Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OKB, artik hayatımı kabusa çevirdi..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• OKB, artik hayatımı kabusa çevirdi..

Merhaba arkadaşlar...Uzun bir suredir okb hayatimi kabusa cevirdi..Temizlik ve duzen takintisi var bende.Takintilardan dolayı temizlik ve yaptığım hemen hemen butun isler çok uzun sürüyor.Ayıptır demesi banyoya girdiğimde 1.30 saatten önce cikamiyorum.. Artık çok zorlanmaya başladım..Geçenlerde psikologa gittim ilaç verdi bakalım nasıl olacak.. Benimle ayni durumda olan var mi?..Sizin takintilariniz neler ve Nasıl bir çözüm yolu izliyorsunuz?
    :10:

benimde hayatım kabusa döndü bir kız sevdim ama öyle böyle değil oda benim hayatımı alt üst etti.. şairin dediği gibi keşke anlayabilseydin ne kadar sevildiğini.... Ç(

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duhan_ View Post
      benimde hayatım kabusa döndü bir kız sevdim ama öyle böyle değil oda benim hayatımı alt üst etti.. şairin dediği gibi keşke anlayabilseydin ne kadar sevildiğini.... Ç(
      Allah yardımcın olsun, sıkma canını...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Post
        Merhaba arkadaşlar...Uzun bir suredir okb hayatimi kabusa cevirdi..Temizlik ve duzen takintisi var bende.Takintilardan dolayı temizlik ve yaptığım hemen hemen butun isler çok uzun sürüyor.Ayıptır demesi banyoya girdiğimde 1.30 saatten önce cikamiyorum.. Artık çok zorlanmaya başladım..Geçenlerde psikologa gittim ilaç verdi bakalım nasıl olacak.. Benimle ayni durumda olan var mi?..Sizin takintilariniz neler ve Nasıl bir çözüm yolu izliyorsunuz?
        Başka cevap yazacak, OKB sıkıntısı olan var mı arkadaşlar?

Yorum

Valla okb felan değil ama ben içtiğim antidepresanların yan etkilerin muzdaribim bir fabrikada çalışıyorum sabah çok erken kalkıyorum işyerinde uyku sıkıştırıyor anti depresanları kendi kendime azaltayım dedim o zaman daha kötü oldum psikiyatrise gidim diyorum zamanım vaktim yok bilmiyorum bu şekilde nereye kadar dayanacaz ????

Yorum

bir yakınım aynı şikayetlerden muzdarip.muskacılara kafayı takmışlar.yakınları muska yazdırıp duruyormuş.iyileştiği yok tabi.olan paraya oluyor.biliyorsunuz üç kağıtçı şerefsiz hoca çok piyasada.beni 10 sene evvel şimdikinin parasıyla 700 tl dolandırdılar.ordan biliyorum.bende rahatsızım ama sf ve depresyondan.idrarımı içtim 1 sene .etkili olup olmadığını bilmiyorum.2 aydırda şarap içiyorum.tuhaftır şarabın etkisindenmidir takıntılarım azaldı ama şarabı her gün içmek ,çok içmek önerilmiyor.bende halsizlik yaptı şarap.bende içine karanfil falan atıyorum.tarçın ve diğer şifalı baharatlarda olabilir belki ama bir keresinde zerdeçal atmıştım şaraba.gece göz kapaklarımda şiddetli ağırlık hissettim.zerdeçal şarapla tepkimeye girdi herhalde.karanfil attım iki gün beklettim şarabın içinde.yine kafa yapsada halsizlik geçti.böbreklerim daha iyi çalışmaya başladı gibi.enerji seviyem yükseldi.bu gün sabah içtiğim bir kadeh şarapla idare ettim.diğer baharatlarla şarabı karıştırmayı deneyeceğim.alkol güçlü bir çözücü olduğu için isveç şurubu benzeri güçlü etkili droglar hazırlanabileceğini düşünüyorum.bazıları sirkeyle çözündürmeye çalışıyorlar bitkileri. dini hassasiyetten dolayı ama alkol kadar çözücü olduğunu zannetmiyorum sirkenin.çaresiz kalan herşeyi yapar arkadaşlar.bende öyleyim.mantra dinliyorum,emmanuel tv,Benny Hinn seyredip elimi ekrana koyup amin diyorum...zamanında hacı hocaya çokda muska yazdırmış bir adamım.hocalar beni çok dolandırdı.sırada ne varsa yapmaya hazırım.ilaçlar halsizlik yapıyor bende.şişmanlatıyor.tansiyon dengemi bozuyor.kan şekerim yükseliyor.ne halt yiyeceğimi şaşırdım.şu kadında birşeyler öneriyor :

https://www.youtube.com/watch?v=cpijnPSFHYU

Yorum

İşleniyor...
            X