Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni başlayan hayatım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: Predestination View Post
    Oncelikle coookca gecmis olsun. Attigin bu adimin icin seni tebrik ederim. Burada bircogumuz yalnizca olumsuz durumlara odaklanip, tedaviyi redderek ki zaten bu yuzden hastayiz, dusuncelerimizi degistiremiyor cesur olup karsi koyamiyoruz. Boyle bir yaziyi okumak mutlu etti. Dilerim bundan sonraki hayatinda hedefine ulasirsin. Olumlu olumsuz her seyin olabilecegi bir dunyadayiz bu yuzden hazirlikli olman da guzel. Kendine cok iyi bak.
    yorumun için teşekkür ederim ben de öyle olmasını umuyorum. öyle bir hale gelmiştim ki hiç ümit dahi bulamıyordum geleceğe dair. kötü şeyleri olması, başıma gelmesi gereken olaylar olarak görüyordum. hiç bu kadar huzurlu olmayı istememiştim. umarım bir gün sende huzuru bulursun iyileşirsin en azından bulmaya çalışırsın. sen de kendine iyi bak
    Kaybetmeye gerek yok, bulmak için.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aptal View Post

öyle olmasını umuyorum iniş çıkışları kabullendim ama tekrar ümitsiz kalmaktan korkuyorum ve kendimi mi kandırıyorum gerçekten iyileşiyor muyum emin olmam gerek. pes etmeyeceğim bu sefer
      Sen de bu azim olduktan sonra başarırısın mutlaka Bir de daha çok gençsin elinde o kadar büyük fırsatların var ki geleceğe dair..O yüzden umudunu hiç kaybetme..
      Bir de şöyle düşün bu sıkıntılarla, hastalıklarla uğraşan 30,40 lı yada 50 li yaşta insanlar da var bizim gibi..Biz ne yapalım
      :10:

Yorum

korkum da bu ya zaten, tekrar eskiye dönmek. toptan bakış açımı değiştirmek için uğraşıyorum başarmış sayılmam henüz ama bu kadar yorgun olmayı hak etmediğimi düşünüyorum ve bu yüzden psikologa gitmeye devam ediyorum
        güzel hala güçlüsün. umarım eskisi gibi olmaz.
        ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Post

Sen de bu azim olduktan sonra başarırısın mutlaka Bir de daha çok gençsin elinde o kadar büyük fırsatların var ki geleceğe dair..O yüzden umudunu hiç kaybetme..
          Bir de şöyle düşün bu sıkıntılarla, hastalıklarla uğraşan 30,40 lı yada 50 li yaşta insanlar da var bizim gibi..Biz ne yapalım
          insanın bir yerden başlaması gerekiyor çok zorlanıyorum bazen düşüyorum umutsuzluğa ama sonra düzeliyorum bu gel-git yorucu oluyor. bakalım bekliyorum hala.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serhat_ View Post

güzel hala güçlüsün. umarım eskisi gibi olmaz.
            umarım tekrar yenilgiyi kaldıramam

