Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hastaneye yatıyorum arkadaşlar...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• hastaneye yatıyorum arkadaşlar...

bir dahaki hafta sonu doktor benim hastaneye yatmamı söyledi erenköye yatıcam orası nasıl bir yer bilen varmı? ben ilk kez yatacağım hastaneye ama artık kendimle baş edemez bir haldeyim sürekli ölümü düşünüyorum beynimle savaş içerisindeyim...hastaneye yatıpda iyi hisseden var mı aranızda?

Öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım.Burda daha önceden hastaneye yatıp çıkan çok arkadaşımız oldu,çoğunluğuda çok düzelme olduklarını söylemişlerdi.İnşallah herşey yolunda gider..Acil şifalar...
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

çok sağolun çok teşekkür ederim inşallah kendimi öldürme düşüncesini kafamdan atabilirim inşallah çoık çaresizim
      başka çarem kalmadı...

Yorum

İyileşmek için yatıyorsunuz zaten,iyileşeceksenizde.Unutmayın bu sizin elinizde..Her şey geçecek..İyi haberlerinizi bekliyorum.ok..
        Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

tamam inşallah hastaneden çıktıktan sonra girebilirsem yazarım buraya Allaha emanet olun...

Yorum

Takma kafanı arkadaşım Ölümden kim korkarki oda yeni bir hayatın başlangıcı önemli olan hazırlıklı gitmek Yüce Rabim Dinden İmandan ayırmasın Sualimizi kolay getirsin
            BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

Ben hastaneye yattım ve çok faydası oldu. Öncelikle teşhis ve ilaçlar değişti hayata daha olumlu bakmaya başladım. Tam olarak iyileştim denemez ama hastane bana iyi geldi.
              axsdffvbzvbnnm

Yorum

Geçmiş olsun soruişareti inşallah hayırlısı ile şifa bulur ve pozitif bir insan olarak aramıza dönersin.
                Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

kardeşim inşallah iyi olursun....sana dedigim ekt konusunu doktora açtınmı...?dualarım seninle olacak,moralini saglam tut.....

Yorum

Çok geçmiş olsun hem de çok fazla.Hemen hemen hepimiz ölümü çok istiyoruz sanırım bu biraz bizden biraz da çevremizden kaynaklanıyor.Ben de erenköy de tedavi oluyorum.Doktorları gayet iyiler.Çoğu zaman benimle beraber ağlayana bile şahit oldum çok iyi insanlar var orada.Yatma olayıyla ilgili çok fazla bir bilgim yok çok yoğun ısrarlarıma rağmen yatırmadılar beni.Sana bol şanslar diliyorum.Emin ol orada senin geleceğe dair yapacağın herşeyi düşünmeye,iyileşmeye bol bol fırsatın olacak.İyi şanslar.Yapman gereken sadece tedavi olmak ve iyileşmek ötesi değil.
                    Bu gün daha çok sardı sensizlik
                    daha çok hissettim yokluğunu
                    sabah uyandığımda odamda kokun vardı
                    sanki o pamuk ellerin uyandırmıştı beni
                    dünyaya adım atmam için bana uzanan eller
                    çok mu özledim seni çok mu olsu sen gideli
                    sıcak kucağını özledim be meleğim
                    yollarımı gözleyen yeşil gözlerini. canım babanneme...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alemozgur View Post
                      kardeşim inşallah iyi olursun....sana dedigim ekt konusunu doktora açtınmı...?dualarım seninle olacak,moralini saglam tut.....
                      açtım abi ne gerekirse yapacağız merak etme dedi doktorum çok iyi bir bayan sonunda doğru doktoru buldum galiba..inşallah hayırlısı olur...dualarınızı bekliyorum benim için çok önemli!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sevde_ View Post
                        Geçmiş olsun soruişareti inşallah hayırlısı ile şifa bulur ve pozitif bir insan olarak aramıza dönersin.
                        sağol sevde ablacım inşallah dualarınızı bekliyorum çok çıkmazdayım...

Yorum

çok geşmiş olsun arkadaşım..inşallah düzelir,sen sıkma canını..dualarımız seninle..
                          :10:

Yorum

Mavimavi coktan yattı hastaneye şimdi turp gibidir maaşşallah
                            BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

çoktan mı yattı

ben bi kaç gündür giremiyodum internete ondan kaçırmışım kusuruma bakmayın..biraz geç oldu ama..
                              :10:

Yorum

İşleniyor...
                              X