Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herşey daha ne kadar ters gidebilirdi ki?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Herşey daha ne kadar ters gidebilirdi ki?

merhabalar direk konuya giriyorum. zamanında travma geçirdiğimi tahmin ediyorum. Babam parayı çok sever neredeyse tapar ben 18 yaşımda iş hayatına başladım 23 yaşına kadar çalıştığım kazandığım paraları hep ona verdim sonuçta babadır vermen gerikir. 23 yaşında kendi işyerimi kurmaya yeltendim bir ortakla 1 sene işlettik sonra ayrılmak istediğini söyledi zaten kendisinin başka bir dükkanı vardı. babam başta bu dükkan için beni destekledi aç gerekirse kullandığım makinayı satar destek olurum dedi ortaklıktan ayrılacağım dediğimde param yok dedi (2 tane evi altında 100 bin tl lik aracı 300bin tllik arsası ve altında 300 bin tl lik iş makinası var) başta söylediğini inkar etti öyle bişey demedim dedi dükkanı kapatmamı batmamı istiyordu. ortaktan ayrılırken 45 bin tl borç çıktı vergi borcu bağkur biriken kira borçları döviz krizi aşk hayatında başarısızlık ailenin sahip çıkmaması arabanın kredisi yani ters gidebilecek herşey tersti. Bu genç yaşta kendimi boşlukta hissettim kimse elini uzatmadı psikoloji zaten bozuk darmadağın. Neyse allah yardım etti 2 sene içinde yaklaşık 80 bin tl olan borcu neredeyse sıfırladım düze çıktım tek başıma işimde başarılı oldum.

en çok yıpratan aile oldu özabime her türlü imkan destek var babamdan para alıyor hep ona destek çıkıyorlar bunu bildiği için abimin beni aramaya yüzü yok.Babam çeşitli bahaneler bulup benden para koparmanın derdinde sürekli cebimdeki parayı soruyor. abimi evlendirdi düğünde herşeyini karşıladı. bana kendi düğününü kendin yap diyor

sonuç olarak çok değişik ruh hali içindeyim başımdan geçen olaylar bunlar parayı borcu işi bir şekilde hallettim başardım. Bu dışlanmışlık beni mahvediyor yalnızlığı çok kötü alıştım evde tek başımayken çok mutluyum (ayrı yaşıyorum). Evlenmek istiyorum kendimden başka güvenecek kimse yok malum pandemi var işler rölantide gidiyor. Bir kızla konuşmaya başladığımda tek başıma evlilik işine girmektende korkuyorum geri çekilşiyorum (evlenmeye kalksan en az 80 bin tl

buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim ruh halimi açıklarmısınız nasıl bir dönem atlatıyorum
    ne yapacağımı bilmiyorum, nasıl düzeleceğimi de bilmiyorum, Borçlar pisikojimi bozuyor desem onlarıda ödedim, işler yok o bozuyor desem işlerim iyi şükür.

yardım edecek kimsem yok bana bi akıl verin deli olmama az kaldı

dostum öncelikle sakin ol yaşın daha çok genç bizde benzer sıkıntılar yaşıyoruz bende 32 yaşındayım bütün sıkıtılar aksilikler üst üste geliyor Allah hepimizin yardımcısı olsun zor zamanlar geçiriyoruz... bol bol Allah dua et ....

Yorum

İşleniyor...
    X