Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ahhh bu suçluluk duygusu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: cezars
    nedir seni bu denli suçlu hissetmene sebeb olanlar paylaşabilirmisin
    eşcinsel ilişkimi
    hırsızlıkmı
    kul hakkımı
    gördügün bi olayı görmezden gelmekmi
    yok yom öle şeyler değil üniversite zamanımda aileme yalanlar söyledim yani herseyi anlatmadım erkek arkdasım yanıma geliodu ben yurttta kalmıodum mesela yurttayım diodum ozman bunları yaparken en ufak bi pişmalık duymuyordum ama şimid bunları düşünüyorum hep ve çok pişman oluyorum ama herkseinde özlei vardr diorum bi yandan demi

Yorum

artık kimse yazmyormu arkadaşlar

Yorum

bu herşeyden suçluluk duyma duygusu olan ve bunu yenen var mı arkadaşlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: düttürü dünya
          sevgili arkadaşım, benzer durum benim yakın arkadaşımın başından geçmiş bana uzun uzun anlatmıştı , babasının ona olan kızgınlığı ve iflah olmaz kırgınlığının sebebi meğersem üniversite yıllarında söylediği o yalanlarmış ama ne yalan söyleyeyim ben de babasının yerinde olsam bende çok incinir uzun süre yüzüne bakmazdım herhalde , atlatmak için bence devamını getirmemen senin için daha iyi olabilir ,güveni tazelemek herzaman iyi sonuç verir diye düşünüyorum
          herşeye ni sünger çekmemim zamanı geldi galba 2 sene oldu psikyatra gideli artık toparlanmalıyım zatn eskiye göre çok kafaama takmıyorum geçmişte kaldı sonuçt üzülmek yersiz demi omzna bana hata gelmiodu şimdise farklı dğerlerim değişti demekki fazla duygusal oldum sanırım

Yorum

İşleniyor...
          X