Uzun yıllardır gerek sağlık sorunları gerek psikolojiye olan ilgim beni daima bir şey yapmaya itiyordu. Çok insanla konuştum dertleştim, onlara yardımlarımın dokunduğu anlarda oldu, onlarında bana dokunduğu çok şeyler de oldu. Ben kendime daha faydalı olabileceğini düşündüğüm bir blog sitesi açtım. Bu arada zaten mesleğim bilgisayar işleri olunca daima bu aklımda vardı ama hep havada kalıyordu. En sonunda biraz cesaret toplayıp bir blog yeri açtım. sloganım Sende bir iz yarat. izcreate.com konuya geleyim, sizce yazıp çizmek insanı daha mı yaralar çok daha mı pesimist yapar? Çok önceleri yazdığım zaman rahatlardım, şimdi daha çok üzülüyorum.Yazmaya devam mı etmeliyim yoksa? bırakmalımıyım? kendime hangisi daha iyi bunun ayrımına varamıyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sende bir iz yarat.Yazmak insana iyi mi kötü mü geliyor?
Collapse
X
-
şahsen ben yazdıkça rahatlıyorum seviyorum yazı yazmayı bilgisayar telefona duvarlara kağıda içimden geçenleri aklıma gelenleri yazıyorum hatta bilgisayarımın masa üstü ekranında ki resme bile birşeyler yazdım kızlardan yana şansım gülmediği için en çok sevdiğim ve yazdığım söz güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa....
-
Yazmak da okumak gibi insanı geliştiren, değiştiren bir şey. Yıllardır problemlerim yüzünden hiçbir şey yazmadan, okumadan geçirdim günlerimi ve şunu kesinlikle söyleyebilirim ki eskiye nazaran daha çok aptallaştım. Kelime dağarcığım azaldı, kendimi ifade etmekte zorlanıyorum. Şu ufacık satırları bile girerken dakikalarca düşündüm, kendimde hata aradım yanlış şeyler yazmış mıyım, imla hatası yapmış mıyım diye. Öyle işte. Saçma sapan olsa dahi her gün mutlaka bir konuda yazın. Faydasını göreceğinize eminim."Ok ancak geri çekerek atılır. Hayat seni zorluklarla geri çekiyorsa, seni daha büyük bir şeye fırlatacağı içindir."
Yorum
Yorum