Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Neyi düzelteceğimi bilemiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Neyi düzelteceğimi bilemiyorum

Merhaba, hayatımda sorun çok, istediğim gibi giden bişey yok sağlığım hariç...Uzun süreli depresyondayım ve ne yazıkki yakın ark sandığım bazı kişiler destek değil köstek oldu! İstediğim işe de eşe de sahip değilim. Çok bunalınca az alkol alıyorum depresyon için, ilaç da kullanıyorum...
    Size sorum şu ben hangi birisini yoluna sokayım ? Nereden başlamalıyım? Çok yanlış yapanlar oldu, maddi durumum da vasat.
    İlk adım ne olmalı...Ben alışkanlıklarına ve alıştığı kişilere çok bağlı hatta biraz da bağımlı karekterim...

Öncelikle kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmalısın. Düzgün bi işe gir ama iş arkadaşlarına dikalt et gözün tutmayan insanlardan uzak dur. Kendi paranı kazanınca daha iyi hissedersin bi düzenin olucak kendine güvenin gelicek iyi hissedeceksin
    Her şey değişecektir, doğaları budur. Bir gün başarılı, bir gün başarısız olacaksın; bir gün zirvede, bir gün dipte olacaksın. Ama içinde bir şey hep aynı kalacak ve o bir şey senin gerçekliğindir! (Osho)

Yorum

Etrafında pozitif sana iyi gelen seni anlayan bir kişi varmı? Tek bir kişi bile yeter.

Yorum

İşleniyor...
      X