Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kendini ucube gibi hissetmek !!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kendini ucube gibi hissetmek !!!

Merhaba arkadaşlar..Ucube tarifi biraz kötü oldu farkındayım ama bu sıralar kendimi tamda öyle hissettiğim için o tabiri kullandım..

Gerçekten Kendimi bu aralar çok kötü hissediyorum.Her akşam kabus görüyorum.Gelecek kaygısı epeyce arttı.Ailevi durumlar da var tabi.İnsanlarla sohbet etmek iletişime geçmek bile çok zor geliyor.Yani yaşama zevkim pek kalmadı çünkü bu lanet hastalık illa bir yerden kendini belli ediyor..İletişim konusunda da Aslında insanlarla çok fazla sohbet eden ve sevilen biriyimdir ama konuştukça farklı olduğum yani hastalığım bir süre sonra anlaşılıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor..

Hayattan zevk alayım diyorum, kendimi bırakmayıp uğraşıyorum ama çoğu şey yolunda gitmiyor.Yani Genel olarak mutlu değilim yaş oldu 37 bu hastalık hayatımı mahfetti ve düzenli bir hayatım yok şuan..İyileşmeyi çok denedim ama bir yerden illa belli ediyor kendini..

Gelecek kaygısı derken de annemle yaşıyorum Allah ona uzun ömür versin, Allah korusun ama ona birşey olursa ne yapıcam bilmiyorum..İki tane birbirinden düşüncesiz, sadece kendini düşünen ve aile kavramının hakkını vermeyen abim var zaten birinin yıllarca alkol sorunuyla uğraştık hayatı cehenneme çevirdi..Diğeri desen hep kendini düşünüyor..Bilmiyorum ne olacak..

Benim gibi insanlarla iletişimde zorlanan yada hayattan zevk alamayan kişiler var mı?..
    :10:

Varsa ne tür sıkıntılar yaşıyorsunuz..
    Last edited by mavi mavi; 06-02-2018, 12:38 AM.

Yorum

Gecmis olsun. Hastaliginiz nedir?

Yorum

sana sıkıntı veren asıl şey düşüncelerin yani gelecek kaygın bu kaygı sana huzursuzluk getirir sadece, herşey olacagına varır diyeceksin,ben aç kalmam bulur birşeyler çalışırım diyeceksin geçmişteki yıpranmalar da etkili olur olumsuz düşüncene fakat bardıgın dolu tarafına bak bu dolu taraf az olsada sen yinede güzel düşün ilk başalarda bu hemen işe yaramaz fakat zamanla bir tohum gibi büyür beyninde olumlu düşünceler devam edersen ve bu çok ilerde çiçek açar yani mutluluk seni sarar unutma duvarı nem insanı gam yıkar üzüntüyü olumsuz düşünceyi attıkça kendini iyi hissetmeye ve buda sana yapabilirim etkisini verecektir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Predestination View Post
          Gecmis olsun. Hastaliginiz nedir?
          Cok sagolun..yillar once doktora gittigimde hastalığımin anksiyete oldugunu soylemişti ama birkaç hastalığım daha var gibi geliyor bana buarada size de gecmis olsun sizin hastaliginiz nedir?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alemozgur View Post
            sana sıkıntı veren asıl şey düşüncelerin yani gelecek kaygın bu kaygı sana huzursuzluk getirir sadece, herşey olacagına varır diyeceksin,ben aç kalmam bulur birşeyler çalışırım diyeceksin geçmişteki yıpranmalar da etkili olur olumsuz düşüncene fakat bardıgın dolu tarafına bak bu dolu taraf az olsada sen yinede güzel düşün ilk başalarda bu hemen işe yaramaz fakat zamanla bir tohum gibi büyür beyninde olumlu düşünceler devam edersen ve bu çok ilerde çiçek açar yani mutluluk seni sarar unutma duvarı nem insanı gam yıkar üzüntüyü olumsuz düşünceyi attıkça kendini iyi hissetmeye ve buda sana yapabilirim etkisini verecektir
            Oncelikle cevabın için çok sağol çok doğru diyorsun herşeyin başı olumlu düşünmek kendine moral vermek..Ama inan ben olumlu düşünme olayını çok denedim olumlu düşünüyordum hatta ortalıkta polyanna gibi dolasiyordum ama ne zaman olumlu dusunsem umut etsem kötü birşey oluyordu..ailevi durumlar, dis faktorler ve bir de bu hastalık çok zorluyor...ama tabi herşeye rağmen bu halimize cok şükür ne diyeyim..
            Last edited by mavi mavi; 14-02-2018, 12:53 AM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Post

Cok sagolun..yillar once doktora gittigimde hastalığımin anksiyete oldugunu soylemişti ama birkaç hastalığım daha var gibi geliyor bana buarada size de gecmis olsun sizin hastaliginiz nedir?
              Benzer durumlari bende cok sik yasiyorum. Ben bipolarim. Cok zor bu hastaliklar. Bu asilamayacak boyutta gibiyse doktora gorunun tekrardan. Ama bu defa baska biriyle gorusun, eger hastaliginizin sadece anksiyete oldugunu dusunmuyorsaniz. Benimde en basta agir depresyondu, tabi ekleri de vardi anksiyete okb... Uzun bir sure boyle devam etti ama ben tam duzeldim diyordum sonra yeniden bas gosterdi. Nihayetinde bipolar oldugum tanisina varildi. İste bazen bastan anlasilmiyor. Ama sizinde boyledir diyemem. Gereken tedaviyi mutlaka almalisiniz. Veya terapi... Tekrardan gecmis olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Predestination View Post