Yorum

Yazını okurken bir tarafın acırken diğer bir yanım mutlu oldu.içinde öyle doğal bir güç var iyileşeceğim diyorsun hak etmiyorum kötü olmaya diyorsun.iste tam olarak dönüm noktası burası. Kendimize eleştirel bakabilmek ten geçiyor bütün herşey. Bazen çok kötü olabiirsin ama iyi günlerin çok yakında olduğu inancı kaybolmasına izin verme.şahsen senin ayakta durma gücünü görünce çok mutlu ettin.tanıdığım bir kaç insan var kötü şeylere maruz kalmışlar şuan iyiler sen neden olmayasın sende kalıcı olarak iyi olacaksın. Biz hep buradayız hep yaz.
              "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
                Yazını okurken bir tarafın acırken diğer bir yanım mutlu oldu.içinde öyle doğal bir güç var iyileşeceğim diyorsun hak etmiyorum kötü olmaya diyorsun.iste tam olarak dönüm noktası burası. Kendimize eleştirel bakabilmek ten geçiyor bütün herşey. Bazen çok kötü olabiirsin ama iyi günlerin çok yakında olduğu inancı kaybolmasına izin verme.şahsen senin ayakta durma gücünü görünce çok mutlu ettin.tanıdığım bir kaç insan var kötü şeylere maruz kalmışlar şuan iyiler sen neden olmayasın sende kalıcı olarak iyi olacaksın. Biz hep buradayız hep yaz.
                böyle düşündüğün için çok teşekkür ederim. bu yorumları gördükçe daha da cesaretleniyorum. yakın arkadaşlarımın iyisin yorumlarından daha çok etkiliyor buradaki insanların yazdıkları.boşluk hissini yenemiyorum o boşluk hissim dolmuyor. üzüldüğüm zaman o boşluğu hissediyorum tekrardan. ama gerçekten iyi olduğumu biliyorum kendimi kandırmıyorum bundan eminim. derslerime vermeye çalışıyorum kendimi bir şekilde zaman geçiyor zaten. psikologa gitmeyi herkese tavsiye ediyorum gerçi psikologun iyi olması da önemli tabii. ama gerçekten de bende bitiyormuş olay. iyi olmayı gerçekten istemeseydim başaramazdım belki de çoktan o intihar planımı gerçekleştirmiştim. tekrar saol belki senin için basit bir yorum ama benim için çok önemli

Yorum

Deniz görmemiş birine denizi nasıl tarif edebilirsin ki ? Kocaman bir su birikintisi olarak bilir.devasa boyutunu bilmez. Dertler de buna benzer, derdi olmayan insana derdini anlatmak deniz görmemiş birine denizi anlatmak gibidir. Geçer der bir şeyin yok der yapay bir şekilde ama burada hepimizin ayrı bir hikâyesi var.seni gerçekten anlamaya calisiyoruz. Bu yüzden sevincin de üzüntüne de ortağız.hepimiz forumdakiler aynı pencereden bakıyoruz hayata.neyse uzun olmasın yazım sevgiler daha da iyi olman umudu ile görüşürüz.
                  Last edited by .::yabancı::.; 01-03-2017, 11:34 AM.
                  "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu senin azmin, senin gücün. Ne mutlu sana ki, içindeki yaşama sevincini ortaya çıkarmışsın. Umarım bir daha aynı sorunları yaşamazsın. Ama şunu da unutma, eğer bir daha düşersen nasıl ayağa kalkacağını biliyorsun. Sen çoktan ışığını bulmuşsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: önceinsan View Post
                      Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu senin azmin, senin gücün. Ne mutlu sana ki, içindeki yaşama sevincini ortaya çıkarmışsın. Umarım bir daha aynı sorunları yaşamazsın. Ama şunu da unutma, eğer bir daha düşersen nasıl ayağa kalkacağını biliyorsun. Sen çoktan ışığını bulmuşsun.
                      artık bu kadar derinden etkileyen olaylar yaşamak istemiyorum tabi bilemem ama abi denen o insanın bıraktığı izler 80 yaşıma gelsem de geçmez zaten fakat bunlarla yaşamayı öğrendim. mutlu olmak için ne gerekiyorsa yapıyorum teşekkür ederim yorumun için özellikle ışığı bulduğumu düşünmenden çok mutlu oldum

Yorum

Malesef hepimizin içinde kanayan bir yarası var. Hayatımızda bu yaraları tedavi etmek için mücadele veriyoruz. Bu yaşında bu yük sana ağır ama zamanla acıların hafifleyecek.Dilerim yolun hep açık olur.

Yorum

umarım tekrar yenilgiyi kaldıramam
                          merak ettim ne durumdasın ?
                          ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serhat_ View Post

merak ettim ne durumdasın ?
                            daha iyiyim fakat uyku ve stres sıkıntım var psikologum psikiyatriye yönlendirdi şuan lustral ve desyrel kullanıyorum faydalı olur umarım. sonuç olarak iyiyim hala

Yorum

İşleniyor...
                            X