Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsanların bakışlarından rahatsız oluyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • İnsanların bakışlarından rahatsız oluyorum

    İyi günler. Son zamanlarda daha şiddetli olmak üzere insanların bakışlarından aşırı rahatsızlık duyuyorum. Yolda giderken göz teması ya da durakta,yolda bakan insanların bakışlarından sanki bişey diyecekler ya da dalga amaçlı baktıklarını hissediyorum. Bazen göz göze geldiğim insanların mırıldandığını homurdandığını düşünüyorum. Anlayamıyorum ben de istemsiz baktığım için mi insanlar benim gibi rahatsızlık duyuyor yoksa ben de mi gariplik var anlayamıyorum

  • #2
    Davranışlarını kontrol etmekte zorlanmana neden olmuyorsa önemseme.
    Davranışlarını kontrol etmekte zorlanmana neden oluyorsa önemse,yoksa benim gibi olursun.
    Youtube'da terapi videoları var.uzun süre sabırla her gün dinlemen gerekebilir.bazıları daha kolay atlattığını söylesede.bu terapi videolarını seyrettikçe yol kat etmen mümkün.aylar geçtikce ilerleme kaydedeceğin anlamına geliyor bu.sabreder,iyi algılar ve uygularsan labirentten çıkman mümkün olabilecektir.
    Last edited by birzamanlarben; 19-10-2017, 07:41 PM.

    Yorum


    • #3
      Mantık çerçevesi içinde düşün.Seni tanımayan birinin sana karşı neden garezi olsun da seni görünce bişey olsun ? Dünya senin etrafında dönmüyor sen o çarklardan birisin sadece.Ben merkezli düşünme.Bi sıkıntısı olan gelir konuşur.Sorun sende yoldan geçerken insanların seni umursadığı yok.Çünkü herkes kendi yoluna bakıyor sende öyle yap.Rahatsızlık duymaya gelirisek çok basit önüne bak..

      Yorum

      İşleniyor...
      X