Benzer durumlari bende cok sik yasiyorum. Ben bipolarim. Cok zor bu hastaliklar. Bu asilamayacak boyutta gibiyse doktora gorunun tekrardan. Ama bu defa baska biriyle gorusun, eger hastaliginizin sadece anksiyete oldugunu dusunmuyorsaniz. Benimde en basta agir depresyondu, tabi ekleri de vardi anksiyete okb... Uzun bir sure boyle devam etti ama ben tam duzeldim diyordum sonra yeniden bas gosterdi. Nihayetinde bipolar oldugum tanisina varildi. İste bazen bastan anlasilmiyor. Ama sizinde boyledir diyemem. Gereken tedaviyi mutlaka almalisiniz. Veya terapi... Tekrardan gecmis olsun.
                Gerçekten çok zor bu hastalıklar..Haklısınız Tedavi sürecine yeniden girmem gerekiyor, tekrar tedavi sürecine girmeyi ve bu sefer başka bir doktora gitmeyi ben de çok düşündüm ve doktor araştırması epey yaptım ama her yer o kadar pahalı ki maşallah Devlet hastaneleri zaten pek ilgilenmiyor yani benim gittiğim yerde baya abzürt şeyler oluyordu ilgisizlik açısından

Yine de bir çaresini bulucam inşallah..Size de çok geçmiş olsun tekrardan

Yorum

Sevgili mavi hastalığınız okb mi?sizin yaşadıklarınızın benzerlerini yaşıyorum.İstanbul'daysanız sizinle görüşmek isterim.

Yorum

mavi mavi nasılsın baktım da ikimiz de hala ayniyiz.
                    Her şey güzel olacak...

Yorum

[QUOTE=mavi mavi;n592962]Merhaba arkadaşlar..Ucube tarifi biraz kötü oldu farkındayım ama bu sıralar kendimi tamda öyle hissettiğim için o tabiri kullandım..

Gerçekten Kendimi bu aralar çok kötü hissediyorum.Her akşam kabus görüyorum.Gelecek kaygısı epeyce arttı.Ailevi durumlar da var tabi.İnsanlarla sohbet etmek iletişime geçmek bile çok zor geliyor.Yani yaşama zevkim pek kalmadı çünkü bu lanet hastalık illa bir yerden kendini belli ediyor..İletişim konusunda da Aslında insanlarla çok fazla sohbet eden ve sevilen biriyimdir ama konuştukça farklı olduğum yani hastalığım bir süre sonra anlaşılıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor..

Hayattan zevk alayım diyorum, kendimi bırakmayıp uğraşıyorum ama çoğu şey yolunda gitmiyor.Yani Genel olarak mutlu değilim yaş oldu 37 bu hastalık hayatımı mahfetti ve düzenli bir hayatım yok şuan..İyileşmeyi çok denedim ama bir yerden illa belli ediyor kendini..

Gelecek kaygısı derken de annemle yaşıyorum Allah ona uzun ömür versin, Allah korusun ama ona birşey olursa ne yapıcam bilmiyorum..İki tane birbirinden düşüncesiz, sadece kendini düşünen ve aile kavramının hakkını vermeyen abim var zaten birinin yıllarca alkol sorunuyla uğraştık hayatı cehenneme çevirdi..Diğeri desen hep kendini düşünüyor..Bilmiyorum ne olacak..

Benim gibi insanlarla iletişimde zorlanan yada hayattan zevk alamayan kişiler var mı?..

------------------------/-/-/////////---------
                      yorumum iptal edilmiştir
                      Last edited by birzamanlarben; 04-08-2018, 01:15 AM.

Yorum

Kendi ayakların üzerinde durmayı dene ve bu hayata sadece 1 kere geldiğini unutma. Geçmişin ile yaşamayı bırakmazsan ileriye doğru hareket edemezsin.

Yorum

mavi mavi öncelikle çok geçmiş olsun. yalnız değilsin, bu hastalığı yaşayanlardan biride benim. seni çok iyi anlıyorum ama bu hususta en büyük nimetin sabır olduğunu söyleyebilirim.. sabırla tedaviye devam etmek.ve sorunların üstesinden gelmek. başka çözüm yok. herşeyin birgün düzeleceğine inanıyorum ve o ümitle yaşıyorum. Allah acil şifalar versin hepimize.
                          <div><strong>Bir g&uuml;n d&uuml;nyaya ait b&uuml;y&uuml;k bir derdin olursa</strong><br /><strong>rabbine d&ouml;n&uuml;p, &laquo; benim b&uuml;y&uuml;k derdim var ! &laquo; deme</s

Yorum

İşleniyor...
                          X