bir dahaki hafta sonu doktor benim hastaneye yatmamı söyledi erenköye yatıcam orası nasıl bir yer bilen varmı? ben ilk kez yatacağım hastaneye ama artık kendimle baş edemez bir haldeyim sürekli ölümü düşünüyorum beynimle savaş içerisindeyim...hastaneye yatıpda iyi hisseden var mı aranızda?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hastaneye yatıyorum arkadaşlar...
Collapse
X
-
Çok geçmiş olsun hem de çok fazla.Hemen hemen hepimiz ölümü çok istiyoruz sanırım bu biraz bizden biraz da çevremizden kaynaklanıyor.Ben de erenköy de tedavi oluyorum.Doktorları gayet iyiler.Çoğu zaman benimle beraber ağlayana bile şahit oldum çok iyi insanlar var orada.Yatma olayıyla ilgili çok fazla bir bilgim yok çok yoğun ısrarlarıma rağmen yatırmadılar beni.Sana bol şanslar diliyorum.Emin ol orada senin geleceğe dair yapacağın herşeyi düşünmeye,iyileşmeye bol bol fırsatın olacak.İyi şanslar.Yapman gereken sadece tedavi olmak ve iyileşmek ötesi değil.Bu gün daha çok sardı sensizlik
daha çok hissettim yokluğunu
sabah uyandığımda odamda kokun vardı
sanki o pamuk ellerin uyandırmıştı beni
dünyaya adım atmam için bana uzanan eller
çok mu özledim seni çok mu olsu sen gideli
sıcak kucağını özledim be meleğim
yollarımı gözleyen yeşil gözlerini. canım babanneme...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: alemozgur View Postkardeşim inşallah iyi olursun....sana dedigim ekt konusunu doktora açtınmı...?dualarım seninle olacak,moralini saglam tut.....
Yorum
Yorum