Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir hayvan sahiplenmek !!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bir hayvan sahiplenmek !!

Merhaba arkadaşlar..Psikolojik sorun yaşayan herkese iyi geleceğine emin olduğum bir önerim var..Bir hayvan sahiplenmeniz..Zaten hayvanlar candır..

Barınaklarda yada sokaklarda bir sürü aç, bakıma muhtaç can var onları sahiplenmek bakmak insana çok iyi geliyor..Evde beslemek istemem diyen olursa da en azından sokaktaki aç canları beslemek,ilgilenmek bile güzel bir davranış olacaktır..

Ben şahsen insan sevmem, hayvan severim Şakası bir yana insan da sevilir tabi ama gerçekten düzgün ve vicdanlı olursa bu tarz insanlara da çok fazla rastlanmıyor günümüzde malesef..

:10:

ben de hayvan severim ama yemesini severim! kuzu çevirme, tavuk kızartma!

Yorum

Bizim 4 tane kumru kuşumuz var her gelişlerin de onları besliyoruz tabi pis, huysuz koca karı gibi olan güvercinler müsade ederseler.

Yorum

ben de tavşan severim eti çok lezzetli

Yorum

Yahu arkadaşlar ben hayvanlara yardım etmekten sokaktaki aç ilgiye muhtaç hayvanlara faydamızın dokınmasından bahsediyorum, siz yemesini severim şunun etini severim diyorsunuz Allah aşkına benim bahsettiğim konu o mu ama yapmayın böyle
          Last edited by mavi mavi; 09-02-2017, 01:09 AM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Draconian View Post
            Bizim 4 tane kumru kuşumuz var her gelişlerin de onları besliyoruz tabi pis, huysuz koca karı gibi olan güvercinler müsade ederseler.
            Çok iyi yapıyorsunuz, emeğinize sağlık..

Yorum

şaka yapıyoruz mavi bizm bir komşu ava gidiyor ben onu öyle bi avlıycam ki dudağı uçuklayacak 4 tane çok tatlı kedilerim var.. peacelover da 2 tane kedisi var.

Yorum

hayvanlararası eşitsizlik olmamalı. kuzu çevirme oluyo da kedi çevirme neden olmasın? çinde yapıyolarmış!

Yorum

Bakıma muhtaç bir kedi sahiplenmiştim. Bu yakın zamanda öldü

Yorum

tecavüze uğrayan bir kediyi iyileştirmiştik bir arkadaşla yaşıyor ve sağlıklı şimdi.ama kuyruğu yok tek bacağı da yok. psikopat kesmiş.

Yorum

yıllar yıllar önce kedi besleyeyim dedim. yavru kedi aldım bir tanıdıktan.maalesef çok yaramazdı.yerinde durmuyordu. zavallıcık .hoplayıp zıplayıp oraya buraya tırnak geçiriyordu. baktım olacak gibi değil korktum sorumluluk almak istemedim. vazgeçtim.yani hayvan beslemek bile kendine güven gerektiriyor.düz mantıkla diyebilirimki evinde hayvan besleyebilenler kendilerine güvenen insanlar.veya evde hayvan beslemek kendine güveni arttırabilir.
                      Last edited by birzamanlarben; 10-02-2017, 09:21 PM. Reason: Yetersiz kelime seçimi. Nedeni konsantrasyon bozukluğu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BerilM View Post
                        Bakıma muhtaç bir kedi sahiplenmiştim. Bu yakın zamanda öldü
                        Sahiplenmeniz çok güzel bir davranış harikasınız..Ölüm konusunda da başınız sağolsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: milena7 View Post
                          tecavüze uğrayan bir kediyi iyileştirmiştik bir arkadaşla yaşıyor ve sağlıklı şimdi.ama kuyruğu yok tek bacağı da yok. psikopat kesmiş.
                          Emeğine sağlık, çok güzel bir davranış..Öte yandan hayvanların bir taraflarını kesen insan görünümlü pislikler var öyle malesef..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: birzamanlarben View Post
                            yıllar yıllar önce kedi besleyeyim dedim. yavru kedi aldım bir tanıdıktan.maalesef çok yaramazdı.yerinde durmuyordu. zavallıcık .hoplayıp zıplayıp oraya buraya tırnak geçiriyordu. baktım olacak gibi değil korktum sorumluluk almak istemedim. vazgeçtim.yani hayvan beslemek bile kendine güven gerektiriyor.düz mantıkla diyebilirimki evinde hayvan besleyebilenler kendilerine güvenen insanlar.veya evde hayvan beslemek kendine güveni arttırabilir.
                            Evde hayvan bakmak zor iştir tabi emek ve ilgi gerektirir..Ben mesela evde beslediğim cana nerdeyse kendimden daha iyi bakıyorum Çünkü hayvanların ağzı dili yok sıkıntısını söyleyemiyor..Bir hayvanın yeme ve barınma ihtiyacını en iyi şekilde karşılamak bakan kişinin vazifesi bence..

Yorum

muhabbet kuşu ya da papağan alsam kedilerim onu yer mi?

Yorum

İşleniyor...
                              X