Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İlaçlar saçmalatıyo mu?
Collapse
X
-
İlaçlar saçmalatıyo mu?
merhaba arkadaşlar,yaklaşık bir aydır psikyatrik ilaç alıyorum.ilacın etkisinden mi bilmiyorum zaman zaman boş boş gülüyorum.konuşurken saçmalıyorum,düşünmeden konuşuyorum.sizde de oluyor mu?Etiketler: Yok
-
Guest repliedNe güzel işte
sorgulayınca ne geçiyor eline hiçbişey
Valla en güzeli bence milli piyangoyu son numarayla kaçırıyosun ama yinede mutlusun mesela
-
ben bu şekilde iyileşemeyeceğimi düşünüyorum.davranışlarımı sorgulayamıyorum,neyi ne için yaptığımı önemsemiyorum böyle sallama yaşamakta zevk vermiyo boş yaşıyorum hissi varçok ve boş konuşuyorum,durup dururken gülüyorum anmam veremedim
Leave a comment:
-
Guest repliedSendeki etkilerini bilemiyecem ama bazı değişik etkileri var hakkaten
mesela anlamsız bi mutluluk hissi vermesi ,,,Yeriinde duramama ve sürekli bir enerjik olma durumu vs vs gibi etkileri olabiliyor
Bu tür şeyleri DR a sorman daha güvenli bilgiler almanı sağlar
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: minik21 View Postmerhaba arkadaşlar,yaklaşık bir aydır psikyatrik ilaç alıyorum.ilacın etkisinden mi bilmiyorum zaman zaman boş boş gülüyorum.konuşurken saçmalıyorum,düşünmeden konuşuyorum.sizde de oluyor mu?
Leave a comment:
-
minik21 hoşgeldin uzun zamandır yoktun galiba psikyatrik ilaclar bazan yapıyo sanırım doktorunla görüşsen
Leave a comment:
Leave a comment: