Orjinal yazı sahibi: Predestination
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yeni başlayan hayatım
Collapse
X
-
Kaybetmeye gerek yok, bulmak için.
- 1 like
-
Orjinal yazı sahibi: aptal View Post
öyle olmasını umuyorum iniş çıkışları kabullendim ama tekrar ümitsiz kalmaktan korkuyorum ve kendimi mi kandırıyorum gerçekten iyileşiyor muyum emin olmam gerek. pes etmeyeceğim bu sefer
Bir de şöyle düşün bu sıkıntılarla, hastalıklarla uğraşan 30,40 lı yada 50 li yaşta insanlar da var bizim gibi..Biz ne yapalım:10:
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aptal View Post
korkum da bu ya zaten, tekrar eskiye dönmek. toptan bakış açımı değiştirmek için uğraşıyorum başarmış sayılmam henüz ama bu kadar yorgun olmayı hak etmediğimi düşünüyorum ve bu yüzden psikologa gitmeye devam ediyorum....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Post
Sen de bu azim olduktan sonra başarırısın mutlaka Bir de daha çok gençsin elinde o kadar büyük fırsatların var ki geleceğe dair..O yüzden umudunu hiç kaybetme..
Bir de şöyle düşün bu sıkıntılarla, hastalıklarla uğraşan 30,40 lı yada 50 li yaşta insanlar da var bizim gibi..Biz ne yapalımKaybetmeye gerek yok, bulmak için.
Yorum
-
Yazını okurken bir tarafın acırken diğer bir yanım mutlu oldu.içinde öyle doğal bir güç var iyileşeceğim diyorsun hak etmiyorum kötü olmaya diyorsun.iste tam olarak dönüm noktası burası. Kendimize eleştirel bakabilmek ten geçiyor bütün herşey. Bazen çok kötü olabiirsin ama iyi günlerin çok yakında olduğu inancı kaybolmasına izin verme.şahsen senin ayakta durma gücünü görünce çok mutlu ettin.tanıdığım bir kaç insan var kötü şeylere maruz kalmışlar şuan iyiler sen neden olmayasın sende kalıcı olarak iyi olacaksın. Biz hep buradayız hep yaz.
"Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View PostYazını okurken bir tarafın acırken diğer bir yanım mutlu oldu.içinde öyle doğal bir güç var iyileşeceğim diyorsun hak etmiyorum kötü olmaya diyorsun.iste tam olarak dönüm noktası burası. Kendimize eleştirel bakabilmek ten geçiyor bütün herşey. Bazen çok kötü olabiirsin ama iyi günlerin çok yakında olduğu inancı kaybolmasına izin verme.şahsen senin ayakta durma gücünü görünce çok mutlu ettin.tanıdığım bir kaç insan var kötü şeylere maruz kalmışlar şuan iyiler sen neden olmayasın sende kalıcı olarak iyi olacaksın. Biz hep buradayız hep yaz.Kaybetmeye gerek yok, bulmak için.
Yorum
-
Deniz görmemiş birine denizi nasıl tarif edebilirsin ki ? Kocaman bir su birikintisi olarak bilir.devasa boyutunu bilmez. Dertler de buna benzer, derdi olmayan insana derdini anlatmak deniz görmemiş birine denizi anlatmak gibidir. Geçer der bir şeyin yok der yapay bir şekilde ama burada hepimizin ayrı bir hikâyesi var.seni gerçekten anlamaya calisiyoruz. Bu yüzden sevincin de üzüntüne de ortağız.hepimiz forumdakiler aynı pencereden bakıyoruz hayata.neyse uzun olmasın yazım sevgiler daha da iyi olman umudu ile görüşürüz.Last edited by .::yabancı::.; 01-03-2017, 11:34 AM."Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
Yorum
-
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu senin azmin, senin gücün. Ne mutlu sana ki, içindeki yaşama sevincini ortaya çıkarmışsın. Umarım bir daha aynı sorunları yaşamazsın. Ama şunu da unutma, eğer bir daha düşersen nasıl ayağa kalkacağını biliyorsun. Sen çoktan ışığını bulmuşsun.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: önceinsan View PostÖncelikle çok geçmiş olsun. Bu senin azmin, senin gücün. Ne mutlu sana ki, içindeki yaşama sevincini ortaya çıkarmışsın. Umarım bir daha aynı sorunları yaşamazsın. Ama şunu da unutma, eğer bir daha düşersen nasıl ayağa kalkacağını biliyorsun. Sen çoktan ışığını bulmuşsun.Kaybetmeye gerek yok, bulmak için.
Yorum
-
Yorum