa seninkisi hastalık değil sapıklık. O kadar hasta dönemlerden geçtim ama aklımdan hiç böyle buna benzer fanteziler geçmedi. Allah şaşırtmasın insanı. Tedavi filan olmuyor musun okabe toplum için tehlike arz ediyorsun bana kalırsa.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Son Kanunsuz View Post
O seks yapma isteği olmasın? beynin sana onu algılatıyor. Bende tecavüz etme isteği yoktu, sadece korkusu vardı. Yani "ya bende tecavüzcüler gibi biriysem? karaktersizsem? "vb. korkusu.
Bak, sen vicdanlı bir insan olmasan dediğin gibi ağlamazdın bunun için. Eğer bir şeyi yapmak istemiyorsan, yapmazsın. Bundan vicdan azabı duyuyorsan niye yapmak isteyesin? İstek değil o, korku. İlaç kullanmıyor musun sen?Last edited by okabe1; 01-01-2017, 04:16 PM.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: algea View PostOkabe bana kalırsa seninkisi hastalık değil sapıklık. O kadar hasta dönemlerden geçtim ama aklımdan hiç böyle buna benzer fanteziler geçmedi. Allah şaşırtmasın insanı. Tedavi filan olmuyor musun okabe toplum için tehlike arz ediyorsun bana kalırsa.
Yorum
Yorum