Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlaçlar saçmalatıyo mu?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İlaçlar saçmalatıyo mu?

merhaba arkadaşlar,yaklaşık bir aydır psikyatrik ilaç alıyorum.ilacın etkisinden mi bilmiyorum zaman zaman boş boş gülüyorum.konuşurken saçmalıyorum,düşünmeden konuşuyorum.sizde de oluyor mu?

minik21 hoşgeldin uzun zamandır yoktun galiba psikyatrik ilaclar bazan yapıyo sanırım doktorunla görüşsen
    BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: minik21 View Post
      merhaba arkadaşlar,yaklaşık bir aydır psikyatrik ilaç alıyorum.ilacın etkisinden mi bilmiyorum zaman zaman boş boş gülüyorum.konuşurken saçmalıyorum,düşünmeden konuşuyorum.sizde de oluyor mu?
      Bu dediklerin daha önce yoktu herhalde. Belki ilacın seni rahatlatması neticesinde yan etkiler olmuş olabilir.
      Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Sendeki etkilerini bilemiyecem ama bazı değişik etkileri var hakkaten

mesela anlamsız bi mutluluk hissi vermesi ,,,Yeriinde duramama ve sürekli bir enerjik olma durumu vs vs gibi etkileri olabiliyor

Bu tür şeyleri DR a sorman daha güvenli bilgiler almanı sağlar

Yorum

ben bu şekilde iyileşemeyeceğimi düşünüyorum.davranışlarımı sorgulayamıyorum,neyi ne için yaptığımı önemsemiyorum böyle sallama yaşamakta zevk vermiyo boş yaşıyorum hissi var çok ve boş konuşuyorum,durup dururken gülüyorum anmam veremedim

Yorum

Ne güzel işte

sorgulayınca ne geçiyor eline hiçbişey

Valla en güzeli bence milli piyangoyu son numarayla kaçırıyosun ama yinede mutlusun mesela

Yorum

İşleniyor...
            X