Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kız kardeşim bana tapıyo bunaldım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kız kardeşim bana tapıyo bunaldım

Merhaba arkadaşlar bu anlatacağım konu birçok arkadaşa belki boş ver önemsiz gelebilir hatta bazı insanlar derdini seveyim dedikleri oldu.
    Ancak durum hiç üç açıcı değil ve hem özel hayatım hem aile yaşamım olumsuz etkilenmeye başladı, ben biraz geç evlendim ve gençlik zamanlarımda Playboy mu dersiniz hovarda mı dersiniz nerede akşam orada sabah böyle bir hayat yaşadım ve bu süre zarfında otuz yaşına kadar kız kardeşim ile arkadaş gibi olduk hep ve hiç gizli saklımız olmadı herşeyimizi paylaşırdık aramızda beş yaş vardı ve hep anlayışlı merhametli hoşgörülü olmaya özel gösterdim dolayısıyla kız kardeşim adeta abisine aşık bir kardeş oldu hep sağolsun.
    Lakin otuz yaşından sonra bir güzele gönlümü kaptırdım ve olanlar oldu,kız kardeşim başta sıcak karşıladı ancak çok fazla kıskanmaya başladı abisini dolayısıyla şuan eşim olan kadınla nişanlandıktan sonra kavga gürültü eksik olmadı hiç hem ben hem karım çok yıprandık ve ne yaptıysam kız kardeşimi ısıtamadım dolayısıyla bir buçuk yıldır ben ve karım görüşmüyoruz kız kardeşimle ancak geçenlerde kız kardeşim hamilelik esnasında bebeği vefat edince hastaneye başsağlığı ve geçmiş olsun için gitmek durumunda kaldım.Herşey de böyle patladı zaten
    Hastane odasında o klasik teselli cümlelerini ederken ben kız kardeşim nedendir bilmiyorum belki anestezi etkisi mi anlamadım bana olan ilgisini anlattı herkesin içinde ve kocası çok üzüldü bende çok üzüldüm ve geçiştirmeye çalıştım konuyu ancak olan oldu ve artık ikimizde birbirimize karşı olan hislerimizi biliyoruz neyse ki eşim odada değildi ve duymadı hiçbir şeyi ama artık görüşmeme gibi bir şansım kalmadı hem görüşüyoruz hem durumu dost arkadaş abi kardeş gibi seviyeli bir şekilde iletişim halindeyiz ancak nereye kadar böyle devam eder bilmiyorum

enteresan bir kardeşmiş sizinkisi nacizane tecrübem bir uzman dan yardım alın... valla benimde 3 tane kız kardeşim var ama hiçbir zaman sizin dediğiniz gibi birisi olamadık. haa birde şu var kız kardeşle öyle askerlik arkadaşı gibi fazla samimi olmak herşeyi anlatmak bana biraz ters geldi. erkek olsa neyse diyecem ama siz biraz seviyeyi koruyamamışsınız sanki.
    bende mesela 2 tane ablam var ama büyük ablama bazen ciddi düşündüğüm kızları söylerim anlatım ama seviyeli bir şekilde siizn durum biraz farklı olmuş...

Yorum

İşleniyor...
    X